★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

benim kaslarım artıyor kilom sabit hatta abartınca tartıda fazla çıkıyorum ama ölçüler ne olacak bilmiyorum . yarımşar gitse razıyım

27OCAK

@@Aynura88 +
@@dagatesi
@@deadline +
@@gaz_ lambasinin_ fitili
@@melekkiz_ +
@@Paleland +
@@peter_pan +
@@Semipermeable +
@@sln71 +
@@tatlibikiz
@@usriyusra+
@@yorgunrapunzel+
@@zey zey
@@CallanPinckney+
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@mrtmuhasebe

27OCAK

@@Aynura88 +
@@dagatesi
@@deadline +
@@gaz_ lambasinin_ fitili +
@@melekkiz_ +
@@Paleland +
@@peter_pan +
@@Semipermeable +
@@sln71 +
@@tatlibikiz
@@usriyusra+
@@yorgunrapunzel+
@@zey zey
@@CallanPinckney+
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@mrtmuhasebe

kizlar ben dün yapamadim.
aannem 3 kardesim ananem ve dedemler hepsi bizdeydi ve annem ve 2 kardeslrrim zaten bizde kalacaklardi da plansiz oldu ama dedemle ananemde bizde kalinca butün odalar doldu

27OCAK

@@Aynura88 +
@@dagatesi YAPMADI
@@deadline +
@@gaz_ lambasinin_ fitili +
@@melekkiz_ +
@@Paleland +
@@peter_pan +
@@Semipermeable +
@@sln71 +
@@tatlibikiz★İZİNLİ
@@usriyusra+
@@yorgunrapunzel+
@@zey zey★İZİNLİ
@@CallanPinckney+
@@OoOturtleOoO YAPMADI
@@gel_pcpc YAPMADI
@@mrtmuhasebe YAPMADI

Kizlar gunaydin. Dun yaparken dizimi incittim. Meniskus yirtigi vardi onun da etkisiyle cok kotu oldu. 3 -4 izinli sayilabiliyorsam izinli sayilmak yoksa ayrilmak istiyorum

Kizlar gunaydin. Dun yaparken dizimi incittim. Meniskus yirtigi vardi onun da etkisiyle cok kotu oldu. 3 -4 izinli sayilabiliyorsam izinli sayilmak yoksa ayrilmak istiyorum
Amanınnn...ne kötü olmuş güzelim ya.Canım iki gün izinli olmaz biliyorsun,sadece pazar günün yerine bi gün izinli ola bilirsin...aama çok çok istiyorsan sağlık nedeni olduğu için yapalım bi güzellik.cuma level 3 e birlikde başlayalım ve pazar da muylaka yaparsın.tamam mı?

o zaman ben cuma gunu duzelmis olursam level 3 geceyim. Pazar da yaparim. Eger agrim cok olursa gecmemis olursa cuma bildiririm. Tesekkur ederim

kaptan ölçüleri yarın sabah mı bildiriyoruz
bir de ölçü bildirimi ilk ölçülerle farkı mı olacak yoksa 2. ölçümlerimizle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…