JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

İşte böyle korkut beni aquariuscum işte böyle yerden yere vur beni :KK70:

Jillian vurdu bir de sen vur :KK70:

Ben Level 1de de öyle oldum ya

Shredi arar oldum :KK70:
ahahah birde yazmamislarmiydi ripped basit diye, kandirikcilar :KK70: Canim valla level 1 de eglenmistim ama bu 2 öldürdü beni, beynim zonkladi hareketleri anlamadim desem yeridir:confused: neyi nereye koyuyon nereni kaldiriyon napio bu yaa falan oldum yani:deli: ama olsun iyi yanida etkiside fazla olur biraz agri magri cekicez ama :110:

Bu arada benim dambillarda EmiraSalih'in aynisindam sari renkli sadece 0.5ligi onun.

Daha bırakır mıyım :)) dün çok yorgundum şehir dışından geldim ona rağmen yaptım akşam inşallh bir mani çıkmaz da bir gün bile ara vermem.. bu arada sen bunu bitirmiştin değil mi ? Sonuçların nasıl 30 gün içindeki değişimin gözle görülür müydü ? :))
canım malesef olculerimde bir degisiklik olmadi sanirim beslenme duzenimden.

Insan gercekten hayret ediyor. Deli gibi 30 gün ter döktüm ölçü degismemis.

Amaaa..

Kendimi daha ince hissettigim kesin. Böyle gobegim yanlardan sıkışıyor gibi garip bir tabir oldu ama :)) Belki de sıkışıp küçülecektir dinimiz amin :))

3 temmuz spor listesi
1.eceece20 shred 4/30

Kızlar ben bir yerde yanlış mi.yapıyorum acaba? Dizlerim yine agriyor. Zıplarken mi hata yapıyorum.cok mu ağırlık biniyor anlamadım . Sizlerde var mi boyle bir durum. Önerisi olanlar :))
canim hafif hafif zipla lütfen.

Ve dizine 1 hafta günde 3 defa 10 dk buz koymani tavsiye ediyorum belli ki tam iyileşmemis dikkatli olmakta fayda var

Herkese merhaba :KK200:
Kızlar ablam dün aranıza katılmış @EmiraSalih beni de gaza getirdi. Aranıza katılmak istedim. Önceden 20küsür kilo vermiş ve kilomu 70lerde sabitlemiş biri olarak şimdilerde bi 10 kilo daha vermek istiyorum ama bir türlü veremiyorum. Evlendikten sonra bi 5-6 kilo almıştım. Onu da geri verdim çok şükür ama şimdilerde tam duraklamadayım.

1000-1200 kalori alıyorum ortalama günlük. Hurma ve yoğurt diyeti, salatalık diyeti gibi 3-4 günlük şok diyetlerle kilo vermeye başlamaya çalıştım ama o diyetler hiçbir işe yaramıyor uzun vadede malum. Pilates yapıyordum günde bir saat ama yetersiz geliyor o da. Eliptik bisiklet aldık, yarım saat eliptik yapıp üstüne bir saat pilates yapmaya başladım (haftada 3-4gün yaptım) ama ondan da aşırı bir fayda alamadım. Bir ayda 2cm incelme gözlemledim sadece. Sizin incelmenizi görünce ben de dayanamadım. Katılmak istiyorum aranıza. Çok uzun yazmışım, hemen ölçülerimi yazayım. Çok heyecanlandım :spor:

Göğüs: 98
Bel: 78
Kalça: 108
Göbek: 100
Bacaklar: Sol 60, Sağ 62
Kollar: Sol 32, Sağ 34
Boyun: 32

Kilo: 70
Boy: 161

Kilo verirken bacak ve kollarımda eşitsizlik olmuştu, ikişer santim farka kadar düşürdüm aralarını. Bakalım eşitlememe yardımcı olacak mı Hoppa
canimm hosgeldin aramiza :))

