3/30 yapıldı fıstıklaaaarrrbugün dahada zor yaptm ama her hareketin hakkını vermeye çalıstm sınavda çok kötüyüm kızlar ya prk beceremiyorum yarm şınav yapıyorum ama olsun zamanla artk çünkü bu zamana kadar hic şınav çekmedim
o nasil ki ??
bide julliannin kalca ve bacak icin videosu varmis henuz izlemedim en kisa surede ona bakicamm
belki 30 gunden sonra ona başlayabilirim
yo nasil ki ??
bide julliannin kalca ve bacak icin videosu varmis henuz izlemedim en kisa surede ona bakicamm
daha zormuş
dün gece tüm videolarını indirdim,akşama inceleyeceğim,sonra anlatırım hepsini özetle
bende bazı hareketleri tam yapamıyorum
aa hemen bakmalıyım. ben göbek, kalca ve bacaklardan muzdaribim daha cok. geriye bişey kalmadı
y
tatlım diğer topicte aynura ile konuşmuştuk, 30 days shred bitsin, ripped sonra kill burns vs yapacağız diye :)
ne acelen var bu program bitsin ona geçeriz beraber belkio nasil ki ??
dagatesi ben yanıma şu koyuyorum bir yudum sadece ağzımı islatcak kadar içiyorum cok icersen dalağın sisebilir haklısın spordan sonra iciyorum mecburkızlar egzersizi yaparken su içiyor musunuz ? ben cok susuyorum ama sürekli zıplama oldugu için içmiyorum dalagım sisebilir diye. ve bugun hepsinden daha kolay yaptım.
ne acelen var bu program bitsin ona geçeriz beraber belki
dagatesi ben yanıma şu koyuyorum bir yudum sadece ağzımı islatcak kadar içiyorum cok icersen dalağın sisebilir haklısın spordan sonra iciyorum mecbur
Bende aynen senin gibi yapıyorum...ayrıca dalağın şişmesinnen de habersizdim...iyiki okudum...leslie yaparken ama 1litre su içiyordumne acelen var bu program bitsin ona geçeriz beraber belki
dagatesi ben yanıma şu koyuyorum bir yudum sadece ağzımı islatcak kadar içiyorum cok icersen dalağın sisebilir haklısın spordan sonra iciyorum mecbur
Yemekten hemen sonra mı yaptın ?Yaptım ama nasıl yaptım bilmiyorum sürünüyorum başım dönüyor regldenmi acaba
Hayır oldu birazYemekten hemen sonra mı yaptın ?