- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
Yok onu henuz benım gozum yemıyor. Bacaklarımı sakatlamak istemem :)T25 focus cok etkili gercekten
Aslinda insanity baslamak istiyorum ama biraz benim toto yemiyor henuz kalbim yeriden cikar diye korkuyorum
Yok canımmmm o kadar zamanımm yok çok isterim halbukiHangi sporu seçersen kaptanı olacaksın haa
Ne zaman istiyor ki...sadece liste yapacaksın her sabah.Yok canımmmm o kadar zamanımm yok çok isterim halbuki
eline sağlık callan cok teşekkürler
Söyledim mi bilmiyorum hoş uğramıyordum ama kafa karışılığı olmasın. Ben artık grubunuza dahil olmayacağım. Sakatlanıyorum çünkü. hafif ilerleyeceğim, kendimi belli bir guruba katarak sert hareketlerle vucuduma kendime ve sağlığıma eziyet edemeyeceğim. Zaten grup her gün çalışılsın bildirim istiyor. ben sakatlansam ki sakatlandım iki kere zaten çıkarmak isterler.. o yüzden ben istifa ediyorum ben evde kendim yapacağım. burası çok kasıyor insanı. hepinize başarılar
palelandcım tabiki en önemlisi sağlık,canım zaten sakatlandığın için çıkarmıştık listeden,yeni başlayacak olan geuplar içinse hiç bir mecburiyet yok...seni kasmak istemezdik,ama kendi tercihindi,neyseki ayrılmışsın...sana da başarılar...Söyledim mi bilmiyorum hoş uğramıyordum ama kafa karışılığı olmasın. Ben artık grubunuza dahil olmayacağım. Sakatlanıyorum çünkü. hafif ilerleyeceğim, kendimi belli bir guruba katarak sert hareketlerle vucuduma kendime ve sağlığıma eziyet edemeyeceğim. Zaten grup her gün çalışılsın bildirim istiyor. ben sakatlansam ki sakatlandım iki kere zaten çıkarmak isterler.. o yüzden ben istifa ediyorum ben evde kendim yapacağım. burası çok kasıyor insanı. hepinize başarılar
gelecek salı bitecek mavişim....Ben de katılıp daha ilk levelı bile tamamlamadan bırakmak zorunda kalmıştım :) ama sizlerin sonuçlarını merakla bekliyorum! Ne zaman bitiyor son seviye?
Ooo, bişey kalmamış, bitirmişsiniz Aynuram ya, harikasınız vallaaagelecek salı bitecek mavişim....
Ne güzel kuzucum.ben de sporu sevmezdim.ama şimdi hem jillian yapıyorum hem yürüyüş. hem karbonhidratı kesdim,diyet yaparken bile karbonhidratı kesmemişdim.hepsi sizin desteyiniz ve azminiz sayesinde oldu gerçekten...seen neyle devam etmek istiyorsun?kkursana Grubunu bitanem.Aynuramm iyiki actin bu takimi
Kendimde buyuk degisiklikler goruyorum
Sen bitanesinnn
Bugun yapamadm sabahtan aksama kadar disardaydim daha yeni geldim eve sehirdisindaym biliyosun
Ama kendim telafi edicem mutlaka
Seni cok seviyorum :)
Kuzum ben simdi bi squat takimindayim sen leslie acicaksin sanirim o kadin oyle enerjik oluyo ya bizim terimiz yuzumuzden akarken cok sinir oluyorumNe güzel kuzucum.ben de sporu sevmezdim.ama şimdi hem jillian yapıyorum hem yürüyüş. hem karbonhidratı kesdim,diyet yaparken bile karbonhidratı kesmemişdim.hepsi sizin desteyiniz ve azminiz sayesinde oldu gerçekten...seen neyle devam etmek istiyorsun?kkursana Grubunu bitanem.
İlahi canım ya...dün callanın buraya koyduğu videoyu yaptın mı?tişörtümü sanki yıkamış gibi suydu...ççok sevdim....zzamanım olsa 2defa yapıcam...aama leslie ile devam,orası kesin...squat qrupun var mı senin?Kuzum ben simdi bi squat takimindayim sen leslie acicaksin sanirim o kadin oyle enerjik oluyo ya bizim terimiz yuzumuzden akarken cok sinir oluyorum
Benim degl kuzum baska bi arkadasin var forumdan :)İlahi canım ya...dün callanın buraya koyduğu videoyu yaptın mı?tişörtümü sanki yıkamış gibi suydu...ççok sevdim....zzamanım olsa 2defa yapıcam...aama leslie ile devam,orası kesin...squat qrupun var mı senin?
Ben tekrar jillianla devam etmek istiyorum ne dersin ? Daha önce de demiştim ama cevap verdin mi bilmiyorum gözümden kaçmış olabilirİlahi canım ya...dün callanın buraya koyduğu videoyu yaptın mı?tişörtümü sanki yıkamış gibi suydu...ççok sevdim....zzamanım olsa 2defa yapıcam...aama leslie ile devam,orası kesin...squat qrupun var mı senin?