Kızlar ben spordan sonra duş alıp Nivea Q10 sıkılaştırıcı vücut losyonunu kullanıyorum. Karın ve bacak bölgesinde sanki işe yarıyor gibi geliyor bana ama psikolojik mi değil mi bilmiyorum :KK48: Kullananınız var mı?
ben de spordan sonra kabak lifiyle keseleniyorum daha bi etkisini goremedim ama bakalim :)

Biri bana Rippedde tek canı çıkanın ben olmadığımı söylesin :KK70:
Allahını seven üzerime kolay bir spor atsın diyip kaçasım geliyor bazen..

Hahahahah bahaneyle enişteyi de forma sokacaksın :KK70:

Daha önce sen mi sormuştun bunu birisi sormuştu ben seni izleyeyim burada, arkadaşlara özel albümde benim göbekten ne kadar gitmiş bakıp sen karar ver
En çok simitlerim gitti benim :))

Simitlerin noldu diyenlere yedim diyorum :KK70: :))

Ama level 2 ve 3 te oldu bu

gulhilal gulhilal in dediği gibi level 1 fragman :halay:

Ciddi misin karın çizgisi deyip duruyorum bak yeni bir şey öğrendim :KK53:
Velvette Velvette canim beni de takip eder misinn

harika yaaa bugün bi girmedim 50 mesaj birikmis süper gidiyor topic.

O degilde C cranial cim sende dinle :KK70: ölüüüyooruuummmm.
Bu neydi ya shred 30 günlügü ve ripped level 1i unutun. Hepsini ard arda yapsak sanirim ripped level 2deki kadar anca yoruluruz:bicak: Insan isinma hareketlerinde tikanirmi ya? ilk 10 dakikada pertim cikti. Yarim yamalak devam ettim. Travma gecirdim sanirim hala etkisindeyim :KK70: Karin kaslarim aciyor birbirleriyle bogusuyolar suan. Level 2 böyleyse 3le 4ün Allah cezasini vermesin :KK70: Bu jillian bizi öldürecek:bicak:

Hic incelmedim diyen sirf 6 gün su ripped level 2yi yapsin, faydasini görmedim derse bende bisey bilmiyorum:oha:

Velvette Velvette
aquarius24 aquarius24

Kizlaar maşallah ya bize valla gectik 100 sayfayi azmimiz daim olsun :))

Level2 boyleyse 3 ve 4u düşünemiyorum.
Neyseki sadece 6 gün diye avutuyorumm kendimi.

vee aquarius24 aquarius24 diyosun yaa incelmedim diyen bu levelde kesin incelir. İşte o incelmeyen benim hadi bakalim umudum bu levelde :))

ahahah birde yazmamislarmiydi ripped basit diye, kandirikcilar :KK70: Canim valla level 1 de eglenmistim ama bu 2 öldürdü beni, beynim zonkladi hareketleri anlamadim desem yeridir:confused: neyi nereye koyuyon nereni kaldiriyon napio bu yaa falan oldum yani:deli: ama olsun iyi yanida etkiside fazla olur biraz agri magri cekicez ama :110:

Bu arada benim dambillarda EmiraSalih'in aynisindam sari renkli sadece 0.5ligi onun.

Ya ben bunda da bazılarında afalladım geri sarıp tekrarladım falan :deli:
Ama ilk gün öğreniyorum şimdi

O basit görenlerden biri de bendim
Enseme şlak diye tokat gibi indi :KK70:

Kusacaktım 25. dakikada durdum ben artık bir soluklandım
Bu nasıl terlemek ama :KK70:

Kalbim zaten tavan yaptı :KK70:

Ben de 1liklerle yapacağım ya 3 kg nedir ölüyordum :KK70:

Kendimi halterci sandım zaar 30 gün shred yaptı küçük enişte misali :KK70:

aynen o Ripped kolay diyenleri tek tek bulmak lazim..

