★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

yok ben strong 3mile yapıyorum çok terliyorum,2mile de bulamıyordum,yoksa benim de zamanım yok...sadece dizi izlerken yapıyorum sıkılmıyorum ondan,2mile super olur.o zaman sen de mi leslie takımındansın?sen ne düşünüyorsun canım?hangi dallara ayıralım sporu?
ben de lesliedeyim,senin takımındayım kaptanım :))))
jillian daha etkili ama sıkıldım,1 ay leslie daha sonra yine jilliana dönerim

kaptanım gözükmedi mi,bende video gözüküyor
gözükmediyse, google'a bunu yaz: leslie sansone 2 mile dailymotion o zaman cıkar
torent indirme programın varsa,torent linkini de bulup yollayabilirim inşallah
evet kuzum linki koysana indireyim hemen...çok teşekkürler....
ben de lesliedeyim,senin takımındayım kaptanım :))))
jillian daha etkili ama sıkıldım,1 ay leslie daha sonra yine jilliana dönerim

al benden de o kadar....

@@Aynura88
@@deadline
@@gaz_ lambasinin_ fitili+
@@melekkiz_
@@peter_pan
@@Semipermeable
@@sln71
@@tatlibikiz
@@usriyusra +
@@yorgunrapunzel
@@Callan pinckney+

@@Aynura88 +
@@deadline
@@melekkiz_
@@peter_pan
@@Semipermeable +
@@sln71
@@tatlibikiz
@@usriyusra +
@@yorgunrapunzel
@@Callan pinckney+

Kızlar lütfen spor dallarıyla ilgili mesajıma herkes fikrini bildirsin...bööle olmazsa takımlarda duyururuz.belki daha farklı şeyler ortaya çıkar...

@@Aynura88 +
@@deadline
@@melekkiz_
@@peter_pan
@@Semipermeable +
@@sln71
@@tatlibikiz+
@@usriyusra +
@@yorgunrapunzel
@@Callan pinckney+

31 ocak
@@Aynura88 +
@@deadline yapmadı
@@melekkiz_ yapmadı
@@peter_pan yapmadı
@@Semipermeable +
@@sln71 yapmadı
@@tatlibikiz+
@@usriyusra +
@@yorgunrapunzel yapmadı
@@Callan pinckney+

ya o kadar yazdım ipadde geri al tusuna basmısım gitti. Uffff.. Neys ozetleyeyım aynuracım.

Ben zaten jillianla birlikte en az 1 mile den 3 mile ladar haftada 3-4 gün yapıyordum. En az 3-4 gün yapmak kaydıyla kabul edersen ekibinde olabilirim. Çünkü yanında ek egzersızde yapacagım. Ripped, kills thigts vs. Eğer tek yapacaksanız leslie i 4 mile çok iyi..

Devam edeceğim spor t25 focus olabilir ya da ripped. Sharun un etkili bir programı. 25 dk da 1.5 saatlik etkiliymiş. Araştorıp döneceğim..

ya o kadar yazdım ipadde geri al tusuna basmısım gitti. Uffff.. Neys ozetleyeyım aynuracım.

Ben zaten jillianla birlikte en az 1 mile den 3 mile ladar haftada 3-4 gün yapıyordum. En az 3-4 gün yapmak kaydıyla kabul edersen ekibinde olabilirim. Çünkü yanında ek egzersızde yapacagım. Ripped, kills thigts vs. Eğer tek yapacaksanız leslie i 4 mile çok iyi..

Devam edeceğim spor t25 focus olabilir ya da ripped. Sharun un etkili bir programı. 25 dk da 1.5 saatlik etkiliymiş. Araştorıp döneceğim..
Hangi sporu seçersen kaptanı olacaksın haa:-) :-) :-)

Ben en iyisi bu konuyu paylaşım alanında konuşayım...oradan çeşitli fikirler çıka bilir...

T25 focus cok etkili gercekten
Aslinda insanity baslamak istiyorum ama biraz benim toto yemiyor henuz kalbim yeriden cikar diye korkuyorum

Aynuracim net yoktu giremedim kusura bakmayin jillan yapamadim dün bugünde yapamicam kolum hala ağriyor hatta daha çok kötü ağriyor maalesef 3.levele devam edemicem :KK43: ayrılcam :KK43:

X