Tabi ki sağlık en önemli şey ama o bile parayla, para mutluluk getirmez diyorlar evet ama işte o bile parayla,Allah korusun doğuştan (artık geçirilemeyecek/ iyileşemeyecek)bir hastalıksa para da fayda etmiyor evet, ama diğer hastalıklarda falan her şey parayla sonuçta , bi cafeye çıkıp gidemiyorum gerçekten içimden de gelmiyor arkadaşım da yok, beş yıl önce falan kendim giderdim otobüs de ucuzdu, cafede kahve 30-50 tl falandı en azından yine paramız vardı, şimdi ne isteğim var ne arkadaşım ne de kahveye verecek param (şu anlamda; içim gidiyor bi kahveye 250-300 vermeye ) arkadaş olmaması da çok tehlikeli bi durum konuşacağım dertleşeceğim kimsem yok. Kredi borcu ödüyoruz evet eşim iş değiştirdi mesela çok şükür geçiniyoruz ama ev kredisine aylık çok fazla ödüyoruz o da bunalıma sürükleyebiliyor içten içe, avm ye gitsen bir
İki parça bişey alıyım desen gerçekten 3-5 bini gözden çıkarıyosun, lüks değil ihtiyaç aslında hepsi. Baktığın topladığın zaman işte hepsi stresle beraber depresyonu getiriyor. Günlük hayat telaşesi kimse için kolay değil artık. Şuan her anlamda tam olarak iyi geçinebilmek için tek kişinin maaşı 60-70 ten aşağı olmamalı bence,asgari ile geçinmek çol zor kiraydı aidattı yakıttı erzaktı derken çok zor. Alışveriş yapıyoruz market üç tane şey alıyoruz bin tl tutuyor, Konudan konuya geçtim ama hepsi birbiriyle alakalı