Bu arada benim dambillar 2 kg.. Ben kas mi yaptim acaba incelecegime ya :))

canım malesef olculerimde bir degisiklik olmadi sanirim beslenme duzenimden.

Insan gercekten hayret ediyor. Deli gibi 30 gün ter döktüm ölçü degismemis.

Amaaa..

Kendimi daha ince hissettigim kesin. Böyle gobegim yanlardan sıkışıyor gibi garip bir tabir oldu ama :)) Belki de sıkışıp küçülecektir dinimiz amin :))

canim hafif hafif zipla lütfen.

Ve dizine 1 hafta günde 3 defa 10 dk buz koymani tavsiye ediyorum belli ki tam iyileşmemis dikkatli olmakta fayda var

canimm hosgeldin aramiza :))

ben de spordan sonra kabak lifiyle keseleniyorum daha bi etkisini goremedim ama bakalim :)

Allahını seven üzerime kolay bir spor atsın diyip kaçasım geliyor bazen..

Velvette Velvette canim beni de takip eder misinn

Velvette Velvette
aquarius24 aquarius24

Kizlaar maşallah ya bize valla gectik 100 sayfayi azmimiz daim olsun :))

Level2 boyleyse 3 ve 4u düşünemiyorum.
Neyseki sadece 6 gün diye avutuyorumm kendimi.

vee aquarius24 aquarius24 diyosun yaa incelmedim diyen bu levelde kesin incelir. İşte o incelmeyen benim hadi bakalim umudum bu levelde :))

İzledim canım
Size konferanstan da attığım resimlerdi onlar aynıları
Bir de excelde liste yaptım kaç cm inceldiğimi öyle

Sen çok kaçamak yaptın ama ara da verdin shredde ara vermeyeydin iyiydi
Bunda kendiliğinden ara var bak tam senlik :KK70::KK37:

Ayrıca benlik de ben de en azından 6 gün sonra 1 gün yatıcam diye kendimi avutuyorum

Ama kalbim böyle düşünmüyor yerinden çıkıp geri dönerken :KK70:

aynen o Ripped kolay diyenleri tek tek bulmak lazim..

Bu arada benim dambillar 2 kg.. Ben kas mi yaptim acaba incelecegime ya :))

Kas yapmak iyidir, yağlarını çabuk eritirsin :KK74:

O biraz mit ya baksana fitnesscı kadınlara hepsi incecik kalınlaşsa önce onlar kalın olurlar :KK70:

Ama iyi ki bize önermişsin rippedi

Yoksa ben hayatta bakmazdım buna

Çok sağ ol valla kuzum :)

İzledim canım
Size konferanstan da attığım resimlerdi onlar aynıları
Bir de excelde liste yaptım kaç cm inceldiğimi öyle

Sen çok kaçamak yaptın ama ara da verdin shredde ara vermeyeydin iyiydi
Bunda kendiliğinden ara var bak tam senlik :KK70::KK37:

Ayrıca benlik de ben de en azından 6 gün sonra 1 gün yatıcam diye kendimi avutuyorum

Ama kalbim böyle düşünmüyor yerinden çıkıp geri dönerken :KK70:
Teşekkürler canim fotolar açıp açıp izlemelik valla ibreti alem gibi :))

Zaten ilk sayfada sizin ölçüleri gören topige geliyorr iyi pazarliyoruz sayfayi sayenizde :))

Ben bu levelde tatlıyı kestim inşallah artık maksimum faydayı görürüm anladim ki beslenme önemli bir yandan spor yap bir yandan da ye bir işe yaramiyor valla

Kas yapmak iyidir, yağlarını çabuk eritirsin :KK74:

O biraz mit ya baksana fitnesscı kadınlara hepsi incecik kalınlaşsa önce onlar kalın olurlar :KK70:

Ama iyi ki bize önermişsin rippedi

Yoksa ben hayatta bakmazdım buna

Çok sağ ol valla kuzum :)
Bakalim level2de iyi ki önermissin diyebilecek misin :))

