- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
Merhaba hosgeldin aramiza, öncelikle Allah vakti geldiginde sag salim kucagina bebisini versin insallah.Herkese Merhaba,
Beni de aranıza alırmısınız :) ben de bu sabah jillian 30 day shred in level 1 inin ilk gününü yaptım. Sonra da aklıma daha önce buradaki guruplarla yaptığımda gruptakilerin psikolojik desteğiyle daha azimli yaptığım geldi. Şimdi mesajlarınızı okudum çok güzel bir enerjiniz var. Kısaca kendimden bahsedersem 30 yaşındayım, evliyim, 164 boyum var ve 68 kiloyum. Şuan diyetisyene kontrolünde diyete de başladım. Hayatı boyunca sürekli diyet yapan spora baslayan ve sonra da bırakan biri oldum Ama artık doktor bebişim olmasını istiyorsam zayıflamam gerektiğini soyledi. Polikistik over teşhisi kondu bana. Neyse canınızı sıkmayayım, tam kendimi göbişli bir insan olarak kabul etmişken, trikotajla hiç alakası olmayan kader ağlarını örmüş (benim yaşındakiler hatırlar belki bir zamanlar Ruhsar vardı :)) ve zayıflamam gerektiği gerçeğini yüzüme vurmuştu :)
Karakter olarak hep olumlu bakmaya çalışan bir insan olduğum için bu hastalığın bana fit ve taş bir hatun olmam için verildiğine inanıyorum şuan için hormon dengelerim normal çok şükür ama bir an önce kilo verip sonrada korumayı ögrenmem gerekiyor.
Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Hatta kabul ederseniz size hemen ölçümlerimi de yazarım :)
Sevgiler,
Aramizda olmandan bizde cok memnun oluruz hem tecrüben de varmis ne güzel. Ölcülerini yollayabilirsin:)
Bu arada ilk yaptiginda 30 günü bitirmismiydin? sonrasinda baska programlar da yaptinmi?