★★★Jillian Michaels 30DAY★★★ 3.GRUP

bende geç yaptım bu gün misafirim vardı hatta bu gün izin mi kullansam diyede düşünmedim değil ama şeytana uymadım hemen üstümü değiştirip yaptım + alayım lütfen:))

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkesciklerrrrrrrrrrrr
yok hep aynı bılmıyrm akşama doğru kocamn oluyr göbiş
yusracım spor yaparken terleyip üşüttüysen şişkinlik olabilir ayrıca spordan sonra vucut şişer o yuzden ölçü aldırmazlardı spor hocaları regl desem zaten günün yakınmı uzakmı sen biliyosundur onu

Takima gireli iki ayi gecti canm 65ten dustum hedefim 56ydi bugun 57.4 geldim
tatlıcım nickine uygun tatlı gibisin süpersin maşallah hem çok güzelsin hemde fiziğin harika darısı bizim başımıza inşallahhhh

Merhaba kızlar kızlar.. dün o karda kışta üşütmüşüm. Yaptım ama baş ağrım var. Bu gün zıplarken baş ağrım arada arttı. Zor yaptım. O yüzden bildirime geldim. Dünden beri kendime gelemedim çorbalar çaylar falan.meyve tavuk yiyoruz ama bakalım ilaç aldım hasta olmadan bugünü atlatırım umarim :)

Öpüyorum.
geçmiş olsun palendcim bunların hepsi yakında bizdede olcak malesef havalar çok kötü giderken spora başladık haliyle terleyip üşütücez hep hastalanıcaz :KK43:

yusracım spor yaparken terleyip üşüttüysen şişkinlik olabilir ayrıca spordan sonra vucut şişer o yuzden ölçü aldırmazlardı spor hocaları regl desem zaten günün yakınmı uzakmı sen biliyosundur onu

tatlıcım nickine uygun tatlı gibisin süpersin maşallah hem çok güzelsin hemde fiziğin harika darısı bizim başımıza inşallahhhh
İnsallah canm ilk basladigimda gobegim fazlaydi asil sorunumun basenlerim olmasina ragmen su an yemek yesem de cikmiyor dumduz kaliyor basenim gitti biraz fakat skilasmaya ihtiyacim var
Diyetimin ilk gunlerinde sorunlu bolgelerime strec film sararak spor yapardim ve bi yogurt kurum vardi onu yerdim
Sonra bi anda gitti cok yoktu zaten ama pantln giydigimde falan dar tisort giyemezdim smdi cok rahatim

İnsallah canm ilk basladigimda gobegim fazlaydi asil sorunumun basenlerim olmasina ragmen su an yemek yesem de cikmiyor dumduz kaliyor basenim gitti biraz fakat skilasmaya ihtiyacim var
Diyetimin ilk gunlerinde sorunlu bolgelerime strec film sararak spor yapardim ve bi yogurt kurum vardi onu yerdim
Sonra bi anda gitti cok yoktu zaten ama pantln giydigimde falan dar tisort giyemezdim smdi cok rahatim
aynen benim gibiymiş vucut şeklin eskiden benimde belim vucuduma göre çok ince ama basenlerim kalçam çok.bacaklarım ince tuhaf bir şekildeyim yani şuan:KK70: streç filmi duymuştum ama hep kilolulardan dinlediğim için güvenemiyodum:KK48: buna çok dikkat edicem artık bide yogurt küründen bahseder misin derhal yapayım

yusracım spor yaparken terleyip üşüttüysen şişkinlik olabilir ayrıca spordan sonra vucut şişer o yuzden ölçü aldırmazlardı spor hocaları regl desem zaten günün yakınmı uzakmı sen biliyosundur
nevacım çok guzel bı tesbıtte bulundun dedgın gıbı üşütüyrm bunu gece yatarkn farkettm bağırsaklrım da gaz oluşyr bı de spordan zıyade butun gun ayakta mutfaktayım ıkı çocuk olunca oturmk nedır bılmyrm

Kizlar yogurt kuru
Bir kase yagsiz yogurt
Birer tatli kasigi zencefil zerdecal tarcin
Yemeklerden once yarim saat once falan tuketin bir haftada ben duzenli yemedigim halde fark gordum hem spor da yapiyoruz

Kizlar yogurt kuru
Bir kase yagsiz yogurt
Yemeklerden once yarim saat once falan tuketin bir haftada ben duzenli yemedigim halde fark gordum hem spor da yapiyoruz
aynı kürü her yemktn önce bende tükettm faydası bende metabolızmamı çalıştırdı ve tok tutuyrdu ben nırml ev yoğurduyla yapıyrdm

Kizlar yogurt kuru
Bir kase yagsiz yogurt
Ben onu bir gün yapıp bıraktım.Üşendim biraz ertesi günde hemen fark görmek istedim olmadı :KK48: Sen çok güzel kilo vermişsin canım.İki ay boyunca bu kürü kullandınmı ara ara olsada ?

kızlar günaydın. aslında tünaydın:KK15:. ay yataktan kalkamıyorum şu an. henüz yeni uyandım !! dün valla ağır atlattım , üşütmüşüm ya. şu an iyi hissediyorum. sıcak bir banyo yapıp yemek yiyip , sonra jillian yapacağım. kendimi iyi hissedersem. baş ağrım geçti. :) ölü gibi uyumuşum saat dört olmuş ya inanamıyorum :KK57:

ben size bildirimde bulunacağım yani geç bile olsa, bu arada dün mantı yedim hastayım geberiyorum diye. bugün verdiğim jillianın bir kısmısı geri geldi otomatikman :KK20:, çok üzüldüm. ama napayım , hastayım kimsem yok evde :KK14:

bir de ben takım 2 deyim cuma yarısında ve hiç sinerji yok.. böyle giderse takım değiştirmek istiyorum, çünkü artık kendi kendime deli gibi tef calmaktan bıktım orada, muhabbet yok bişi yok neredeyse.:KK43:. mümkün mü bilmiyorum. neyse. dönücem ben sizeee :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

yaa artık ağlıcam jilan cok guzel sonuc veryordu benım 92.6 da kitlenen kilomu acmıstı o dunkı mantı olmayaydı 91.55 falandım belkı ve ben 89 gormek istiyorum yani 8 li rakmlar.. hedefim 61 falan..

benim gibi hasta olmayın ya da yemeyin güzel kızlar. alın sıze kötu ornek :KK43:

X