JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Herkese Merhaba,
Beni de aranıza alırmısınız :) ben de bu sabah jillian 30 day shred in level 1 inin ilk gününü yaptım. Sonra da aklıma daha önce buradaki guruplarla yaptığımda gruptakilerin psikolojik desteğiyle daha azimli yaptığım geldi. Şimdi mesajlarınızı okudum çok güzel bir enerjiniz var. Kısaca kendimden bahsedersem 30 yaşındayım, evliyim, 164 boyum var ve 68 kiloyum. Şuan diyetisyene kontrolünde diyete de başladım. Hayatı boyunca sürekli diyet yapan spora baslayan ve sonra da bırakan biri oldum :KK43: Ama artık doktor bebişim olmasını istiyorsam zayıflamam gerektiğini soyledi. Polikistik over teşhisi kondu bana. Neyse canınızı sıkmayayım, tam kendimi göbişli bir insan olarak kabul etmişken, trikotajla hiç alakası olmayan kader ağlarını örmüş (benim yaşındakiler hatırlar belki bir zamanlar Ruhsar vardı :)) ve zayıflamam gerektiği gerçeğini yüzüme vurmuştu :)
Karakter olarak hep olumlu bakmaya çalışan bir insan olduğum için bu hastalığın bana fit ve taş bir hatun olmam için verildiğine inanıyorum :-):-) şuan için hormon dengelerim normal çok şükür ama bir an önce kilo verip sonrada korumayı ögrenmem gerekiyor.

Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Hatta kabul ederseniz size hemen ölçümlerimi de yazarım :)

Sevgiler,
Merhabaaa hoşgeldin aramıza :KK54: elbetteki katılabilirsin ohhh hep beraber gazlarız birbirimizi fit fit hatunlar olcaz inşallahhhh :dua: rabbim de sana istediğin yavruları verir inşallah canımm ilk günün nasıldı :anne:

4 Temmuz Spor Listesi

1. Aquarius24: Ripped level 2 2/6
2. Frifri: Shred 2/30
3. gewezebidik: Shred 1/30
4. justholdmetight: Ripped Level 2/6

Shreddeki kadar olmasa da yine acıyor benim kaslar biraz :KK53:

Bu iyiye işaret

@aquarius24 tam bir level öndesin benden :halay:

Ben hala foto çekmedim ya gideyim çekeyim bari :KK70:
Kız just benim fotomu nerden buldun da profiline koydun :KK45: nacizane vücudum ortalığa yayılmış desene :deli:

Merhaba kızlar bir arkadaş bu kadından bahsetti ben de araştırma yaparken sizi buldum ve çok sevindim yani tabii aranıza alırsanız Doğum sonrası göbeğimi felan toplamak için spor yapmak istiyordum. Beni alırsanız ilk videodan mı başlıyacağım tamam derseniz hemen yapayım ben

Merhaba kızlar bir arkadaş bu kadından bahsetti ben de araştırma yaparken sizi buldum ve çok sevindim yani tabii aranıza alırsanız Doğum sonrası göbeğimi felan toplamak için spor yapmak istiyordum. Beni alırsanız ilk videodan mı başlıyacağım tamam derseniz hemen yapayım ben

Canım hoşgeldin :)
Doğumun sezeryan değilse ilk videodan baslayabilirsin. Her videoyu 10 gün yapacağız. İstersen öncesinde vücut ölçülerini de yaz ki 1 ayda ne kadar incelediğini goresin :)

Kızlar gittikçe bacaklarım daha çok ağrıyor. Ben eliptik+pilates yaptığımda bacaklarım böyle ağrımıyordu. Jillian abla çok etkiliymiş gerçekten :spor:

Sorma canım ya ben de parmak ucuma basamiyorum :KK70: ilk iki gün iyi yaptım da bugün resmen ziplayamadim ya. Bir de sag koluma kramp girdi nedendir acaba..

Sorma canım ya ben de parmak ucuma basamiyorum :KK70: ilk iki gün iyi yaptım da bugün resmen ziplayamadim ya. Bir de sag koluma kramp girdi nedendir acaba..
Oyy senin bi de yerinde durmayan bücür var. Yarından sonra rahatlarsın inşallah :) Zorlanmıştır kasların. Muz ye veya soda iç canım, potasyum iyi gelir. Bi de enişteye masaj yaptırsan omuz ve kollarına, o da iyi gelir kasların rahatlar.

Oyy senin bi de yerinde durmayan bücür var. Yarından sonra rahatlarsın inşallah :) Zorlanmıştır kasların. Muz ye veya soda iç canım, potasyum iyi gelir. Bi de enişteye masaj yaptırsan omuz ve kollarına, o da iyi gelir kasların rahatlar.

Peki eniştene kim masaj yapsın :KK70:

4 Temmuz Spor Listesi

4. justholdmetight: Ripped Level 2/6 + 11.201 adım
5. Beyaz Hatun: Shred 8/30
6. Pearlweed _ shred 4/30
7. EmiraSalih: shred 3/30

98 dk - 8.17 km - 439 kcal :halay:

4 Temmuz Spor Listesi

98 dk - 8.17 km - 439 kcal :halay:
Ooo 11bin adım mı görüyorum orada :KK19:

Canım hoşgeldin :)
Doğumun sezeryan değilse ilk videodan baslayabilirsin. Her videoyu 10 gün yapacağız. İstersen öncesinde vücut ölçülerini de yaz ki 1 ayda ne kadar incelediğini goresin :)
Teşekkür ederim ben birinci gün olarak yaptım vücûd ölçülerimi yarın sıralayalım yaşasın inşallah bende aranızda toparlanacağım

4 Temmuz Spor Listesi

8. Skyra shred 4/30

Hamlık ağrılarım neredeyse geçti heyyoooo....

4 Temmuz Spor Listesi

8. Skyra shred 4/30
9. Mihail Zoscenko: Callanetics 27/30

]4 Temmuz Spor Listesi