Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nergisin yeri ya da telefonu hakkında bilgi verebilirmisiniz rica etsem...Ben de KK'dan bir uyenin tavsiyesine istinaden gitmistim. Once sunu belirteyim; bana o kadar alelacele ve kisa bakti ki, kendisiyle ilgili pek fazla yorum yapamiyorum. Ancak uslubu bana cok itici gelmisti. Acikca yazarsam; " o adam kıçını yerlestirecek yer ariyor..ayrica 2 kadinin daha tepesinde.." Bunlarin dogru olup olmadigini teyit etme sansim olmadi. Bir de su var; falcilar kültur seviyelerine gore ayni duruma farkli yorumda bulunabiliyorlar. Mesela Nergis bu sekilde ifade ederken, Tutku bu durumu, cok yalniz, kendisine yardim edecek birisinin arayisi icinde..diye anlatabiliyor.
Ben gittigimde Nergisin yerinde sira bekleyen 4-5 kisi vardi. Ucreti fazla degildi. Gecen sene galiba 50 tl vermistim. Gidecek olursaniz Nergis hakk. Benimle yorumunuzu paylasir misiniz?
Bendeki telefonu silinmis. Karsiyakada evi. Cevre yolu girisine yakin bir yerden saga giriyorsunuz. ( Deniz arkada kalacak gibi saga) giriste bir mahalle ismi yazili tabela var. Sonra biraz ilerde bir pilav lokantasi var. Onun yaninda. Tarifim ancak bu kadar olabildi.Nergisin yeri ya da telefonu hakkında bilgi verebilirmisiniz rica etsem...
Larox ben seni eski zamanlardan hatirliyorum. Bana o zamanlar Yigitin telefonunu vermistin. Gulistanla ilgili yazdiklarimin tabii ki seninle hic bir ilgisi yok. Ben sana guveniyorum. Ama Gulistanin ucreti beni rahatsiz etti sadece.Ben telefonda baktırıodum ama zamlanmış bi süre ulasamadım ondan buraya yazdım ztn reklama tenezzül etmicek kdr eski bir üyeyim bakabilirsiniz.. bu zmna kdr baktırıp pişman olmadıgım tek isim kendisi ama tabi bütceden bütceye değişir zamanda sasma olsada 10 da8i 9 u bana cıktı o yüzden bo.layamıycam.. 500 iddalı bi para tabi bilmiorum kafam karıstı ay basını bekliodum bende![]()
Yiğit sora bana agır patladı o pembe tablolar hep yıkıldı bknz hala bekarım :)))Larox ben seni eski zamanlardan hatirliyorum. Bana o zamanlar Yigitin telefonunu vermistin. Gulistanla ilgili yazdiklarimin tabii ki seninle hic bir ilgisi yok. Ben sana guveniyorum. Ama Gulistanin ucreti beni rahatsiz etti sadece.
:))) valla ben de 2014'den beri hala aynı adam için falcılara başvuruyorum. Yiğit, yakın zamanda başarılı sayılır. Bir de Yiğit'in dediğinin benzeri de gerçekleşebiliyor. Mesela, bana Aralık ayında gelecek demişti; Aralıkta gelmedi ama gelmek için bilet aldığı ve sonra bileti iptal edip gelmekten vazgeçtiği ortaya çıktı. Çünkü ben adama karşı gösterdiğim olumsuz tutumla aslında sürece müdahele etmiş ve geliş biletini iptal etmesine neden olmuştum. An be an kaderimizi aslında kendimiz oluşturuyoruz. Ben geçen ay Yiğite tekrar baktırdım; dediği gibi gelişmeler olursa seni haberdar ederim. Ayrıca sana ve kendime, hayırlı birer eş diliyorum:)))Yiğit sora bana agır patladı o pembe tablolar hep yıkıldı bknz hala bekarım :)))
:))) valla ben de 2014'den beri hala aynı adam için falcılara başvuruyorum. Yiğit, yakın zamanda başarılı sayılır. Bir de Yiğit'in dediğinin benzeri de gerçekleşebiliyor. Mesela, bana Aralık ayında gelecek demişti; Aralıkta gelmedi ama gelmek için bilet aldığı ve sonra bileti iptal edip gelmekten vazgeçtiği ortaya çıktı. Çünkü ben adama karşı gösterdiğim olumsuz tutumla aslında sürece müdahele etmiş ve geliş biletini iptal etmesine neden olmuştum. An be an kaderimizi aslında kendimiz oluşturuyoruz. Ben geçen ay Yiğite tekrar baktırdım; dediği gibi gelişmeler olursa seni haberdar ederim. Ayrıca sana ve kendime, hayırlı birer eş diliyorum:)))
Ben Yigite telefonla baktiriyorum. Kendisiyle ilgili eski sayfalarda epeyce bilgi var.yiğit kim nerede bakıyor acaba _?
Ben Yigite telefonla baktiriyorum. Kendisiyle ilgili eski sayfalarda epeyce bilgi var.
500 e ne söyleyebilir değmez bence çok aşırı ya ne falı bakıyormuş peki kendisiFalcı Gülistana fal baktıran var mı? 500tl miş ücreti o fiyata değer mi sizce?
Kahve falı ama duru görü 3.göz falan diyolar500 e ne söyleyebilir değmez bence çok aşırı ya ne falı bakıyormuş peki kendisi
anladım. ama pahalıymış ciddenKahve falı ama duru görü 3.göz falan diyolar
Peki sen izmirde hangi falcılar baktırdın hiç? Cafe daisy müjgan nasıl duydun muanladım. ama pahalıymış cidden
Gülüstan için çok iyi diyolar herhalde 500tl kıyıcamben artık kafedekilere inanmıyorum. yıllarca denedim. hepsi saçma. zamanında annem bir kişiye baktırmıştı arkadaş arasında.o adam unuttuğum olaylara kadar acaip söylemişti. onun gibisini aradım hep ama bulamadık. tecrübelerime göre tarot hiç çıkmadı bana. ama bulursam sana söylerim.