★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

Söyledim mi bilmiyorum hoş uğramıyordum ama kafa karışılığı olmasın. Ben artık grubunuza dahil olmayacağım. Sakatlanıyorum çünkü. hafif ilerleyeceğim, kendimi belli bir guruba katarak sert hareketlerle vucuduma kendime ve sağlığıma eziyet edemeyeceğim. Zaten grup her gün çalışılsın bildirim istiyor. ben sakatlansam ki sakatlandım iki kere zaten çıkarmak isterler. . o yüzden ben istifa ediyorum ben evde kendim yapacağım. burası çok kasıyor insanı. hepinize başarılar

Paleland selam. öncelikle aman dikkat, sakatlanmamak en büyük esasımız olmalı zaten. egzersiz sırasında yavaşlamayı, durmayı vs iyi ayarlamak gerekiyor. jillian ın bu egzersizi başka başka egzersizlere baktığımızda epey hafif kalıyor aslında. ben bu sebepten tercih etmiştim en azından ama işte çok hamız, o bu derken sakatlanmalar olabiliyor. (sık sık yavaşladığım için ağrıyan dizlerimin artık ağrımadığını söyleyebilirim yine de)

grup meselesine gelince.. tamamen motivasyon amacıyla kurulmuş bu grubun seni kasmasına, grubu eziyeti arttıran bir etken olarak görmene üzüldüm. son 8-9 gün kaldığından belki kurallar değişmez ama belki hafifletilebilirdi. yine de o kurallar motive olalım, işin peşini bırakmayalım diye koyuluyor azıcık baskı yapması çok normal.. sonuç itibariyle, 1 hafta daha dayansan ne güzel olurdu ama sağlık olsun, sakatlığın ciddi boyutta ise hele dediğin gibi daha hafif ilerlemek çok daha iyi olacaktır..

Ben de katılıp daha ilk levelı bile tamamlamadan bırakmak zorunda kalmıştım :) ama sizlerin sonuçlarını merakla bekliyorum! Ne zaman bitiyor son seviye?

palelandcım tabiki en önemlisi sağlık,canım zaten sakatlandığın için çıkarmıştık listeden,yeni başlayacak olan geuplar içinse hiç bir mecburiyet yok...seni kasmak istemezdik,ama kendi tercihindi,neyseki ayrılmışsın...sana da başarılar...

Aynuramm iyiki actin bu takimi
Kendimde buyuk degisiklikler goruyorum
Sen bitanesinnn
Bugun yapamadm sabahtan aksama kadar disardaydim daha yeni geldim eve sehirdisindaym biliyosun
Ama kendim telafi edicem mutlaka
Seni cok seviyorum :)

Aynuramm iyiki actin bu takimi
Kendimde buyuk degisiklikler goruyorum
Sen bitanesinnn
Bugun yapamadm sabahtan aksama kadar disardaydim daha yeni geldim eve sehirdisindaym biliyosun
Ama kendim telafi edicem mutlaka
Seni cok seviyorum :)
Ne güzel kuzucum.ben de sporu sevmezdim.ama şimdi hem jillian yapıyorum hem yürüyüş. hem karbonhidratı kesdim,diyet yaparken bile karbonhidratı kesmemişdim.hepsi sizin desteyiniz ve azminiz sayesinde oldu gerçekten...seen neyle devam etmek istiyorsun?kkursana Grubunu bitanem.

Kuzum ben simdi bi squat takimindayim sen leslie acicaksin sanirim o kadin oyle enerjik oluyo ya bizim terimiz yuzumuzden akarken cok sinir oluyorum

Kuzum ben simdi bi squat takimindayim sen leslie acicaksin sanirim o kadin oyle enerjik oluyo ya bizim terimiz yuzumuzden akarken cok sinir oluyorum
İlahi canım ya...dün callanın buraya koyduğu videoyu yaptın mı?tişörtümü sanki yıkamış gibi suydu...ççok sevdim....zzamanım olsa 2defa yapıcam...aama leslie ile devam,orası kesin...squat qrupun var mı senin?

Benim degl kuzum baska bi arkadasin var forumdan :)

Ben tekrar jillianla devam etmek istiyorum ne dersin ? Daha önce de demiştim ama cevap verdin mi bilmiyorum gözümden kaçmış olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…