- 17 Ocak 2018
- 17
- 12
- 38
- 36
Anladım başka var mı o civarda tavsiye edebileceğiniz birileri
[/QUOTE
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım başka var mı o civarda tavsiye edebileceğiniz birileri
[/QUOTE
Cvp vermio zehra hanım cok şükür bunu bende düşünebiliyorum :))Instgram hesabınız yokmu ekleyip konuşabilirsiniz
Ben 1 kez Nergise gittim. Ama bir yolculuğa çıkacağı için ancak bir kaç cümle söyledi. Bunlar da gelecekle ilgili değil, o anla ilgiliydi. Sanki negatif bir kadın gibi. Sert ve ters biri olduğunu düşünmüştüm.Burada Nergiz diye bir falcı kadın varmış, Karşıyaka daymış. Bunu duyan gören fal baktıran var mı?
Larox merhaba. Eger sende varsa Gülistanın telefonunu bana gönderir misin lütfen?kızlar gülistana ulastım kendi ofisini acıcakmış ondan ulasılmıomuş şimdi cvp verio baktırırsanız dua edersiniz yıllardır milyarlar dökmüş biri olarak önereceğim tek isim..
Ben 1 kez Nergise gittim. Ama bir yolculuğa çıkacağı için ancak bir kaç cümle söyledi. Bunlar da gelecekle ilgili değil, o anla ilgiliydi. Sanki negatif bir kadın gibi. Sert ve ters biri olduğunu düşünmüştüm.
Ben de KK'dan bir uyenin tavsiyesine istinaden gitmistim. Once sunu belirteyim; bana o kadar alelacele ve kisa bakti ki, kendisiyle ilgili pek fazla yorum yapamiyorum. Ancak uslubu bana cok itici gelmisti. Acikca yazarsam; " o adam kıçını yerlestirecek yer ariyor..ayrica 2 kadinin daha tepesinde.." Bunlarin dogru olup olmadigini teyit etme sansim olmadi. Bir de su var; falcilar kültur seviyelerine gore ayni duruma farkli yorumda bulunabiliyorlar. Mesela Nergis bu sekilde ifade ederken, Tutku bu durumu, cok yalniz, kendisine yardim edecek birisinin arayisi icinde..diye anlatabiliyor.peki söyledikleri doğru muydu anla ilgili ve kahve falı kı baktı?
Bir arkadaş övdü bayağı bayağı da merak ettim.
m
İnstagramda yayınlamış bi numara bendeki baska numara ordan randevu vermiomuş ay bası bende baktırıcam..Larox merhaba. Eger sende varsa Gülistanın telefonunu bana gönderir misin lütfen?
Aman yarabbim 100 tl bile fazla gelirken inanılcak gibi değil altı üstü bir fal içinMeşhur Gülistan'ın bakım ücreti tam tamına 500 liracıkmış!
!Aman yarabbim 100 tl bile fazla gelirken inanılcak gibi değil altı üstü bir fal için![]()
Diğer yerdede arkadaşlar yazmış çok yüksek değil mi bu parayı gerçekten veren var mı ? Merak ettimMeşhur Gülistan'ın bakım ücreti tam tamına 500 liracıkmış!
Çeresiz biri bir kereye mahsus verir. Zaten farklı fiyatları vardır, tanıdıklarına daha düşük ama yine de ucuk fiyatlar.Diğer yerdede arkadaşlar yazmış çok yüksek değil mi bu parayı gerçekten veren var mı ? Merak ettim
Doğru insan çaresiz kalınca gözü hiçbirşey görmüyor tanıdıklarına ne kadar indirim yapabilir ki oda varÇeresiz biri bir kereye mahsus verir. Zaten farklı fiyatları vardır, tanıdıklarına daha düşük ama yine de ucuk fiyatlar.