JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Merhaba, bir süredir sizi takip ediyorum. İlk bakmaya başladığım zamanlar yeni başlayanlar şimdi ikinci üçüncü levelları bitiriyor. Ben Ramazan geçsin Bayram geçsin diye bekledim. Şimdi başlamaya hazırım. Azminiz ve devamlılığınız beni müthiş gaza getirdi. Bu işi ancak sizinle başarabilirim diye düşündüm.

Ramazan'ı 65.2 kilo ile kapatmıştım ama son bir haftadır biraz abarttım galiba. 66.8 kilo ile başlıyorum. Haftasonu iki gün biraz kasıp bu son fazlalığı atmayı düşünüyorum. Öncelikli amacım kilo değil ama, biraz kondisyon kazanıp vücudumu biraz toparlamak. Sizin sonuçlara bakılırsa en doğru yerdeyim. Biraz da beslenmeme dikkat edersem bu iş tamamdır. 60 kilo olmak istiyorum ama bu sefer kendime kilo hedefi değil de 30 günlük spor hedefi koyuyorum. Şimdi ölçülerimi yazayım :)

Boy: 1,67
Kilo: 66,8
Göğüs: 90
Bel: 83
Göbek: 102
Kalça: 106
Basen: 104
Üst bacak: 62
Alt bacak: 35
Üst kol: 30
Alt kol: 24

Ölçülerimden de anlaşıldığı üzere üçgen bir vücudum var. Sorunlu bölge göbek ve basen. kollarım çok zayıf ve güçsüz. Ayrıca da sırt ağrılarım var. Hepsine burada çözüm bulacağıma çok inanıyorum :) uzun oldu kusura bakmayın. Lütfen beni de aranıza alın.
canımm hosgeldinn cok doğru bir karar verdin aramiza katilmakla gercekten birbirimize cok destek oluyoruz hep beraber fit fıstık hatunlar olacagiz insallahh :))

Kızlar selamm ben geldim. Dizim iyileşti.sonra da özel sorunlarım vardı ara verdim ama başladım yine.level 1den.başladım tekrar. Bugün 2.gunum. 2/30 yapıldı bugün :)
canimm donmene cok sevindim hosgeldin :))

]1 Temmuz Spor Listesi

1.gulhilal: Callanetics 16/30
2.Beyaz Hatun Shred 1/5 :halay:
3.skyra shred 1/30
4.eceece20 shred 2/30
5.pearlweed _ shred 2/30
6. C cranial : Ripped level1 1/6 + tibet 5 tekrar
7.umayy09-5109 adım

Kızlar selam
Bayadır jillian tekrar başlamayı düşünüyordum bir türlü zaman olmadı. Dun başlayabildim. Bugün de 2.gunumu yaptım
Daha onceki shred girisimlerim level2 başlangıcında bitmişti. Şimdi stajıma kadar aralıksız devam etmeyi düşünüyorum yani ayın 17sine kadar. Daha sonra da duruma göre bakıcam.

Bugün bir bildirim yapayım :)
1 Temmuz Spor Listesi

3.skyra shred 1/30
4.eceece20 shred 2/30
5.pearlweed _ shred 2/30
hosgeldin canimm :))

Tam jillianı açtım hazırlandım kapının zili çaldı başlayamadan bugün yapamadım o yüzden

1 Temmuz Spor Listesi

3.skyra shred 1/30
4.eceece20 shred 2/30
5.pearlweed _ shred 2/30
6. C cranial : Ripped level1 1/6 + tibet 5 tekrar
7.umayy09-5109 adım
8. aquarius24: ripped 6/6 level 1 completed:))

2 Temmuz Spor Listesi

1.skyra shred 2/30

İnanılmazdı. Korkarak başladım ama ne zaman bitti anlamadım bile. Sadece zıplamaları trambolinde yaptım. Dizlerimde sorun var biraz, zorlamak istemedim. Bu sayede hiç durmadan bitirdim :) ağırlıkla yapılan hareketleri de daha dikkatli ve yavaş yapmaya çalıştım ve hiç duraklamadım. Cesaretlendirdiğin için teşekkürler just. İyi ki su şişesine geçmemişim. Üstelik sızlayan kollarıma ve bacaklarıma rağmen. Demek ki bu hamlık ağrıları geçince daha keyifli olacak. Destek olan herkese teşekkürler...

Merhaba kızlar. Bende bugün dışarıdaydım yapmadım 6.günümü yapıcam. Eve doğru gidiyorum biraz dinlenip kahvemi içip 8 gibi 6.günümü de geride bırakırımm inşallah :)

Selam kızlar ben de ilk mesajda adı geçen arkadaşların ölçülerindeki değişimi görünce aranıza katılmaya karar verdim :) bugün ilk defa 1 kiloluk ağırlıklarla yaptım. Çok eğlenceli ve etkiliydi ter içinde kaldım. Bir taraftan da oğluşumla uğraştım o da beni hoplayıp zıplarken görünce pek neşelendi :p yarım saat nasıl başladı nasıl bitti anlamadım bile süper!

