- 11 Şubat 2014
- 2.536
- 1.818
- Konu Sahibi perigunlugu
Geciktim ama yaptım artımı alabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet benm.)profıl dekı sız mısınız
süoersnz hiç spora diyete ihtyacnz yokEvet benm.)
7.takimdayim hedefime iki kilo kaldi :)süoersnz hiç spora diyete ihtyacnz yok
ne kadar sürede kaç kilo verdın7.takimdayim hedefime iki kilo kaldi :)
Takima gireli iki ayi gecti canm 65ten dustum hedefim 56ydi bugun 57.4 geldimne kadar sürede kaç kilo verdın
yusracım spor yaparken terleyip üşüttüysen şişkinlik olabilir ayrıca spordan sonra vucut şişer o yuzden ölçü aldırmazlardı spor hocaları regl desem zaten günün yakınmı uzakmı sen biliyosundur onuyok hep aynı bılmıyrm akşama doğru kocamn oluyr göbiş
tatlıcım nickine uygun tatlı gibisin süpersin maşallah hem çok güzelsin hemde fiziğin harika darısı bizim başımıza inşallahhhhTakima gireli iki ayi gecti canm 65ten dustum hedefim 56ydi bugun 57.4 geldim
geçmiş olsun palendcim bunların hepsi yakında bizdede olcak malesef havalar çok kötü giderken spora başladık haliyle terleyip üşütücez hep hastalanıcazMerhaba kızlar kızlar.. dün o karda kışta üşütmüşüm. Yaptım ama baş ağrım var. Bu gün zıplarken baş ağrım arada arttı. Zor yaptım. O yüzden bildirime geldim. Dünden beri kendime gelemedim çorbalar çaylar falan.meyve tavuk yiyoruz ama bakalım ilaç aldım hasta olmadan bugünü atlatırım umarim :)
Öpüyorum.
İnsallah canm ilk basladigimda gobegim fazlaydi asil sorunumun basenlerim olmasina ragmen su an yemek yesem de cikmiyor dumduz kaliyor basenim gitti biraz fakat skilasmaya ihtiyacim vargünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkesciklerrrrrrrrrrrr
yusracım spor yaparken terleyip üşüttüysen şişkinlik olabilir ayrıca spordan sonra vucut şişer o yuzden ölçü aldırmazlardı spor hocaları regl desem zaten günün yakınmı uzakmı sen biliyosundur onu
tatlıcım nickine uygun tatlı gibisin süpersin maşallah hem çok güzelsin hemde fiziğin harika darısı bizim başımıza inşallahhhh
aynen benim gibiymiş vucut şeklin eskiden benimde belim vucuduma göre çok ince ama basenlerim kalçam çok.bacaklarım ince tuhaf bir şekildeyim yani şuan streç filmi duymuştum ama hep kilolulardan dinlediğim için güvenemiyodum buna çok dikkat edicem artık bide yogurt küründen bahseder misin derhal yapayımİnsallah canm ilk basladigimda gobegim fazlaydi asil sorunumun basenlerim olmasina ragmen su an yemek yesem de cikmiyor dumduz kaliyor basenim gitti biraz fakat skilasmaya ihtiyacim var
Diyetimin ilk gunlerinde sorunlu bolgelerime strec film sararak spor yapardim ve bi yogurt kurum vardi onu yerdim
Sonra bi anda gitti cok yoktu zaten ama pantln giydigimde falan dar tisort giyemezdim smdi cok rahatim
nevacım çok guzel bı tesbıtte bulundun dedgın gıbı üşütüyrm bunu gece yatarkn farkettm bağırsaklrım da gaz oluşyr bı de spordan zıyade butun gun ayakta mutfaktayım ıkı çocuk olunca oturmk nedır bılmyrmgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkesciklerrrrrrrrrrrr
yusracım spor yaparken terleyip üşüttüysen şişkinlik olabilir ayrıca spordan sonra vucut şişer o yuzden ölçü aldırmazlardı spor hocaları regl desem zaten günün yakınmı uzakmı sen biliyosundur
aynı kürü her yemktn önce bende tükettm faydası bende metabolızmamı çalıştırdı ve tok tutuyrdu ben nırml ev yoğurduyla yapıyrdmKizlar yogurt kuru
Bir kase yagsiz yogurt
Birer tatli kasigi zencefil zerdecal tarcin
Yemeklerden once yarim saat once falan tuketin bir haftada ben duzenli yemedigim halde fark gordum hem spor da yapiyoruz
Ben onu bir gün yapıp bıraktım.Üşendim biraz ertesi günde hemen fark görmek istedim olmadı Sen çok güzel kilo vermişsin canım.İki ay boyunca bu kürü kullandınmı ara ara olsada ?Kizlar yogurt kuru
Bir kase yagsiz yogurt
Birer tatli kasigi zencefil zerdecal tarcin
Yemeklerden once yarim saat once falan tuketin bir haftada ben duzenli yemedigim halde fark gordum hem spor da yapiyoruz
Geçmiş olsun umarım geçer bi an evvel
geçmiş olsun palendcim bunların hepsi yakında bizdede olcak malesef havalar çok kötü giderken spora başladık haliyle terleyip üşütücez hep hastalanıcaz