- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
@@Aynura88
@@dagatesi
@@deadline
@@gaz_ lambasinin_ fitili
@@melekkiz_
@@Paleland
@@peter_pan +
@@Semipermeable +
@@sln71
@@tatlibikiz
@@usriyusra+
@@yorgunrapunzel+
@@zey zey
@@CallanPinckney+
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@MRTMUHASEBE
ya şimdi garip bi sorun gibi duracak ama kızlar ben sanki fazladan kilo kaybı yaşıyorum. muhtemelen beslenmemde bi sorun var. (53 kiloya düştüm ki hiç istediğim bi kilo değil, 1.73 b0yundayım 55 kg altı olmak istemiyorum, çok sağlıksız geliyor) abur cubur yemeyi bıraktığımda gitti sanırım kilolar. ben ne yiyeyim ki hem sağlıklı olsun hem de kilo kaybetmeyeyim?
Yok selinim ya ben 90günü almayayım...bu bittikten sonra belki farklı 2 3 spor dalında yaparız.yine gruplar şeklinde...ben ebru şallı ile skeany jeans 2haftada 2beden yapmayl düşünüyorum,isteyen leslie,isteyen sen dediyini yapar ama hep birlikde yaparız...bakalım.daha 2haftamız var.ama tabi duyurmamız da gerek.sizde bi düşünün bakalım...ne yapa biliriz,nasıl yapa biliriz?her türlü fikre açığım...Günaydın kızlaarrrçoook mutluyum çoookkk dün kvdeler bize geldi görümcemde geldi benden 1 yaş büyük ve ne kadar daralmissin sıkılaşmıssn dedi ben de 2 kilo daha verdim sen görmediğinden beri dedim dedim yookk dedi 2 kilo falan degil bu fizigin baya guzel olmus sıkılaşmıssn dedi bende jillianndan bahsettim ne yaptysan devam et cok güzel olmussun dedi uçtum resmen biz tam farkedemiyoruz ama disardan biri gördüģü zaman daha iyi anliyor vucudumuzun sekil aldgini jilliana devaaamm bide ben p90xi araştiriyorum before aafterrler harika bi göz atin isterseniz belki bu bitince ona baslariz 90 gün nedir ki hemen gecer yaza fiiittt gireriz
Yok selinim ya ben 90günü almayayım...bu bittikten sonra belki farklı 2 3 spor dalında yaparız.yine gruplar şeklinde...ben ebru şallı ile skeany jeans 2haftada 2beden yapmayl düşünüyorum,isteyen leslie,isteyen sen dediyini yapar ama hep birlikde yaparız...bakalım.daha 2haftamız var.ama tabi duyurmamız da gerek.sizde bi düşünün bakalım...ne yapa biliriz,nasıl yapa biliriz?her türlü fikre açığım...