İzmir'deki Falcılar

Polat cafede kumru ve tilsim ikisi de cok iyilerdi ve dedikleri cikiyordu ancak ikisi de oradan ayrilmis durumda. Tilsam da 10 gun once ayrilmis ikisinin numarasini bilen var mi acaba ? Ondan sonrasinda oradaki gulsum ve fatosa baktirdim ancak ikisi de iyi degildi. ( tilsim ve kumru ile karsilastirilinca)

Evet bende ikisine baktırdım kumrunub nokta atışları vardı özellikle tarihte şu an verdiği tarihin gelmesini bekliyorum. Kumruyu buldum instagrama astroloji35 yazınca çıkıyor. Tılsımı da bulduysan bilgi verir misiniz

Arkadaşlar bende falcı falcı geziyorum ama aranozda fiesta kafede ki sevgiye giden var mı hep olumsuz yapıyor yorumlarını yardımcı olursanız çok seviniirm

Numarasını verebilir misiniz yada kendisini nasıl bulabilirim

Bu ismi yazınca çıkmadı. Hesabı kapatmış olabilir mi?

Merhaba Daisy Cafe'yi arayıp randevu alamak istiyorum ama yeri değiştikten sonra ne numarası çıkıyor ne de haritada görünüyor. Numarasını bilen var mı acaba, bana yazabilir misiniz?

Merhaba ben de baktirmistim ve cok begenmistim cok guzel ve detayli bakiyordu ancak oradan ayrilmis. Numarasi var mi veya nerede calistigini biliyor musunuz

Kizlar selam bu konu ile ilgili az önce bir şey gördüm. Falcılar bir ara bu konuya dadanmışlar ve kendilerine müşteri çekebilmek için kendilerini öven yorumlar yapıyorlardı hatırlarsanız. Şimdi bu arkadaşlar google'daki yorum özelliğini keşfetmiş her fal kafenin yorumlarında farklı isimlerle aynı kopyala yapıştır yorum var, okuyunca kahkaha attım.

Ayrıca geçen haftalarda bir arkadaşım sevdam kafede kizil saçlı orta yasli bir bayana baktirmis burc yorumundan baska bir sey degil dedi. Sevda degil ama dedigi.

Yok mu harbi fal bakan ya? Daisy mujgan bes sene once fincani acmadan gozumun icine bakarak isim vermişti hic unutmam o anı, ama o da eskisi gibi degil. Yetenekleri mi azalıyor bu arkadaslarin nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…