- 8 Mart 2014
- 1.589
- 322
- 39
-
- Konu Sahibi perigunlugu
evet devam canım pes etmk yok kolay gelsınbenim alt bacak ve üst bacak arkamda çok fena agrı var ..buna rağmen yapmaya devam mı edecez .. off daha tum evin temizliği varrr camlar falan hepsi temizlenecek
teşekkür ederimmevet devam canım pes etmk yok kolay gelsın
Uyguladıgın bı lıste var mıteşekkür ederimm
Karaty yapmaya çalışıyorum genel olarakUyguladıgın bı lıste var mı
Bilgisayar,, temizlik .... Jillian için güç toplamaya çalışmak bacaklara hala çok ağrıyor daNapiyosunuz kizzzlaaarrr
Benm bacaklar deglde hastayimmBilgisayar,, temizlik .... Jillian için güç toplamaya çalışmak bacaklara hala çok ağrıyor da
Ya bi bende mi oluyor bu bacak ağrısı .. Bel Fıtığı Başlangıcı var demişti bi ara doktor. Ondan mı oldu kiBenm bacaklar deglde hastayimm((
Ay çok kötü . Pazar günkü Iznini bugün kullan istersenBenm bacaklar deglde hastayimm((
Nasıl göbekkkk ??? Beslenme tarzın mı Değişti ki ??Benım moralim bozuk
Başladgım gınden berı göbek çıkmış anlamadım kı
Geçmiş olsun umarım geçer bi an evvelMerhaba kızlar kızlar.. dün o karda kışta üşütmüşüm. Yaptım ama baş ağrım var. Bu gün zıplarken baş ağrım arada arttı. Zor yaptım. O yüzden bildirime geldim. Dünden beri kendime gelemedim çorbalar çaylar falan.meyve tavuk yiyoruz ama bakalım ilaç aldım hasta olmadan bugünü atlatırım umarim :)
Öpüyorum.
profıl dekı sız mısınızNapiyosunuz kizzzlaaarrr
yok hep aynı bılmıyrm akşama doğru kocamn oluyr göbişNasıl göbekkkk ??? Beslenme tarzın mı Değişti ki ??
ya banada oyle geliyo ama az once regl oldum belki sisliktir benim kiBenım moralim bozuk
Başladgım gınden berı göbek çıkmış anlamadım kı