- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Hoşbuldum canım İlk günü yaptım, az önce bitti. Çok eğlenceliydiOooo hosgeldin bacım
İstikrarli olarak yapabilirsek cok faydali olacagina inanıyorum :) hadi Allah yardimcimiz olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldum canım İlk günü yaptım, az önce bitti. Çok eğlenceliydiOooo hosgeldin bacım
İstikrarli olarak yapabilirsek cok faydali olacagina inanıyorum :) hadi Allah yardimcimiz olsun
ben de anlamadim canım ya senin dediğin gibi Yapma ya çalışayım bakayım :))Canım acaba şınav pozisyonunda dizine mi çok yük bindiriyorsun kollarından ziyade ? Birde ip atlama hareketinde filan zıplarken sanki ayağının altında yay varmışcasına zıpla hafif zıpla böyle sanki hiiiç ağır değilmişsin gibi uçuyor gibi :))
Ben de level 1 de 2. Günümü tamamladimmHoşbuldum canım İlk günü yaptım, az önce bitti. Çok eğlenceliydi
Herkese merhaba
Kızlar ablam dün aranıza katılmış Emira SY beni de gaza getirdi. Aranıza katılmak istedim. Önceden 20küsür kilo vermiş ve kilomu 70lerde sabitlemiş biri olarak şimdilerde bi 10 kilo daha vermek istiyorum ama bir türlü veremiyorum. Evlendikten sonra bi 5-6 kilo almıştım. Onu da geri verdim çok şükür ama şimdilerde tam duraklamadayım.
1000-1200 kalori alıyorum ortalama günlük. Hurma ve yoğurt diyeti, salatalık diyeti gibi 3-4 günlük şok diyetlerle kilo vermeye başlamaya çalıştım ama o diyetler hiçbir işe yaramıyor uzun vadede malum. Pilates yapıyordum günde bir saat ama yetersiz geliyor o da. Eliptik bisiklet aldık, yarım saat eliptik yapıp üstüne bir saat pilates yapmaya başladım (haftada 3-4gün yaptım) ama ondan da aşırı bir fayda alamadım. Bir ayda 2cm incelme gözlemledim sadece. Sizin incelmenizi görünce ben de dayanamadım. Katılmak istiyorum aranıza. Çok uzun yazmışım, hemen ölçülerimi yazayım. Çok heyecanlandım
Göğüs: 98
Bel: 78
Kalça: 108
Göbek: 100
Bacaklar: Sol 60, Sağ 62
Kollar: Sol 32, Sağ 34
Boyun: 32
Kilo: 70
Boy: 161
Kilo verirken bacak ve kollarımda eşitsizlik olmuştu, ikişer santim farka kadar düşürdüm aralarını. Bakalım eşitlememe yardımcı olacak mı
Hoş buldumHoş geldin o diyetler gerçekten kullanışsız hem de iç organlarına zararlı
Bu tarz ağır spor yaparken enerjin daha kolay tükenir o yüzden protein ağırlıklı tavsiye ediyoruz
Hoş buldum
Ne güzel kilo verip incelmişsin sen Just, seni bdvden biliyorum da dikkatimi çektin görünce. Süpersin.
Kızlar sizden bir ricam var bana dumbellarınızı gösterir misiniz?
Şu an kardeşim yapıyor Ripped bakalım attı beni odadan çünkü daha tüm dumbelllar gelmemiş
Ondan sonra da ben yapacağım
Yalnız ben çok beğenmedim dumbelları, bana büyük geldi Jillian gibi sporlar için
Ben sarı olan 1 kiloyu kullanıyorum eşim de kırmızı 1 buçuk kiloyu kullanıyor.
Çok sağ ol benim hayalimdekiler de böyleydi işte ama babam gidip set almış iyi bir şey yapmak istedi de işte çok büyükler
Neyse artık ben de böyle küçük istiyorum
Zaten baktım 3 lbs Jillian ve kızların kullandıkları da
1,3 kg falan yapıyor
Telefonuna adım sayan programlardan indirdin mi? Öyle daha rahat takip edersinÇok teşekkür ederim canım
Artık takılmıyorum orada ya buralar daha güzel
Ben bu hareketsizlikle 6 kilo verdiysem sen 10 kiloyu havada karada verirsin
Artık yürüyüş de eklemem lazım şöyle bir 5bin-6bin kadar
Ben de bir spor mağazasından ilk bulduğumu aldım aslında ama memnun kaldım, uzun vadede eli acıtmıyor. Sen seti neden beğenmedin peki?
Telefonuna adım sayan programlardan indirdin mi? Öyle daha rahat takip edersin