Şaka bir yana rica ederim hayatim cok araştırdım sirayi bozmayalim dedim ama artik şu bitse de callaneticse gecsem diyorum yoruldum a dostlar :))

Ya ben bunda da bazılarında afalladım geri sarıp tekrarladım falan :deli:
Ama ilk gün öğreniyorum şimdi

O basit görenlerden biri de bendim
Enseme şlak diye tokat gibi indi :KK70:

Kusacaktım 25. dakikada durdum ben artık bir soluklandım
Bu nasıl terlemek ama :KK70:

Kalbim zaten tavan yaptı :KK70:

Ben de 1liklerle yapacağım ya 3 kg nedir ölüyordum :KK70:

Kendimi halterci sandım zaar 30 gün shred yaptı küçük enişte misali :KK70:
hahah aynen o 0.5likler bile bana bi süre sonra agir gelmeye basladi rippedde, shredde öyle degildi. En iyisi 1 kg gecirmemek.
Ben bugün ilkkez kuscak gibi oldum Allahtan son 7 dakika falandi, birazdan bitcek diye diye zorladim. Ter ki nasil ter, hizli hizli burnumdan nefes aliyorum birde, igrenclescem ama o cekim kuvvetine burnuma dolustular :)) Yeni kaş yaptirdim renk atcak falan diye korktum :KK70:

C cranial canim sen nasil incelmezsin ya düzenli de yapiyorsun. Yediklerime bende dikkat etmiyorum ama incelme de var sıkılasmada, ölcü aldinmi shred bittiginde?

Teşekkürler canim fotolar açıp açıp izlemelik valla ibreti alem gibi :))

Zaten ilk sayfada sizin ölçüleri gören topige geliyorr iyi pazarliyoruz sayfayi sayenizde :))

Ben bu levelde tatlıyı kestim inşallah artık maksimum faydayı görürüm anladim ki beslenme önemli bir yandan spor yap bir yandan da ye bir işe yaramiyor valla

Kesinlikle
Siz zaten şeker diyeti yapıyordunuz değil mi
Çok yağlı ve tuzlu yerine proteinli yemek lazım ki kas yapısı da artsın yağlar gitsin
Mühim olan sağlıklı ve normal porsiyonda yemek gerisi çorap söküğü gibi gelir :KK49:

Bakalim level2de iyi ki önermissin diyebilecek misin :))

Şaka bir yana rica ederim hayatim cok araştırdım sirayi bozmayalim dedim ama artik şu bitse de callaneticse gecsem diyorum yoruldum a dostlar :))

Belki biraz isyan edebilirim ama sonra şey yaparım en sonda yine teşekkür ederim :KK70:

Ben belki Killer Body e geçebilirim

Adı bile killer (öldürücü) ama olsun :KK70:

Onda Shreddeki kızlar Natalie ve Anita geri dönüyorlarmış, gözüm onları arıyor alışmıştım :halay:

hahah aynen o 0.5likler bile bana bi süre sonra agir gelmeye basladi rippedde, shredde öyle degildi. En iyisi 1 kg gecirmemek.
Ben bugün ilkkez kuscak gibi oldum Allahtan son 7 dakika falandi, birazdan bitcek diye diye zorladim. Ter ki nasil ter, hizli hizli burnumdan nefes aliyorum birde, igrenclescem ama o cekim kuvvetine burnuma dolustular :)) Yeni kaş yaptirdim renk atcak falan diye korktum :KK70:

C cranial canim sen nasil incelmezsin ya düzenli de yapiyorsun. Yediklerime bende dikkat etmiyorum ama incelme de var sıkılasmada, ölcü aldinmi shred bittiginde?

