★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

sağol kuzum :KK15::KK15: siz squat da yapıyorsunuz sanırım
Benim biraz kalça ve basen sorunum var ve korkuyorum squat yapmaya:KK53:
evet canım squata agırlık verdım bu aralar
kalça bıraz enıne dogru :KK53:
canım ağırlıkla çalışmadıgın surece bacaklar cok kalınlaşmıyor ama tabı uzun sure squat yaparsan kaslaşmaya bağlı bellı bı kalınlık oluaşbilir:)

@@Aynura88
@@dagatesi
@@deadline
@@gaz_ lambasinin_ fitili
@@melekkiz_
@@Paleland
@@peter_pan +
@@Semipermeable +
@@sln71
@@tatlibikiz
@@usriyusra+
@@yorgunrapunzel+
@@zey zey
@@CallanPinckney+
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@MRTMUHASEBE

ya şimdi garip bi sorun gibi duracak ama kızlar ben sanki fazladan kilo kaybı yaşıyorum. muhtemelen beslenmemde bi sorun var. (53 kiloya düştüm ki hiç istediğim bi kilo değil, 1.73 b0yundayım 55 kg altı olmak istemiyorum, çok sağlıksız geliyor :KK43: ) abur cubur yemeyi bıraktığımda gitti sanırım kilolar. ben ne yiyeyim ki hem sağlıklı olsun hem de kilo kaybetmeyeyim?

@@Aynura88
@@dagatesi
@@deadline
@@melekkiz_
@@Paleland
@@peter_pan +
@@Semipermeable +
@@sln71
@@tatlibikiz
@@usriyusra+
@@yorgunrapunzel+
@@zey zey
@@CallanPinckney+
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@MRTMUHASEBE

ya şimdi garip bi sorun gibi duracak ama kızlar ben sanki fazladan kilo kaybı yaşıyorum. muhtemelen beslenmemde bi sorun var. (53 kiloya düştüm ki hiç istediğim bi kilo değil, 1.73 b0yundayım 55 kg altı olmak istemiyorum, çok sağlıksız geliyor :KK43: ) abur cubur yemeyi bıraktığımda gitti sanırım kilolar. ben ne yiyeyim ki hem sağlıklı olsun hem de kilo kaybetmeyeyim?
canım tiroidlerine baktırdın mı hiç sen abur cuburdan farketmimiş olabilirsin tiroidlerin hızlı çalışıyor olabilir sağlık ocaklarında bile bakıyorlar eğer baktırmadıysan önce tiroidlerine baktır bence çünkü biz uğraşırken o kadar veriyoruz mesela sen istemeden veriyorsan hormonlardan başla:KK19: eğer normal çıkarsa ki inşallah normaldir proteine ağırlık vermen gerek sanırım ama onu sonra düşünürüz önce kan tahlili daha mantıklı:KK19:

canım tiroidlerine baktırdın mı hiç sen abur cuburdan farketmimiş olabilirsin tiroidlerin hızlı çalışıyor olabilir sağlık ocaklarında bile bakıyorlar eğer baktırmadıysan önce tiroidlerine baktır bence çünkü biz uğraşırken o kadar veriyoruz mesela sen istemeden veriyorsan hormonlardan başla:KK19: eğer normal çıkarsa ki inşallah normaldir proteine ağırlık vermen gerek sanırım ama onu sonra düşünürüz önce kan tahlili daha mantıklı:KK19:

aaa deadline hiç aklıma gelmedi öyle bi şey ya, teşekkürler. tiroid bozuklukları kilo yapmıyor muydu :S bi de sanki regl düzensizliği bi şey yapıyordu onlardan yok bende. neyse doktor yakinim var bi danışayım bu konuda, kan tahlili yaptırayım ama kesin. çok canım sıkıldı =/

@@Aynura88
@@dagatesi
@@deadline
@@melekkiz_
@@Paleland
@@peter_pan +
@@Semipermeable +
@@sln71 +
@@tatlibikiz
@@usriyusra+
@@yorgunrapunzel+
@@zey zey
@@CallanPinckney+
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@MRTMUHASEBE

Bugün de yapıldı kızlar:KK49:

aaa deadline hiç aklıma gelmedi öyle bi şey ya, teşekkürler. tiroid bozuklukları kilo yapmıyor muydu :S bi de sanki regl düzensizliği bi şey yapıyordu onlardan yok bende. neyse doktor yakinim var bi danışayım bu konuda, kan tahlili yaptırayım ama kesin. çok canım sıkıldı =/
birşeyin olamayda bilir ya aynı yiyorsan abur cubur hariç kalorisi az gelmişte olabilr ama için rahat olsun:KK66: tiroidlerin hızlı çalışıyorsa kilo kaybı yapıyor yavaş çalışıyorsa kilo aldırıyor bazen adet düzensizliği yapmayabiliyor falan görün yani sen bence :KK51:

@@Aynura88
@@dagatesi
@@deadline
@@melekkiz_
@@Paleland
@@peter_pan +
@@Semipermeable +
@@sln71
@@tatlibikiz
@@usriyusra+
@@yorgunrapunzel+
@@zey zey
@@CallanPinckney+
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@MRTMUHASEBE

Protein karbonhidrat alımını artr canm özellikle protein hem spor yapiyoruz protein iyi olur :KK66:

X