Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar, Leyla hanımın telefon numarasını verebilir misiniz lütfenKARŞIYAKA DA LEYLA ABLAYA GİDEN VAR MI ARANIZDA HİÇ MERAK ETTİM. EVİNDE BAKIYOR. SUYA BAKIYOR ÜÇ HARFLİ ÇAĞIRIP ONA SORUYOR ÜSTÜNE TANIMADIM. BEN ÇOOK ESKİ ÜYEYİM FORUMDA ONU BULDUKTAN SONRA BAŞKA HİÇ KİMSEYİ DENEMEDİM BİLE AÇIKÇASI. ONA GİTTİKTEN SONRA DİĞERLERİNE ASLA GİTMEZSİNİZ SENE DE BİR KERE GİDİN BÜTÜN SENEYİ ANLATIR GÖNDERİR SİZ ŞOKBU ARADA BANA DA BURADAN BİRİ ÖNERMİŞTİ YILLAR YILLAR ÖNCE EVDE KAĞIDA SORU YAZIP GİTTİM KAĞIDI AÇMADAN İÇİNİ OKUDU BİRAZ KORKUYORSUNUZ ÖNCE BU NASIL OLDU DİYE AMA SONRA GEÇİYOR :) BU ARADA BAYADIR FORUMA GİRMİYORUM ÇOK FAZLA BİRİLERİ KENDİ GİRİP REKLAMINI YAPMIŞ GİBİ GELDİ BANA ÜZÜLDÜM
![]()
Merhabalar, Leyla hanımın numarasını bulabildiniz mi?merhaba rica etsem bende iletişim bilgilerini gönderebilirmisiniz
Merhabalar, rica etsem bana da Leyla hanımın telefonunu yazabilir misiniz lütfenÖzelden yazdım arkadaşım. Rica ederim![]()
Arkadaşım artık numarası bende yok. Ben hiç gitmedimMerhabalar, rica etsem bana da Leyla hanımın telefonunu yazabilir misiniz lütfen. Bir de referans mı istiyor kendisi bakım yapmak için?
Teşekkür ederimArkadaşım artık numarası bende yok. Ben hiç gitmedim
Bulursanız beni de etiketler misinizMerhaba leyla hanımın numarasını bilen olursa bana da atabilir mi ya da nerde bakıyor acaba bilen varsa yazabilir mi
Tabii ki umarım buluruzBulursanız beni de etiketler misiniz
Bulursanız lütfen beni de etiketleyinTabii ki umarım buluruz
Merhabalar Leyla Hanımın numarasını bulduysanız rica edebilir miyim :
Maalesef ben de henüz bulamadımMerhabalar Leyla Hanımın numarasını bulduysanız rica edebilir miyim :)
An itibariyle vazgeçtim. Gidebilirsiniz. Kadının tahmınlerı ımkansız geldiği için tutmaz diyordum. 1 tane kaldı o da tutarsa pes diyeceğim.Burda sürekli gördüğüm Sevdam Kafe Sevda yorumlarına istinaden hep onunden geçerken baktırayım diyordum. Bir türlü boş olmuyordu. Baktırdım. Evet geçmişe dair bildikleri var. Ama öyle şöyle harika böyle harika diyebileceğim bi fal olmadı.
bana dedği hiçbirşey çıkmadıAn itibariyle vazgeçtim. Gidebilirsiniz. Kadının tahmınlerı ımkansız geldiği için tutmaz diyordum. 1 tane kaldı o da tutarsa pes diyeceğim.
Uzun vadede olabılecek seyler mı acababana dedği hiçbirşey çıkmadı
Merhabalar, baktırdığınız kişiye nasıl ulaşabiliriz?Yakin zamanda yasadigim guzel bir fal deneyimim oldu msjlarimda bi yere yazdim merak eden okuyabilir. Ama ben birsen pasakli ve polar cafedekilere baktirmistim cok alakasiz seyler soyluyolar yani sanki benim falim degil baskasininkine bakiyolar zaten o an tadim kaciyo 3 soylediginden 3 ude tutmazsa sinir oluyor insan diyolar ya yok gunune denk gelmek lazim yok bilmem ne. Ben para verip cafede o falcilara baktirmayi cok uzun zaman oldu birakali. Komsumuzun kardesine denk geldim kadin medyummus ona baktirdim herseyide nokta atisi yapti isim tarih vererek soyledi su tarihler senin icin onemli vs gbisinden herseyden once kardesimin hayatinda kimse yokken evlencegini soyledik aman iste fal dedik geçtik ama bildi kadin. Neyse telefonda yonlendirmeyle bakiyor ses kaydi falan yapabiliyosunuz baya uzun cunku akilda tutmak mumkun olmuyor. Baktigi is adamlari falan varmis sabit ayni kisiler danisiyolarmis ona hayirli olurmu gbisinden.
İlettim bilgileri. Sonucu burda da yazarsiniz arkadaslarda merak ediyor. Sizin disinizda baktiranlarda olduda henuz yorum yazmadilar bekliyolar tarihlerin cikmasini:)Merhabalar, baktırdığınız kişiye nasıl ulaşabiliriz?![]()