JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Çok büyük diye gerçi daha hiç denemedim yapmayı belki oluyordur denemedim
Olmadı bugün yenilerini söyleyeceğim bunları geri gönderirim, onlar gelene kadar bunlarla idare artık veya yine bana su şişeleri of :KK70:

Bunlar gibi işte 2 kglık
Ben seninki veya Jillyninkiler gibi ince istiyordum

Belki zamanla ağırlığı arttırırsın iyi olur. Dene bakalım önce :) su şişesini de kavramak zor oluyor ya :KK70:

Yeni arkadaşlar hoş geldiniz :KK54:

huzursuzum çok huzursuzum shrede başlamıştım ama devamını getiremedim bir türlü :KK43: boş geçmemek için herkes yattıktan sonra bölgesel çalışıyorum jillianın kardiyo egzersizlerini yapıyorum ama tamamını yapmadım.

Hoş bulduk canım. olsun yerinde saymak geriye gitmekten iyidir :KK66:

3 temmuz spor listesi

1. eceece20 shred 4/30
2. Beyaz Hatun shred 7/30
3. Pearlweed _ shred 3/30 + 1 saat yüzme
4. Frifri 1/30
5.umayy09:7000 adım
6.EmiraSalih Shred 2/30

Çok büyük diye gerçi daha hiç denemedim yapmayı belki oluyordur denemedim
Olmadı bugün yenilerini söyleyeceğim bunları geri gönderirim, onlar gelene kadar bunlarla idare artık veya yine bana su şişeleri of :KK70:

Bunlar gibi işte 2 kglık
Ben seninki veya Jillyninkiler gibi ince istiyordum
Ben de 500mllik su şişesi kullanıyorum :KK48:

Ben de 500mllik su şişesi kullanıyorum :KK48:

Ben de Shredde öyle yapmıştım da ne bileyim benim kollarım biraz tombik de ona takığım ben ondan :KK70:
Çok incelmediler sinir oldum

Belki zamanla ağırlığı arttırırsın iyi olur. Dene bakalım önce :) su şişesini de kavramak zor oluyor ya :KK70:

Hoş bulduk canım. olsun yerinde saymak geriye gitmekten iyidir :KK66:

3 temmuz spor listesi

1. eceece20 shred 4/30
2. Beyaz Hatun shred 7/30
3. Pearlweed _ shred 3/30 + 1 saat yüzme
4. Frifri 1/30
5.umayy09:7000 adım
6.EmiraSalih Shred 2/30

2 çok fazla yok en iyisi sizin gibi 1likler ben kim 2 kg kim ya :KK70:

Kizlar bu arada bir ara dinlenme günü muhabbeti geçmiş. Hangi programda var bu dinlenme günü?

Kızlar ben spordan sonra duş alıp Nivea Q10 sıkılaştırıcı vücut losyonunu kullanıyorum. Karın ve bacak bölgesinde sanki işe yarıyor gibi geliyor bana ama psikolojik mi değil mi bilmiyorum :KK48: Kullananınız var mı?
Sanki spordan önce sürmen gerekiyor gibi aklımda kalmış. Bi de psikoloji deyip geçmemeli, önemli bence...

Duştan sonra sürün diyor. Sen kullanıyor musun veya kullandın mı?
Nivea body ile dinamik sabahlar videosunda kadın sürüp başlıyordu spora. Oradan aklımda kalmış. Ben kullanmadım. Ama farklı bir selülit kremi kullanmıştım. Onda da sürdükten sonra spor tavsiye ediyordu. Şu anda yine spor öncesi aktarda hazırlanmış bir yağ karışımı kullanıyorum. Faydasını sorarsan; beni mutlu ediyor :) motivasyonumu arttırıyor. Bu da yeterli, gerisini spor yapacak zaten...

Shredi hayirlisiyla bitireyim ondan sonra belki 6 week 6-pax yaparım :p

Ya benim six pack olması için daha baya kilo vermem lazım mesela bir 13 kilo daha vermem lazım bana gitmez o hayal ben şu iki karın çizgisinden istiyorum :) avatarımdaki kadının var ya

Bitirdikten sonra bi 10 dakika daha terlemeye devam ediyorum. Bu iyi bişey sanırım :)

Çok iyi bir şey
Jillian ablamızın bir sözünde belirttiği gibi

"Ter, yağların ağlamasıdır!" :KK70::KK31:

Bu ikisinden aldım az önce :halay:
Yarın kargodaymış
Ya benim şu an elimdekilerin sapı da 1 kgmış
Ben resmen 3 kg bir elde 3 kg diğer elde Ripped yapmışım öldüm :KK70:

Eklentiler

• Spor_3944377.jpg
    Spor_3944377.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 26
  • 9563552546866.jpg