★★★Jillian Michaels 30DAY★★★ 3.GRUP

yaaa niye baktınn öle olmazzz kii bak benide korkuttun:KK43:(

ahahha bende yapcam onu bi 117.7 birde 70.0 ahaha resmen içimden yeni bir ben çıakrmış olcam:KK70:

işte siz 30 gün sonra bitireceksiniz ya bennn daha 20 kilo vermem lazım:KK43:

Yok canım hiç olur mu 30 gün yapıp bırakmak.. Benimde daha yolum uzun :KK66: En az bende de gidecek bi 20 kilo var :KK66: O da en az yaniii :KK66:

VgMEzn.png

Harikayııızzz kızlar bugünde firesiizz ayneen devaaamm :KK76::KK76::KK76:

Kiloları alırken ne de rahat kolayca aldık :)))) verirken işkence çekiyoruz resmeeen :) 1 kilocuk daha verirsem ilk 10 kilom gitmiş olacak sabırla bekliyorum :)
Of of birde bana sor alirken muhtesemdi çok eğlenceliydi şimdi canımız çıkıyor resmen maşallah çok iyi canım ne zaman başladın ? Nasıl bir diyet yapıyorsun?

günaydın arkadaşlar maşallah yine takımca süperiz herkes tamamlamış
yıllardır spor yapıyorum 1 yıldırda düzenli zumba pilates yapıyodum inanın hiçbirisi bu kadar zorlamamamıştı
bu nasıl bir spordur arkadaş afedersiniz popom bile acıyo göbeğim ilk defa acıdı hiç bir sporun yakamadıgı yerleri yakıcak bence ben cok güvendim buna

Kiloları alırken ne de rahat kolayca aldık :)))) verirken işkence çekiyoruz resmeeen :) 1 kilocuk daha verirsem ilk 10 kilom gitmiş olacak sabırla bekliyorum :)

Of of birde bana sor alirken muhtesemdi çok eğlenceliydi şimdi canımız çıkıyor resmen maşallah çok iyi canım ne zaman başladın ? Nasıl bir diyet yapıyorsun?
eeee bize ders olsun artık bu spordan sonra gözümüz korkarda kolay kolay kaçamaklar yapmayız:KK70:

Bende katılmak istiyordum gruba ama geç kaldım sanırım hafta başı beline biraz tutuldu başlayamadim hafta sonu başlıyorum bende 10 aylik oğlum var kiloları verdim azda olsa ama toparlanma ve sikilasma lazım bana

gunaydın arkadaslar bende yaptım bugun mısafırlerım gelıcek oyuzden sabah yaptım yoksa kalırdı şimdi içim rahat

bıde bunu söylemeden yapamıycam :KK70:sürpriz 80 kg ye düşmüşüm hemde fazla dikkat etmemiştim.. ben bir senedir 80 ile 86 kg arasında gidip geliyom şimdi bu direnci kırmam lazım 70 li rakmları görmek istiyoum önerilerinizi bekliyom ya yardım edin bana ...ne yapmmam lazım tecrübeli arkadaşlr siz u durmlarda nasıl drenci kırdınız..

bıde bunu söylemeden yapamıycam :KK70:sürpriz 80 kg ye düşmüşüm hemde fazla dikkat etmemiştim.. ben bir senedir 80 ile 86 kg arasında gidip geliyom şimdi bu direnci kırmam lazım 70 li rakmları görmek istiyoum önerilerinizi bekliyom ya yardım edin bana ...ne yapmmam lazım tecrübeli arkadaşlr siz u durmlarda nasıl drenci kırdınız..
Tebrık ederım sadece yedgını içtgıne dıkkat ettgın surece gıdecek kılolar bol su ve yeşil çayını ıhmal etme ben her yemkde muhakkak yogurt yıyorum çok ıyı gelıyr
Sporda yapıyrsn sorun da yok zaten yavas yavas gıtsın ama kalıcı olarak gıtsn kılolar

Ben 20 kasımda başladım. şuana dek 9 kilo verdim ve daha gidecek neredeyse 20 kilom var. Akupunktura gidiyorum şuan için doktor protein ağırlıklı bir diyet verdi.

günaydın arkadaşlar maşallah yine takımca süperiz herkes tamamlamış
yıllardır spor yapıyorum 1 yıldırda düzenli zumba pilates yapıyodum inanın hiçbirisi bu kadar zorlamamamıştı
bu nasıl bir spordur arkadaş afedersiniz popom bile acıyo göbeğim ilk defa acıdı hiç bir sporun yakamadıgı yerleri yakıcak bence ben cok güvendim buna

eeee bize ders olsun artık bu spordan sonra gözümüz korkarda kolay kolay kaçamaklar yapmayız:KK70:

Kesinlikleeee.. Hala bacaklarımdaki ağrılar gitmedi gün geçtikçe artıyo gibi birde :)))

Canım bende 84,9 ile başladım 75lere doğru geldim. protein ağırlıklı besleniyorum. bence sende kendine buna benzer bir diyet uygula bünyeni şaşırtmış olursun hem.

kaptancım ben yaptım + yı hakettim:KK45:
Ben 20 kasımda başladım. şuana dek 9 kilo verdim ve daha gidecek neredeyse 20 kilom var. Akupunktura gidiyorum şuan için doktor protein ağırlıklı bir diyet verdi.

Kesinlikleeee.. Hala bacaklarımdaki ağrılar gitmedi gün geçtikçe artıyo gibi birde :)))

Canım bende 84,9 ile başladım 75lere doğru geldim. protein ağırlıklı besleniyorum. bence sende kendine buna benzer bir diyet uygula bünyeni şaşırtmış olursun hem.
protein ağırlıklımı bende öyle besleniyorum yaklaşık 15 gündür karbonhidrat hesaplıyorum protein sınırsız tüketiyorum 4 kilo verdim arada bırakmasam daha çok verirdim bu protein listeleri çok işe yarıyor hele spor yapıyosak

makbulecim demekki vucut yağları yakmaya başlamış bence şimdi tamda vücudunu şaşırtmanın zamanıdır bir kaç günlük katı bir liste yapıp hızlıca bir kaç kilo verip 80 in altına düşüp sonrada uzun süreli sağlıklı bir listeye geçebilirsin sporda yapıyosan protein ağırlıklı beslenip karbonhidrat kısabilirsin mesela

kaptancım ben yaptım + yı hakettim:KK45:

protein ağırlıklımı bende öyle besleniyorum yaklaşık 15 gündür karbonhidrat hesaplıyorum protein sınırsız tüketiyorum 4 kilo verdim arada bırakmasam daha çok verirdim bu protein listeleri çok işe yarıyor hele spor yapıyosak
ayneen öyle canım

KIZLAR AKŞAM YAPICAMMM JİLİANI YAZARIM BURAYA SABAH YÜRÜYÜŞ YAPTIM SADECE BAŞIM ÇOK AĞRIYORRR AYRICA BELİMDE AĞRIYORDU O YÜZDEN AKŞAMA BIRAKTIM.

benim alt bacak ve üst bacak arkamda çok fena agrı var ..:KK17::KK43::KK12::110::110: buna rağmen yapmaya devam mı edecez .. off daha tum evin temizliği varrr camlar falan hepsi temizlenecek :110::110::110:

X