★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

Heryerim yara gibi sanki...yaa omuzlar neden ağrırıki...bacaklar kollar, göğüs,popo , simit fena...karında da var ağrı...bi geçseydi yaaa ağrılar...
Aynuram sen spor yapmayali baya hamlamissin kuzum :))

Dun jilanin ustune bide 15 dk call yaptim o xnlarda kaslar baya agriyordu , yarina calcalari hisetmem diyordum ama simdi bisi yok :)

günaydın kızlar....
bu günüde atlatın hiç bişi kalmayacak ağrılardan

Ertesi gün merdivenleri çıkamıyorsanız yaptığınız egzersiz iyidir :)
30 günde sıkılaşmanın da bir bedeli olacak ve kan ter içinde kalacak ve hatta belki ağlayacaksınız bile :)

(alıntıdır)

1.aeben
2.sln71+
3.callanpinckey
4. dayko
5.semipermeable +
6.zey zey
7.peter_pan
8.gaz_lambasının_fitili
9.deadline
10.kkarasız
11.aynura88
12.dagatesi

3/30 yapıldı fıstıklaaaarrr bugün dahada zor yaptm ama her hareketin hakkını vermeye çalıstm sınavda çok kötüyüm kızlar ya prk beceremiyorum yarm şınav yapıyorum ama olsun zamanla artk çünkü bu zamana kadar hic şınav çekmedim

Kizlar selamm

Dun gece yaklasik 1 saat boyunca bu topigi inceledim ilerleyen sayfalarda gordum ki inanilmaz degisime ugrayanlar var.

Oncelikle sunu soylemeliyimki degisim.icin acele etmek yok ve genel olarak 15 gunden once degisim beklenmemeli.
ve ilk gun ve 1. level sonunda ki degisim ile

1. level ve bitis sonundaki degisim ayni olmayabiliyor 1. level ve 15 gun sonraki degisim daha bi gozle gorulur derecede.
bende inanilmaz motivasyon yapti ozellikle 100. sayfalardan sonralara bakabilirsiniz

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...chaels-30-day-shred-egzersiz-programi.480919/

1.aeben
2.sln71+
3.callanpinckey+
4. dayko
5.semipermeable +
6.zey zey
7.peter_pan
8.gaz_lambasının_fitili
9.deadline
10.kkarasız
11.aynura88
12.dagatesi

30 day shred bittikten sonra ripped in 30a mı başlasak
hiç hız kaybetmeden

30 day shred bittikten sonra ripped in 30a mı başlasak
hiç hız kaybetmeden

o nasil ki ??

bide julliannin kalca ve bacak icin videosu varmis henuz izlemedim en kisa surede ona bakicamm
belki 30 gunden sonra ona başlayabilirim

o nasil ki ??

bide julliannin kalca ve bacak icin videosu varmis henuz izlemedim en kisa surede ona bakicamm
belki 30 gunden sonra ona başlayabilirim
daha zormuş
dün gece tüm videolarını indirdim,akşama inceleyeceğim,sonra anlatırım hepsini özetle

1.aeben
2.sln71+
3.callanpinckey+
4. dayko
5.semipermeable +
6.zey zey
7.peter_pan
8.gaz_lambasının_fitili
9.deadline
10.kkarasız
11.aynura88
12.dagatesi +

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…