İzmir'deki Falcılar

Merhaba yazmadan duramadım falı bırakalı çok olmuştu siteye de aylar var girmiyorum. Neyse bugun şeytan dürttü izmirde ki falcıları da pek bilmiyorum arkadaşımla bugun kemeraltında dolaşırken sevdam Cafe önünde çalışanlar anlattılar çok ısrar ettiler barış diye biri var dediler sana her şey için de normalde 40 TL ama 35 e olur dediler hadi tamam dedim neyse baktırdım zaten fiyaskoydu o ayrı bir konu ücreti öderken 40 TL aldı ama böyle dediniz diyorum hayır ben demedim diyor arkadaşım da duydu niye yalan söylüyorsunuz dedim 5 TL için yaptığına bak hadi yürüyün gidin buradan diye hakaret etti ben şok oldum sadece kesinlikle helal etmiyorum terbiyesiz dedim. Yani maalesef böyle insanlarla muhatap oluyoruz 5 TL sinde asla değilim ama verilen söz sonrasında özür dile yanlış anlaşılmış diye kıvır bari bu şekilde hakaret edip ordan kovulmak gerçekten terbiyesizlik

benim sürekli baktırdığım ilişkide nokta atışı yapan yorulmadan sorularımı cevaplayan bir falcım var hataydan ama değişik birinidenemek istiyorum bana tavisye edeceğiniz biri varmı bende kader hanımın telini veririm size lütfen

Ayol kırk yıllık Osho tarot kartlarını Soho diyen biri Adını Süryani falı yaptı kartların.Yemeyin bu numaraları , Hiç bir yeteneği yok sesini yükseltiyor herkese, Selimden sonra bir de Şiraya gittim Tam rezalet.Yılların ünlü tarotçusu Deşiranın taklidi ismi bile çalıntı Farsçadan anladığı yok İranlıyım diyor.Paranızın kıymetini bilin.

Kızlarr İzmire gittiğimde ben de Deşiraya bi arkadaşımla dedim.Arkadaşıma da banada 29 ay dedi.29 aya kim öle kim kala.Bekar olamama rağmen evlisin ve kız çocuğuna hamilesin dedi.Verdiğim para çok olmadığı için bozmadım.Ünlü biri var falcı değil,Astroloji ve ebced hesabı yapıyor ismini merak edenlere özelden yazabilirim.Efsane ! Herşeyi biliyor

Buraya fikir almaya giriyoruz karalama kampanyaları ve reklamlar havada uçuşuyor. Bırakın bu işleri.

Son düzenleme:
Gelecekten ziyade anlik durumlari bilse yeterli olucak benim icin,karşı tarafın duygu ve dusunceleri gibi :) Anlık olarak soyledikleri yasadiklarinizla örtüştü mü ?
Ben telefonla baktırdım. Anlık söyledikleri tam olmasa da tutuyor. Gelecek tahmınleri çıkmadı. İki kez baktırıp vazgectım.

Bir arkadaş burada falcı Gül hanım diye birini önerdi. Hiç baktıran var mı, böyle siyah uzun saçları olan, Amy wınehouse a benzeyen bir kadın. Gören duyan bilen var mı? Çiğli taraflarındaymış ama sanırım Alsancak taraflarında da kafelerde çalışmış.

Merhaba arkadaşlar, Fısıltı Cafe Canan hanıma baktıran var mı?
Benn baktırdimm herkese göre degişiyor tesbitleri ama bana nokta atişları yaptı ben yanından memnun ayrıldımm. Geleçek için söylediklerinde ise bi kaçtane olan şeyy var

Ferhat müjgan'dan daha iyi. Müjgan agzimi yoklaya yoklaya sevdigimi dualarla vefkle geri döndürdüğümü ogrendikten sonra yok seni gunahtan arindirayim yok sunu yapalim bunu yapalim diye para koparmaya calisti. Sonra da yapmazsam 10 15 güne ayrilirsin dedi hic de bir sey olmadi
Merhabalar, dualar diye yazmışsınız, duaları nerede yaptırdınız bana da yazar mısınız acil!!!! Çok teşekkür ederim

merhabaa yarin arkadasimla fal baktirmaya karar verdik. daha once mujgani denemistik ve icinde bulundugum iliskiyle ilgili tutan yorumlar yapti, flortumun nereli oldugunu, okudugu bolumu, bizi kimin tanistirdigina kadar bildi ancak tarih vermisti ondan bu tarihlerde teklif gelecek ve uzun bi iliski baslangici olacak demisti. o tarihlerde flortumle birlikteydik ama oyle bi teklif gelmedi aksine iliskimizi agirdan almak istedigini sevgili olmaya tam olarak hazir olmadigini soyledi. yine de mujgan dediklerinin cogunu bildi.

yarin icin mujgana mi gitsek yoksa bize onerebileceginiz daha iyi bir falci var mi? yazilari biraz inceledim ve niyazinin yerindeki menekseyle ilgili guzel yorumlar okudum ayrica his cafe topragi da bir arkadasimdan duymustum burda da ona dair yorumlar gordum. yardimci olabilirseniz sevinirim.

Arkadaşlar alsancak kıbrıs şehitler caddesi ambar mağazası karşısında yeni bir yer açılmış cafe 1923 diye orda Azat isminde bir falcı var beni baya etkiledi giden var mı hiç

Arkadaşlar alsancak kıbrıs şehitler caddesi ambar mağazası karşısında yeni bir yer açılmış cafe 1923 diye orda Azat isminde bir falcı var beni baya etkiledi giden var mı hiç
Bu mesajı bugün okuyorum siz gittiniz mi ? Bende ctesi bazı işlerim için izmire gelmiştim Alsancak tarafındaydım hatta o kafenin önünden geçtim Eylül ayında tekrar gideceğim bŞka önerdiğiniz var mı

Bu mesajı bugün okuyorum siz gittiniz mi ? Bende ctesi bazı işlerim için izmire gelmiştim Alsancak tarafındaydım hatta o kafenin önünden geçtim Eylül ayında tekrar gideceğim bŞka önerdiğiniz var mı
Evet gittimm baya biliyor yani şaşırdım açıkçası yada beni çok etkiledi psikolojik olarak

Evet baktırdım gayet iyi beni çok etkiledi tabi bilmiyorum belki psikolojiktir anlamadım ondan sordum hiç giden var mı diye

Kızlar merhaba eskiler bilir gülistan vardı fal bakmayı bırakmıstı efsane bi kadındı izmire dönmüş ve instagram acmış gulistan_izmir adresi ben eskiden konusuodum suan ulasamıorum ekleyen konusan varsa nolur haber etsin..

Kızlar merhaba eskiler bilir gülistan vardı fal bakmayı bırakmıstı efsane bi kadındı izmire dönmüş ve instagram acmış gulistan_izmir adresi ben eskiden konusuodum suan ulasamıorum ekleyen konusan varsa nolur haber etsin..
Instgram hesabınız yokmu ekleyip konuşabilirsiniz

Back
X