İzmir'deki Falcılar

Merhaba ben de numarasını alabilir miyim ? Gerçekten söyledikleri çıkıyor mu çok doğru bir analize ihtiyacım var bu ara :/ şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgiler

Niyazi'nin Yeri'nde Menekşe vardı bir zamanlar yorumları ne isabetliydi. Bıraktığını söylediler en son. Bir yerlerde bakıyor mu bilmiyorum.

Bu aralar falcı arayışım var ama gidecek kimse yok gibi. Fiesta Cenk ve Nişantaşı Azad denemediklerim arasında hala. Denk getirebilirsem onları deneyeceğim. Bir de Polat Cafe'de Kumru duruyorsa ona gideceğim.

Herkese merhaba, kısa bir iş seyahati için izmirdeyim. Burdaki yorumlara istinaden kızlarağasında polat cafede tılsıma baktırdım. Kumru benim gittiğim saat yüzünden yoktu sanırım.Seneler sonra ilk kez yüzyüze falımdı.
Bunun haricinde gerçek katina destesiyle bakan birini arıyorum, bilen ve memnun kalanlar yönlendirebilir mi?

Tılsım’dan memnun kaldınız mı peki?

Müjgan'ın müdavimlerinden biriyim ben, daha önceki mesajlarımda da yazmıştım. 2016 yılında adını duyup gitmeye başlamıştım. O zamanlar bayağı iyiydi. Bir sürü mekan değiştirdi, her değiştirdiğinde de gidip buldum. Enerjisini sevdiğim ve bana uyumlu bulduğum için arada giderim hala ama eskisi gibi değil evet.

Kötü değil bazı ufak şeylerde nokta atışı oldu ama çok iyi olduğunu da söyleyemem. Spesifik bir tarih vade vs. söylemedi. Bekleyip göreceğiz bakalım
Anladım. Daha önceden de aklımdan geçen ve niyetlendiğim hep Kumru'ydu, denk getirebilirsem ona gideceğim ben de.

Benim için yorumlar çok önemli. Bazılarının salladığı o kadar belli oluyor ki içim daralıyor ve kendime kızıyorum niye buradayım diye. Bazıları gerçekten isabetli yorumlar yapıyorlar, tarih vermeseler bile o diyaloğa girmek iyi geliyor bana.

Kızlar merhaba ben en son kafe necoda talha diye birine baktırdım tarot ve yuzuklerle bakıyor önce genel söyledi sonra konuya girince nokta atışları oldu ben en son ceydaya baktırmıştım geçmiş evet dedikleri doğru ama gelecek bilemedi.bide çok pesimistik sert.Talhanın enerjisi çok iyidi durum analizi vs bildi ben şuanı baktırmak için gitmiştim gelecek zaten değişken.Gidin memnun kalırsınız beklentiniz çok yüksek değilse.

Birde nergis diye bir bakımcıyı arıyorum izmirde işlemde yapıyordu bilen varsa bana yazabilirmi lütfen sitede bulamadım

Birde fal konusunda çok baktırmış biri olarak söylemek istediklerim var geleceği seçimlerimiz belirler.Kaderınızde belli başlı yazılı olan şeyler dışında ölüm ve doğum gibi geleceği biz yönlendiririz.Mesela bir işe başvuruyorsunuz fal baktırıyorsunuz olcak diyor ama olmuyor ya o sırada siz o işi yeterince istemediğiniz için enerjisi değişip olumsuza evriliyor yada arada başka şeyler oluyor.Ben bunu bilip baktırmıyormuyum baktırıyorum çıkıyormu çıkmıyorolsun o an psikolojık destek gibi geliyor.bişeyin üstüne ne kadar çok düşerseniz okadar olmuyor ben bunu bilir bunu söylerim.

Tılsım’dan memnun kaldınız mı peki?
Ben buradaki yorumlarla Polat kafeye gittim tılsıma baktırdım memnun kalmadım şahsen. Ama Polat kafede Gülsüm abla var şiddetle tavsiye ediyorum Gülsüm ablayı. Şöyle ki bi durum için kartları açar açmaz bu adam yol bağlantılı nerede dedi dedim İzmir de yaşıyor yani yol falan yok. Sonra yanına adama mesaj attım buluşmak için bana dedi ki İzmir’de değilim. Bakın o anı söylüyorum buluşma için küçük engel demişti söyledikleri de çıktı.

O kadar kişiye gidip baktırdım İzmir’de resmen bağımlılık yaptı fal baktırmak bende. 1. Tavsiyem Polat kafe Gülsüm abla! Yer. Konak Kızlarağası
2. Alsancak Kafe 232 Murat. aslında Gülsüm abla ile 1. Olarak benim gözümde aynılar şu an. Anı bu kadar iyi bilene rastlamadım çünkü.
3. Tavsiyem yine kafe 232 de Sevgi abla
4. Alsancak Nişantaşı kafe Naz abla.
Bunları paylaşmamın nedeni ben de bazen buraya girip yorumcu arıyordum. Aslında psikoloğa gitmekten daha ucuz en azından tavsiye veriyorlar iyisine denk gelirsen tabi. Ben de burada yararlanmak isteyenler için bi liste yapmış oldum nacizane:)

6. da durum analizi iyi olan , Kızlarağası hanında niyazinin yeri’nde falcı barış da iyidir :)

Kızlar azadın gecmistie söylediklerinden cıkanlar baya oldu dün dusundum kımler bildi diye bi azad bi de 232 murat . Murat'ın enerjisini pek sevmesemde gideceğim. Azad yer değiştirmiş çok zor buldum vs vs gitmek isteynlee için karsıyaka girnede kahve kervanı

Burda sürekli gördüğüm Sevdam Kafe Sevda yorumlarına istinaden hep onunden geçerken baktırayım diyordum. Bir türlü boş olmuyordu. Baktırdım. Evet geçmişe dair bildikleri var. Ama öyle şöyle harika böyle harika diyebileceğim bi fal olmadı.

Merhaba. Numarasını özelden yazabilir misiniz? Yeni üye oldum, sanırım mesaj hakkım yok.

Arkadaşlar pazartesi günü İzmir'e sağlık sebepleri ile doktor kontrolüne gideceğim. Akşam üzerine kadar vaktim olacak ve gitmişken baktırmak istiyorum. Bildiğiniz, iyi bir falcı varsa önerir misiniz?

İzmir'in neresinde bu falcı? Bilgi almam mümkün müdür? Eşimle gitsem alır mı içeri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…