Kardeşim de yine büyük oynadı 1,5luk aldı kesin ağlayacak
Gerçi yok ya o 3 kglıklarla sonuna kadar yaptı valla :KK70:
Genç tabi :KK70:
Ne iğrençliği kuzum benim gözüme bile giriyor terler
Yanıyor sonra :KK70:

Kardeşim de yine büyük oynadı 1,5luk aldı kesin ağlayacak
Gerçi yok ya o 3 kglıklarla sonuna kadar yaptı valla :KK70:
Genç tabi :KK70:
Ne iğrençliği kuzum benim gözüme bile giriyor terler
Yanıyor sonra :KK70:
Masallah 3kg ya nasil dayanmis helal valla, onun sonuclari nasil bu arada merak ettim, o da görünmez ekipten :KK48:

harika yaaa bugün bi girmedim 50 mesaj birikmis süper gidiyor topic.

O degilde C cranial cim sende dinle :KK70: ölüüüyooruuummmm.
Bu neydi ya shred 30 günlügü ve ripped level 1i unutun. Hepsini ard arda yapsak sanirim ripped level 2deki kadar anca yoruluruz:bicak: Insan isinma hareketlerinde tikanirmi ya? ilk 10 dakikada pertim cikti. Yarim yamalak devam ettim. Travma gecirdim sanirim hala etkisindeyim :KK70: Karin kaslarim aciyor birbirleriyle bogusuyolar suan. Level 2 böyleyse 3le 4ün Allah cezasini vermesin :KK70: Bu jillian bizi öldürecek:bicak:

Hic incelmedim diyen sirf 6 gün su ripped level 2yi yapsin, faydasini görmedim derse bende bisey bilmiyorum:oha:
Zalımın kızı Jillian, insanı öldürmeden bırakmaz:)))

3 temmuz spor listesi
1. eceece20 shred 4/30
2. Beyaz Hatun shred 7/30
3. Pearlweed _ shred 3/30 + 1 saat yüzme
4. Frifri 1/30
5.umayy09:7000 adım
6.EmiraSalih Shred 2/30
7.skyra shred 3/30
8. C cranial : Ripped level1 3/6
9. Mihail Zoscenko: Callanetics 26/30
10. aquarius24: ripped level 2 1/6
11. justholdmetight: Ripped Level 1/6
12.gulhilal: Callanetics 17/30

ay bilmiyorum gercekten de incelmedim mezura hep aynı. genetikten de zaten yumusacigim böyle lömbür lömbürüm.

Ne olacak benim sonum bazen diyorum ki acaba o kadar sporu bosuna mi yapiyorum ama yine de pes etmemeye calisiyorum

Kesinlikle
Siz zaten şeker diyeti yapıyordunuz değil mi
Çok yağlı ve tuzlu yerine proteinli yemek lazım ki kas yapısı da artsın yağlar gitsin
Mühim olan sağlıklı ve normal porsiyonda yemek gerisi çorap söküğü gibi gelir :KK49:

Belki biraz isyan edebilirim ama sonra şey yaparım en sonda yine teşekkür ederim :KK70:

Ben belki Killer Body e geçebilirim

Adı bile killer (öldürücü) ama olsun :KK70:

Onda Shreddeki kızlar Natalie ve Anita geri dönüyorlarmış, gözüm onları arıyor alışmıştım :halay:
Aynen yarın bir hafta olacak şeker orucuna başlayalı. aquarius24 aquarius24 arkadasimiz da yarin baslayacak insallah :))??

Bu sefer de incelemezsem cekecem isyan bayraklarini, aticam kendimi denizlere..

ay bilmiyorum gercekten de incelmedim mezura hep aynı. genetikten de zaten yumusacigim böyle lömbür lömbürüm.

Ne olacak benim sonum bazen diyorum ki acaba o kadar sporu bosuna mi yapiyorum ama yine de pes etmemeye calisiyorum

Aynen yarın bir hafta olacak şeker orucuna başlayalı. aquarius24 aquarius24 arkadasimiz da yarin baslayacak insallah :))??