Ölçülerimi yazayım:

Göğüs 93
Bel 69
Göbek 87
Kalça 97
Üst bacak58
Alt bacak34
Üst kol 26
Alt kol 21

Kilom 52.4
Boyum 1.55

Tüm sayfaları okumadım o yüzden aklıma takılanları sorayım. Ben sporu hafta içi eşim işten gelince yani akşam altı, altı buçuk gibi yapacağım sizce etkisi az olur mu? Bir de spor la beraber önereceğiniz diyet vs var mı?

Bu arada eşimle beraber başladık bakalım İnşallah yarım bırakmayız :p

Canım fırında patates veya pilav tarzı şeylerden azar azar yiyerek dengelemeye çalışıyorum ama bak kafama takıldı şimdi dediklerin. Ay yaaa offf yesek deeert yemesek ayrı dert :KK53:

Tabii ki diyetisyenler ekmeği tamamen kesmeyin diyorlar hep zaten
Her şeyden biraz almak önemli
Vücudun şekere de tuza da karbonhidrata da ihtiyacı var canım
Biz tabi abartıyoruz dozajı sonra kilo alıyoruz :KK70:

2 Temmuz Spor Listesi

1.skyra shred 2/30

İnanılmazdı. Korkarak başladım ama ne zaman bitti anlamadım bile. Sadece zıplamaları trambolinde yaptım. Dizlerimde sorun var biraz, zorlamak istemedim. Bu sayede hiç durmadan bitirdim :) ağırlıkla yapılan hareketleri de daha dikkatli ve yavaş yapmaya çalıştım ve hiç duraklamadım. Cesaretlendirdiğin için teşekkürler just. İyi ki su şişesine geçmemişim. Üstelik sızlayan kollarıma ve bacaklarıma rağmen. Demek ki bu hamlık ağrıları geçince daha keyifli olacak. Destek olan herkese teşekkürler...

Çok sevindim devam etmene ve rica ederim burada birbirimizi motive etmek için varız :KK19:
Tabii ki
İlk 4 gün acımıştı benim yanılmıyorsam
Ne kadar uzun süredir spor yapmadığına bağlı olarak alışma sürecin değişebilir
İyi ki yapmışım diyeceksin sonunda :halay:

Selam kızlar ben de ilk mesajda adı geçen arkadaşların ölçülerindeki değişimi görünce aranıza katılmaya karar verdim :) bugün ilk defa 1 kiloluk ağırlıklarla yaptım. Çok eğlenceli ve etkiliydi ter içinde kaldım. Bir taraftan da oğluşumla uğraştım o da beni hoplayıp zıplarken görünce pek neşelendi :p yarım saat nasıl başladı nasıl bitti anlamadım bile süper!

Ölçülerimi yazayım:

Göğüs 93
Bel 69
Göbek 87
Kalça 97
Üst bacak58
Alt bacak34
Üst kol 26
Alt kol 21

Kilom 52.4
Boyum 1.55

Tüm sayfaları okumadım o yüzden aklıma takılanları sorayım. Ben sporu hafta içi eşim işten gelince yani akşam altı, altı buçuk gibi yapacağım sizce etkisi az olur mu? Bir de spor la beraber önereceğiniz diyet vs var mı?

Hoş geldin topimize, nickin tanıdık geliyor bana :oops:
Kilom çok iyiymiş, çok güzel sonuçlar alacaksın eminim

Saati fark etmez, yemek yedikten 2 saat sonra yap sadece o da rahat yapabilmen için
Çok dolu olursa miden rahatsız edebilir

Ben sağlıklı beslenmeyi tavsiye ediyorum
Yani fast food, çok yağlı ve tatlı şeyler yerine sağlıklı ve doğal besinler
Bir de kas kütleni arttırmaksa amaç protein ağırlıklı beslen derim
Benim 6 kilo gitti
Belki daha az yesem daha çok giderdi ama bu kadar sıkılaşamazdım
Ki senin kilo vermeye ihtiyacın pek yok :KK52:

Çok sevindim devam etmene ve rica ederim burada birbirimizi motive etmek için varız :KK19:
Tabii ki
İlk 4 gün acımıştı benim yanılmıyorsam
Ne kadar uzun süredir spor yapmadığına bağlı olarak alışma sürecin değişebilir
İyi ki yapmışım diyeceksin sonunda :halay:

