Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enginar cafe Nurhan nasıldı? Gelecekle ilgili söylediklerinden tutan oldu mu?Selam kızlar. En son enginar kafede Nurhana gitmiştim ve bi süre ara vermiştim. Yakın zamanda Bornova da erdinçe gittim ve açıkçası çok daha beğendim. En azından sorularıma cevap alabildim net şekilde. Gidenler varsa gelecekle ilgili söyledikleri çıkan oldu mu? Şuanki durumu en iyi o bildi diyebilirim
Valla canım nurhanın çok iddialı şekilde evleneceksiniz dediği kişiyle ayrılık aşamasına geldim. Bilemem ileride ne olur ama nurhan gelecekle ilgili bence başarılı değil. Şuanı iyi değerlendiriyor mesela.Enginar cafe Nurhan nasıldı? Gelecekle ilgili söylediklerinden tutan oldu mu?
Anı zaten geneli biliyor da gelecekte tutturan çok olmadı yaa![]()
Valla canım nurhanın çok iddialı şekilde evleneceksiniz dediği kişiyle ayrılık aşamasına geldim. Bilemem ileride ne olur ama nurhan gelecekle ilgili bence başarılı değil. Şuanı iyi değerlendiriyor mesela.
Şişman olan, çok sigara içen bir tane vardı o.Hangi sevgi?sarışın şişman olan mı?
Ben biliyorum o nerde yazarım sana özelden:)Şişman olan, çok sigara içen bir tane vardı o.
:)) Bana ikisi de çıkmadı ...menekşe yi dene demek istiyorum nedense:)Selamlar kizlar
Kisa sure izmirdeyimkasiniyorum
enginar cafe nurhan mi yoksa niyazinin yeri menekse mi![]()
:) enerjisi güzel ve evet olumlu konuşur,ben falcıyım her zaman uzun vade veririm ,daha önce de olabilir der:) benim arkadaşlarımdan çıkanlar oldu bana tutmuyor ,çook sıra olur bayya geleni var,biliyor ki geliyorlar diye düşünüyorum...inşallah çıkar ,istediğin gibi olur her şey :)Gittim bugun menekseye anda gercekten hic fena degildi :) biraz pembeci gbi geldi ama 9 yildir oradaymis cok da kotu olur mu bilemedim kismet :) 3-4 ay vadesi var hic sanmadigim bi konuda o yuzden bilemicem
Insallah hepimizin, tavsiye icin de kocamaaan tesekkurrr:) enerjisi güzel ve evet olumlu konuşur,ben falcıyım her zaman uzun vade veririm ,daha önce de olabilir der:) benim arkadaşlarımdan çıkanlar oldu bana tutmuyor ,çook sıra olur bayya geleni var,biliyor ki geliyorlar diye düşünüyorum...inşallah çıkar ,istediğin gibi olur her şey :)
Bir arkadaşımla uzun zamandır fal baktırmam niyetindeydik. Siteden de çok içimize sinen yorum olmamıştı, bizde dedik gidelim şansımızı deneyip içimizden hangi kafeye girmek gelirse ona bodoslama girelim. Velhasıl öyle oldu, Kahveci Necco mekanın ismi, bilen bilir Çankaya metro tarafından kemeraltına girince fal bakılan kafeler sokağı var hemen girişteki. Nihan hanım özellikle, anlık olarak %100 bildi desem abartı olmaz.. Planlanan 1ay sonraki hastane randevularına varana kadar söyledi. Zaten tahmin verirken max. 2ay içinde olacakları söylüyor tutarlılığı fazla olabilir..