Bu sefer de incelemezsem cekecem isyan bayraklarini, aticam kendimi denizlere..
kendimden utaniyorum artik:olamaz: 1 haftadir basliycam güyaa...off yaa bisey söyle bana birakayim su abur cuburu. Bugün gittim bide bir sepet cikolata alisverisi yaptim:110: Sabah uyanir uyanmaz aklima cikulat geliyor, stres oluyorum yemeyince. Inan tüm gün yemek aramiyorum abur cubur ariyorum evde cocuk gibi. Acebaa yemek yemeyemi yogunlassam :kk77:

Bu arada artik seninle ilgili süphelerim var bence sen cok zayifsin incelmeye ihtiyacin yok kiskanmayalim, nazar degmesin diye gizliyosun:63:

kendimden utaniyorum artik:olamaz: 1 haftadir basliycam güyaa...off yaa bisey söyle bana birakayim su abur cuburu. Bugün gittim bide bir sepet cikolata alisverisi yaptim:110: Sabah uyanir uyanmaz aklima cikulat geliyor, stres oluyorum yemeyince. Inan tüm gün yemek aramiyorum abur cubur ariyorum evde cocuk gibi. Acebaa yemek yemeyemi yogunlassam :kk77:

Bu arada artik seninle ilgili süphelerim var bence sen cok zayifsin incelmeye ihtiyacin yok kiskanmayalim, nazar degmesin diye gizliyosun:63:
canim o zaman oncelikle that sugar belgeselini izliyorsun :))

Tüm abur cuburlarin katki maddesi dolu olduguna , o katki maddelerinin insan sagligina cok zararli olduguna , kanserin bas sebebinin şeker olduguna kendini ikna ediyorsun.

Şekeri yasak oldugu icin degil de, cildin guzellessin diye spordan daha cok verim alabil diye bir sure yememeyi tercih ediyorum diyosun.

Ve benimle şeker orucuna başlıyorsun :))

Bu arada emin ol o cok zayif olup kemikleri sayilip sismanim diyen gıcıklardan degilim :)) Ölçülerim ilk sayfada var, zayif birinin o kadar kalcasi 88 cm gobegi olmaz zaten :))

Ama bir gün insalllah fit olmayi gercekten incelebilmeyi umuyorum :))

Herkese Merhaba,
Beni de aranıza alırmısınız :) ben de bu sabah jillian 30 day shred in level 1 inin ilk gününü yaptım. Sonra da aklıma daha önce buradaki guruplarla yaptığımda gruptakilerin psikolojik desteğiyle daha azimli yaptığım geldi. Şimdi mesajlarınızı okudum çok güzel bir enerjiniz var. Kısaca kendimden bahsedersem 30 yaşındayım, evliyim, 164 boyum var ve 68 kiloyum. Şuan diyetisyene kontrolünde diyete de başladım. Hayatı boyunca sürekli diyet yapan spora baslayan ve sonra da bırakan biri oldum :KK43: Ama artık doktor bebişim olmasını istiyorsam zayıflamam gerektiğini soyledi. Polikistik over teşhisi kondu bana. Neyse canınızı sıkmayayım, tam kendimi göbişli bir insan olarak kabul etmişken, trikotajla hiç alakası olmayan kader ağlarını örmüş (benim yaşındakiler hatırlar belki bir zamanlar Ruhsar vardı :)) ve zayıflamam gerektiği gerçeğini yüzüme vurmuştu :)
Karakter olarak hep olumlu bakmaya çalışan bir insan olduğum için bu hastalığın bana fit ve taş bir hatun olmam için verildiğine inanıyorum :-):-) şuan için hormon dengelerim normal çok şükür ama bir an önce kilo verip sonrada korumayı ögrenmem gerekiyor.

Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Hatta kabul ederseniz size hemen ölçümlerimi de yazarım :)

Sevgiler,

X