Hoş geldin topimize, nickin tanıdık geliyor bana :oops:
Kilom çok iyiymiş, çok güzel sonuçlar alacaksın eminim

Saati fark etmez, yemek yedikten 2 saat sonra yap sadece o da rahat yapabilmen için
Çok dolu olursa miden rahatsız edebilir

Ben sağlıklı beslenmeyi tavsiye ediyorum
Yani fast food, çok yağlı ve tatlı şeyler yerine sağlıklı ve doğal besinler
Bir de kas kütleni arttırmaksa amaç protein ağırlıklı beslen derim
Benim 6 kilo gitti
Belki daha az yesem daha çok giderdi ama bu kadar sıkılaşamazdım
Ki senin kilo vermeye ihtiyacın pek yok :KK52:

Bdv den çıkmadığım icin tanıdık gelmisimdir canım :KK70:

Biz de ailecek karar verdik abur cubura ve disardan yemeğe tövbe ettik :p ben 50 kilo olsam yeter de eşimin en az 30 kilo vermesi lazim ona destek olmak icin basladim ben de iste.

Maşallah bu arada canim sen de süper incelmissin bir ayı tamamlamissin simdi ne yapiyorsun spor olarak?

Ölçülerimi yazayım:

Göğüs 93
Bel 69
Göbek 87
Kalça 97
Üst bacak58
Alt bacak34
Üst kol 26
Alt kol 21

Kilom 52.4
Boyum 1.55

Hosgeldin aramiza:KK200: Saat farketmez, biz ramazanda iftardan sonra gece yaptigimiz bile olmustu:) önemli olan hergün yapilmasi. Ölcülerin de cok fazla degil hemen sıkılaşıp sertlesmeye baslarsin. Kilo vermeyede ihtiyacin yok. Just düzenli olarak sabah ögle aksam 400er kalori almisti, Bu programi yapan kadinda öyle tavsiye ediyor, istersen deneyebilirsin.

Birde esin icin öneride bulunabilirim:) Benim esimde kilo vermek istedigi zaman isvec diyeti uygulatiyorum ona, hergün neredeyse et yendigi icin tam erkeklere göre:) 2 haftalik bir diyet ama sonucu cok güzel, hem shred'de kaslar calisiyor, isvec diyetide protein agirlikli oldugu icin kaslari güzel besleyip yag yakiminda baya etkili olur. Bir arastir derim:KK66:

Hosgeldin aramiza:KK200: Saat farketmez, biz ramazanda iftardan sonra gece yaptigimiz bile olmustu:) önemli olan hergün yapilmasi. Ölcülerin de cok fazla degil hemen sıkılaşıp sertlesmeye baslarsin. Kilo vermeyede ihtiyacin yok. Just düzenli olarak sabah ögle aksam 400er kalori almisti, Bu programi yapan kadinda öyle tavsiye ediyor, istersen deneyebilirsin.

Birde esin icin öneride bulunabilirim:) Benim esimde kilo vermek istedigi zaman isvec diyeti uygulatiyorum ona, hergün neredeyse et yendigi icin tam erkeklere göre:) 2 haftalik bir diyet ama sonucu cok güzel, hem shred'de kaslar calisiyor, isvec diyetide protein agirlikli oldugu icin kaslari güzel besleyip yag yakiminda baya etkili olur. Bir arastir derim:KK66:

Harikasın canım teşekkürler tavsiyeler icin :) insallah biz de sizin kadar istikrarli olabiliriz...

Bdv den çıkmadığım icin tanıdık gelmisimdir canım :KK70:

Biz de ailecek karar verdik abur cubura ve disardan yemeğe tövbe ettik :p ben 50 kilo olsam yeter de eşimin en az 30 kilo vermesi lazim ona destek olmak icin basladim ben de iste.

Maşallah bu arada canim sen de süper incelmissin bir ayı tamamlamissin simdi ne yapiyorsun spor olarak?

Ah evet önceleri ben de takılıyordum ama artık spor ve diyet kısmında takılıyorum, daha zevkli oluyormuş :)

Arada yiyebilirsin canım Jillianın menülerinde de vardı bazı günler diyet bar ve çikolatalar, ama 2 tane yemek yerine 2 parça yersin mesela

Aynen ben genelde 1200-1400 arası aldım kalori ve aktif bir hayatım yok yani bu yaz evdeyim hep, sadece Jillian yaparak 6 kilo gitti

Siz işe bir yerlere gidiyorsanız çok daha fazlasını verirsin :KK16:

Şu an dambıllarımı bekliyorum, yürüyüş yapıyorum sadece

Yarın geleceklermiş, yine Jillianın Ripped in 30 diye bir programı var ona başlayacağım yarın :spor:

X