JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Erik olacağız inşallah, kütür kütür. Hadi bakalım Jillian abladan çok umutluyum. Kendisi de ergenlikte 80 kiloymuş :KK6:

Şunu da şöyle bırakayım eski hali Jillianın :KK53:

Eklentiler

• Jillian-Michaels-Covers-Redbook-Picture-Herself-175-Pound-Teenager.jpg
    Jillian-Michaels-Covers-Redbook-Picture-Herself-175-Pound-Teenager.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 81
Kızlar level 2ye geçtim. Ölçülerime de baktım meraktan.
Bel 70- 69
Göbek 83- 81
Kalca 91- 92
Gorunumumde değişiklik var mi dersen iz cok anlayamıyorum ama ölçülere bakarsak göbek ve belde incelme var. Bir de boğazımı tutsam ve tatlıyı bıraksam olacak ama bırakamıyorum :))

Kızlar level 2ye geçtim. Ölçülerime de baktım meraktan.
Bel 70- 69
Göbek 83- 81
Kalca 91- 92
Gorunumumde değişiklik var mi dersen iz cok anlayamıyorum ama ölçülere bakarsak göbek ve belde incelme var. Bir de boğazımı tutsam ve tatlıyı bıraksam olacak ama bırakamıyorum :))

C cranial level 1den sıkıldım 2ye geçtim :) bugün ikiyi yaptım. Spor listesine yazarken de 11 diye yazıyorum :)) iki cok eglenceliymis zorladı ama eğlendim :))
Her sporda önemli olan istikrardır canım. 6.günden 11.güne atlaman sanki çok doğru olmamış o_O İkinci videoyu 15 gün yap en azından. Bence listeye de 6 yaz, çünkü önemli olan 30 gün boyu üst üste yapmak

Ekleme: Karar senin tabi, ben yalnızca böyle düşündüm canım

Her sporda önemli olan istikrardır canım. 6.günden 11.güne atlaman sanki çok doğru olmamış o_O İkinci videoyu 15 gün yap en azından. Bence listeye de 6 yaz, çünkü önemli olan 30 gün boyu üst üste yapmak

Aynen yani programı dizayn edildiği şekilde uygulamamak sonuç almamak veya etkili sonuç almamak demektir
Harcadığınız zamana yazık olur kızlar
O kadar ter döküyorsunuz madem 30 gün hem beslenmeye hem de disipline dikkat edelim

O kadar yoruluyor ve terliyorken değsin istiyor insan. Bunun için de taviz vermemek lazım :KK28:

Aynen Shredde ben çok sıkı tuttum
Son hafta düzgün ara öğün yiyemedim o hafta hiç kilo veremedim mesela
Yiyemediğim için kilo veremedim yani sporu atlamayı falan geç o bile çok önemli
:KK53:

Bende bu videoya göre spordsporda disiplin sağladım sonra bir uygulama var jefit diye oradan bölgesel çalıştım
Efsane bir vücudum oldu.
Ama sonradan bıraktım.
Okul evlilik falan zor geldi.
Disiplin kazanincaya kadar yapıcam.
Eski vücudumu özledim.. .

Aynen Shredde ben çok sıkı tuttum
Son hafta düzgün ara öğün yiyemedim o hafta hiç kilo veremedim mesela
Yiyemediğim için kilo veremedim yani sporu atlamayı falan geç o bile çok önemli
:KK53:
Ara öğünler çok önemli gerçekten. Ben de umarım senin gibi ilk ay işi sıkı tutarım :KK6:

cok sıkıldım ya 1den. Önceden 9 gün yaptım dizim sakatlanınca 10 gün kadar ara vermiştim hareketleri iyice ezberledim ya cok sıkıcı geldi:)) yok zaten 30 güne tamamlarım canim

cok sıkıldım ya 1den. Önceden 9 gün yaptım dizim sakatlanınca 10 gün kadar ara vermiştim hareketleri iyice ezberledim ya cok sıkıcı geldi:)) yok zaten 30 güne tamamlarım canim

5 Temmuz Spor Listesi

1. Asimeleksi: Shred 2/30
2. Gewezebidik: Shred 2/30
3. Cranial: Ripped Level1 5/6 + Tibet 7 tekrar
4. Frifri: Shred 3/30
5. justholdmetight Ripped Level 3/6 tamam
6. Eceece20 shred 6/30

Aradaki 5 günü 2 ve 3 arasında paylastircam kızlar. :) 6dan devam ediyorum yani 30 güne tamamlayacagim yine.

X