Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım mantıklı :)Aldim canim kendi merakim icin:) ama 6sar gün cok kisa, her level'da degilde 4 hafta bittiginde rippedin tüm sonucu olarak paylasmayi düsünmüstüm foto ile birlikte.
Toto haric diger yerlerden 1er santim gitmis o kadarini söyliyim simdilik:)
oleey :))Benim dambıllar da yarın dağıtıma çıkacakmış, geliyor
Rippede başlayabileceğim sonunda
canimm hosgeldin aramizaa :))Selam kızlar ben de ilk mesajda adı geçen arkadaşların ölçülerindeki değişimi görünce aranıza katılmaya karar verdim :) bugün ilk defa 1 kiloluk ağırlıklarla yaptım. Çok eğlenceli ve etkiliydi ter içinde kaldım. Bir taraftan da oğluşumla uğraştım o da beni hoplayıp zıplarken görünce pek neşelendi yarım saat nasıl başladı nasıl bitti anlamadım bile süper!
Ölçülerimi yazayım:
Göğüs 93
Bel 69
Göbek 87
Kalça 97
Üst bacak58
Alt bacak34
Üst kol 26
Alt kol 21
Kilom 52.4
Boyum 1.55
Tüm sayfaları okumadım o yüzden aklıma takılanları sorayım. Ben sporu hafta içi eşim işten gelince yani akşam altı, altı buçuk gibi yapacağım sizce etkisi az olur mu? Bir de spor la beraber önereceğiniz diyet vs var mı?
Bu arada eşimle beraber başladık bakalım İnşallah yarım bırakmayız
ust mesajimda onu yazmistim ben de canim :))
Artik alıştın demek ki harikaa :)Kızlaaar hamlığım hiç yok ve tüm hareketleri neredeyse eksiksiz yaptım diyebilirim huhhuuğğğ
Evet canım evet ama level 2 yorumlarsa gözümü korkuttu biraz :) sonra düşündüm hiç buna başlamadığım zamanda Level 1 gözümü korkuturdu :)Artik alıştın demek ki harikaa :)
hiç gözün korkmasin Level2 emin ol çok daha eglenceli ve etkili :)Evet canım evet ama level 2 yorumlarsa gözümü korkuttu biraz :) sonra düşündüm hiç buna başlamadığım zamanda Level 1 gözümü korkuturdu :)
henüz izlemedim level 2yi:) yarina süpriz olsun heheh, sabahtan yapmaya calisicam bu kezust mesajimda onu yazmistim ben de canim :))
klimali ortamda cok rahat oldu şükür ya. dun sıkılmistim bugün zevk aldim. demek ki sicak performansi ciddi etkiliyormus.
insan her gün spor yapmaya alisinca dedigin gibi dinlenme günü bosluga düşüyor. ben farkettim ki sabahtan her seyi spora göre ayarliyorum :) insallah hic birakmayiz :)
level2 hakkinda yorumlarini cok merak ediyorum. level3 ve level4 cok zormus diyolar onlardan da tirsiyorum baya..
Sahi mi işte şimdi daha bi istekli oldummm ya çok sağol canım teşvik ettin resmen beni çünkü ister istemez level bitimine doğru ilerledikçe 2 yi düşünmekten bi hoş oluyordum bu hırsla ben baya ilerlerim inşallahhiç gözün korkmasin Level2 emin ol çok daha eglenceli ve etkili :)
ben de gittim level3 u izledim mazosist gibi :)) aman allahim.diyorum baska bir sey demiyorum :))henüz izlemedim level 2yi:) yarina süpriz olsun heheh, sabahtan yapmaya calisicam bu kez
tabiki de sahi :))Sahi mi işte şimdi daha bi istekli oldummm ya çok sağol canım teşvik ettin resmen beni çünkü ister istemez level bitimine doğru ilerledikçe 2 yi düşünmekten bi hoş oluyordum bu hırsla ben baya ilerlerim inşallah
Daha bırakır mıyım :)) dün çok yorgundum şehir dışından geldim ona rağmen yaptım akşam inşallh bir mani çıkmaz da bir gün bile ara vermem.. bu arada sen bunu bitirmiştin değil mi ? Sonuçların nasıl 30 gün içindeki değişimin gözle görülür müydü ? :))ben de gittim level3 u izledim mazosist gibi :)) aman allahim.diyorum baska bir sey demiyorum :))
tabiki de sahi :))
level2 de level3 te cok eğlenceli emin ol burda oldugun sürece bırakmazsin :))
Canım acaba şınav pozisyonunda dizine mi çok yük bindiriyorsun kollarından ziyade ? Birde ip atlama hareketinde filan zıplarken sanki ayağının altında yay varmışcasına zıpla hafif zıpla böyle sanki hiiiç ağır değilmişsin gibi uçuyor gibi :))3 temmuz spor listesi
1.eceece20 shred 4/30
Kızlar ben bir yerde yanlış mi.yapıyorum acaba? Dizlerim yine agriyor. Zıplarken mi hata yapıyorum.cok mu ağırlık biniyor anlamadım . Sizlerde var mi boyle bir durum. Önerisi olanlar :))
Herkese merhaba
Kızlar ablam dün aranıza katılmış Emira SY beni de gaza getirdi. Aranıza katılmak istedim. Önceden 20küsür kilo vermiş ve kilomu 70lerde sabitlemiş biri olarak şimdilerde bi 10 kilo daha vermek istiyorum ama bir türlü veremiyorum. Evlendikten sonra bi 5-6 kilo almıştım. Onu da geri verdim çok şükür ama şimdilerde tam duraklamadayım.
1000-1200 kalori alıyorum ortalama günlük. Hurma ve yoğurt diyeti, salatalık diyeti gibi 3-4 günlük şok diyetlerle kilo vermeye başlamaya çalıştım ama o diyetler hiçbir işe yaramıyor uzun vadede malum. Pilates yapıyordum günde bir saat ama yetersiz geliyor o da. Eliptik bisiklet aldık, yarım saat eliptik yapıp üstüne bir saat pilates yapmaya başladım (haftada 3-4gün yaptım) ama ondan da aşırı bir fayda alamadım. Bir ayda 2cm incelme gözlemledim sadece. Sizin incelmenizi görünce ben de dayanamadım. Katılmak istiyorum aranıza. Çok uzun yazmışım, hemen ölçülerimi yazayım. Çok heyecanlandım
Göğüs: 98
Bel: 78
Kalça: 108
Göbek: 100
Bacaklar: Sol 60, Sağ 62
Kollar: Sol 32, Sağ 34
Boyun: 32
Kilo: 70
Boy: 161
Kilo verirken bacak ve kollarımda eşitsizlik olmuştu, ikişer santim farka kadar düşürdüm aralarını. Bakalım eşitlememe yardımcı olacak mı