İzmir'deki Falcılar

Arkadaşlar forumda en kidemlilerdenim diyebilirim bütün yapıcıları denedim çoğuyla ahbap bile oldum artık... tecrübelerime dayanarak şunu soyleyebilirim ki falcıya gitme nedeniniz neyse yani neyi öğrenmek istiyorsanız buna çözüm yolu bulun bence çünkü sonu yok böyle ben bi araba parası vermişimdir falcılara sonra yine birinin tavsiyesiyle bi yere gittim hem merak ettiklerimi öğrendim hemde beni falcı falcı gezdiren sorunu çözdü kadın yani istediğimi aldim hem duru görüsü var hem de terapist kadim bazı yöntemlerle işinizi şipşak hallediyo
Merhaba ben de öğrenebilir miyim acaba bilgilerini

Benim bahsettiğim kişi bana bir çalışma yaptı ve neyi neden yaşadığımı bir bir söyledi şok oldum binlerce fala bedeldi. aileme atalarıma kadar dayandı konu yaşadıklarımı bırakın neden yaşadığımı öğrendim ve en önemli olan sonunda şifalanmış olmamdı. Ruhumu sıkıştıran neyse ondan kurtardı beni o dönem falcı falcı gezmemin nedenini ortadan kaldırdı ruhen tedavi oldum diyebilirim. yani sorun ortadan kalktı fala ihtiyacım kalmadı.
ben yine de burdan yazmayı pek tercih etmiyorum isteyen olursa özelden yazabilir oradan vereyim bilgilerini.
Ben özelden bilgi alabilir miyim ?

Arkadaşlar ızun zamandır okuyorum yazılanları konuşmalara bakarak bi falcıya gitmek istedim ama okadar farklı görüşler varkii karar veremedim bende fısıltı cafede canan var arkadaş önerisi ile gittim inanamadım geçmişi oldugu gibi söyledi erkek arkadaşım isminin ilk iki harfini söyledi bi çok şeyi bildi gitmek isteyen olursa tavsiye ederim ileriye dönük bişeyler söyledi uzun zamanlar degil olursa tekrar yazarımm..

Alsancak His cafede Batu,Özlem ve Toprak varmış buraya giden bu isimlerden birine baktıran var mı ?

Arkadaşlar ızun zamandır okuyorum yazılanları konuşmalara bakarak bi falcıya gitmek istedim ama okadar farklı görüşler varkii karar veremedim bende fısıltı cafede canan var arkadaş önerisi ile gittim inanamadım geçmişi oldugu gibi söyledi erkek arkadaşım isminin ilk iki harfini söyledi bi çok şeyi bildi gitmek isteyen olursa tavsiye ederim ileriye dönük bişeyler söyledi uzun zamanlar degil olursa tekrar yazarımm..
Benim arkadaşım gitmiş çok beğenmiş ben de gittim hiçbir şey bilemedi ben beğenmedim ama bilemem tabi sizi

Alsancak His cafede Batu,Özlem ve Toprak varmış buraya giden bu isimlerden birine baktıran var mı ?
Toprak a arkadaşım baktırdı beğendi ,Batu ya ben baktırdım bana bilemedi..ama daha önce de yazdım buraya,insanlıkları ve enerjileri güzel,deneyin derim..

Toprak’a ben de baktırdım geçen sene ama onunki benim için terapi gibiydi kafeden cıkınca kendimi çok iyi hissetmiştim anlık olarak şaşırtmıştı ama ileriye yönelik çok hatırlamıyorum ama çıkmadı diye biliyorum

Ben zaten çoğu falcıya gittim şu anı ve geçmişi bazısı biliyor kimi onu da bilemiyor gelecek çıkdı diyebilceğim pek kimse yok zaten onlar da Allah bilir diyor genelde.Memnun kaldıklarım en azından şu an ve geçmiş açısından Funda,Sibel,Angel,Menekşe,Fatoş.Bazılarını tam hatırlamıyorum ama iyi olanlar vardır.Terapi gibi bakıyorum sıkılınca dertleşmek anlatmak dinlemek iyi geliyor bazen insan kaptırıyor malesef o falcıdan diğerine o zamanda insanın kafası allak bullak olabiliyor.

Benim arkadaşım gitmiş çok beğenmiş ben de gittim hiçbir şey bilemedi ben beğenmedim ama bilemem tabi sizi
Aslında ban da çok iç acıcı şey söylemedi ama geçmişi inanilmaz bildi bakalm ilerisi için dedikleri ne olaçak

Aslında ban da çok iç acıcı şey söylemedi ama geçmişi inanilmaz bildi bakalm ilerisi için dedikleri ne olaçak
Hiç takılma o zaman..yakın geleceğimi bile bilemedi ..ayrıca çok negatif bi kadın ben sevmedim

ben de menekşe hanıma baktırmıstım harika baktı o kadar güzeldi ki bu kadar nasıl bilebilir bir insan demistim. belki anlık olayları okumustur ama dedikleri olmadı :/

Ben de çok falcı gezdim yalnızca Izmir değil çevre iller de dahil. Sevda'yı çok seviyorum tutsa tutmasa giderim diyecegim tek kisi ama sizce Asiye mi Sevda mı yoksa Menekşe mi? ücü de ayrı ayrı seyler söylediler hicbiri mi yoksa

Ben de çok falcı gezdim yalnızca Izmir değil çevre iller de dahil. Sevda'yı çok seviyorum tutsa tutmasa giderim diyecegim tek kisi ama sizce Asiye mi Sevda mı yoksa Menekşe mi? ücü de ayrı ayrı seyler söylediler hicbiri mi yoksa
Denizli’ye geldiniz mi fal için ?

Denizli'de kim Karahayıttaki teyze mi? Bi de bijuteriyi duydum ama vaktim yoktu gidemedim baska da bilmiyorum
Kim karahayıtta yıllarca orada otelde çalıştım bana özelden numara atar mısınız Denizli’de geldiğiniz falcılardan memnun kaldıklarınızdan

Back
X