Evet kuzum 2yi bitirince ölçülerimizi alalım...perşeñbe paylaşırızo kadar çabuk mu ya bana çok az geldi level 2benim yarın son günüm o zaman cumartesi için yapmıştım ya pazar değil mi kaptan ölçü verecekmiyiz yine alayım 3 e geçmeden
Amanınnn...ne kötü olmuş güzelim ya.Canım iki gün izinli olmaz biliyorsun,sadece pazar günün yerine bi gün izinli ola bilirsin...aama çok çok istiyorsan sağlık nedeni olduğu için yapalım bi güzellik.cuma level 3 e birlikde başlayalım ve pazar da muylaka yaparsın.tamam mı?Kizlar gunaydin. Dun yaparken dizimi incittim. Meniskus yirtigi vardi onun da etkisiyle cok kotu oldu. 3 -4 izinli sayilabiliyorsam izinli sayilmak yoksa ayrilmak istiyorum
Ayrıca dün yaptığını da bildirmemişsin...Kizlar gunaydin. Dun yaparken dizimi incittim. Meniskus yirtigi vardi onun da etkisiyle cok kotu oldu. 3 -4 izinli sayilabiliyorsam izinli sayilmak yoksa ayrilmak istiyorum
Ayrıca dün yaptığını da bildirmemişsin...
Ayy canım benim...çalışanların işi daha zor ya...diyer mesajımı görmedin mi canım?Gece 11 gibi yapabildim isten eve gec donunce. Sonra da dizime buz torbasi masaj fln yaparken giremedim. O yuzden bildiremedim
Amanınnn...ne kötü olmuş güzelim ya.Canım iki gün izinli olmaz biliyorsun,sadece pazar günün yerine bi gün izinli ola bilirsin...aama çok çok istiyorsan sağlık nedeni olduğu için yapalım bi güzellik.cuma level 3 e birlikde başlayalım ve pazar da muylaka yaparsın.tamam mı?
Tamam canım,anlaştık..o zaman ben cuma gunu duzelmis olursam level 3 geceyim. Pazar da yaparim. Eger agrim cok olursa gecmemis olursa cuma bildiririm. Tesekkur ederim