- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
Ben bunun ardina p90x i yapmayi ciddi cidfi düşünüyorum ama yine buraya yazsam grup halinde daha motive olur belki bu bitince herkes belli gruplara ayrilip farkli sporlar yapip hangi spor daha cok ise yaramis onu görmüş oluruz
valla bir sürü video indirdim, piyo, instanity,p90,turbofire, ama elimde jillianın ripped, killers ı var. once onları yapıp sonra geçmeyi düşünüyorum. hiç instanity i izledin mi. insan üstü bir efor istiyor.
instanity şimdiye kadar en zor workout diyorlarvalla bir sürü video indirdim, piyo, instanity,p90,turbofire, ama elimde jillianın ripped, killers ı var. once onları yapıp sonra geçmeyi düşünüyorum. hiç instanity i izledin mi. insan üstü bir efor istiyor.
P90x i araştiriyorum ama 1 tane video bulabildim 34 dk ve sürekli haraket halinde güzel hosuma gitti ama 7 gün ayri olan programi varmis baktm onlara hic video yok telden izliyorum ben dedigim gibi o 34 dklk olan videoyla debam etcem sanırım hala arastirma icindeyim karar degistirebilirim daha jilliann bitmesine var
kızlar callan bugun neler yaptı
jillian level2 4kg dumbell ile
gym stcik twist 500
dumbell side bend sağ10 sol10 her iki kol 100
donkey kicks sağ ve sol bacak için 20 kere 3 set
squat 130
göğüs büyütme egzersizleri(yeni başladım) videosu:stretching 10 dakika
çok yoruldum bu sefer gerçektennn,her tarafım ağrıyor
mümkün tabiki canımya evet göğüs büyütme mümkün mü egzersizle? ödüm kopuyor küçülecekler diye spor yaparken =/
ben shaun t workoutları öneririm. bi dönem ben de p90x ve insanity arasında kalıp alet edevatsız çalıştırıyor diye insanity yapmaya başlamıştım. çook faydasını gördğm ama sakatlandım, bi hayli riskli yani. naçizane tavsiyem shaun t nin focus t25 i olacak. ben sanırım bu bitince oradan yürüyeceğim en azından. belli değil tabi daha pilates tarzı bi şey de bakabilirim.. t25 tanıtım videosu:
o kadar çabuk mu ya bana çok az geldi level 2bu günde bitti çok şükür...level 2de son 2gün...
bu günde bitti çok şükür...level 2de son 2gün...