★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

Hayırlı olsun
Ben 3 kere deneme yaptım ilkinde yürüyemedim bacaklarım beni dinlemiyordu bi kaç gün dinlendim
Ikincide daha iyiydim sadece Ağrı vardı üçüncüde Ağrı yok denecek kadar azdı
Kısacası ben hazırımmmm:KK71:

Benim en çok bacakların üst ön tarafları kötü oldu ilk yaptığımda ama siz zayıfsınız o kadar etkilenmeyebilirsiniz canım
bende hazırım 3 gün yaptım 3. gün ağrım azalmaya başlamıştı benim alt bacaklarım ağrıyıp kasıldı özellikle 2. gün yavaş yürüyordum ağrımasın diye ama çok güzel ağrılar yaşasın işe yarıyor diyordum yani:KK19: bende hazırım oleyy:KK28::KK71:

ben çıkıyorum yarın görüşürüz kızlar akşam mı bildirim yapıyoruz belli bir saatimiz olacak mı ben sabah yapıyorum şimdilik sabah müsaitim ama işim olursa akşam yaparım unutmayım bildirim yapmayı:KK57:

ben çıkıyorum yarın görüşürüz kızlar akşam mı bildirim yapıyoruz belli bir saatimiz olacak mı ben sabah yapıyorum şimdilik sabah müsaitim ama işim olursa akşam yaparım unutmayım bildirim yapmayı:KK57:
Ne zaman müsait olursak kuzum...öğle bi saati yok.sadece gün içinde....

benden de bir hayırlı olsun topiğimiz:KK76: 30 gün sonunda da bu kadar mutlu sonuçlar almak dileğiyle:KK28:

insallahhhh

Ayy ne güzel ya...ben yarın ilk kez yapıcam...

Yarışa biliriz de aslında...30gün sonumda toplam olarak en çok zayıflayan qrup 1ci olur.ola bilir hele bi başkayalım

canim level sonuclariylada yarisabiliriz.
1. level yani 10 gunun sonunda incelmeler toplami sonuclariyla 1. 2. ve 3. secebiliriz. guzel olur.

Kizlar

Bugun 4. gunum jullian yapiyorum ama yarin 1de sizinle baslicam yani 1. leveli sizinle 15 gun yapicamm. Biraz sikici olacak ama olsunnnn

Aynurum hayırlı olsun,1 ay sonra güzel haberlerini alalım takımın :)

aynurum ben daha fazla ktilimcin var saniyordum

bi karar verdim, bende hafif bi eklem gevşekliği var (hafif çarpık bacaklıyım =) ) bu sebepten dizlerim ve bedenim rahatlasın diye sadece pazarları esneme hareketleri yapacağım jillian a ek olarak. Tara Stiles'ın yoga egzersizini buldum 50 dk sürüyor, bir kere denedim çok kolay gelmedi ama bedenim rahatlasın yeter =) linki burada,

sonunda topigin yolunu buldum :KK70::KK70:

aynura kız perive böcügün takımıyla yarışmı yapıcaz :KK59:
irde bizim ölçüler yok .diger guruplara baktım o cadılar yapmışlar

Son düzenleme:
X