İzmir'deki Falcılar

Peki birşey sorsam geleceğe dair dedikleri çıktımı? Çok teşekkür ederim bu arada gerçekten ihtiyacım vardı

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki birşey sorsam geleceğe dair dedikleri çıktımı? Çok teşekkür ederim bu arada gerçekten ihtiyacım vardı
ben işsizdim tarık tarman ilk gittiğimde kpss kazanacakmıyım stresi vardı söyledi bana kazanacaksın 4 ay sonra iş bulacak ve çalışıcaksın ve bir miktar kendine özel birikimin olacak dedi hepside çıktı söylediği ev alacaksınız diyordu ailem için bende ne evi diyordum senin sevgilin olacak ve seni üzecek dedi çok ününü duydum ama inanmazdım herkes derdi falcı ne falcısı derdim arkadaş aracılıgıyla heves olsun diye fal baktırdım tarık tarmana ben hiçbirşey anlatmadan herşeyi tek tek saydı hayatımla ilğili ama gerçekten de hepsi oldu sevgilimden ayrıldığımda da tarık tarmanı randevu alarak baktırdım kendime ailesinin hayatını anlattı o insanlar kötü insanlar böyle ondan uzak dur dedi ve ben onu dinleyerek uzak durdum gerçekten adamın anlattığı gibi aileymiş evlenmeyi düşünüyordum birde onu dinlemeseydim kötü bir hayatım olacaktı gerçekten ve benim eskiden yaptıklarımı yaşadıklarımı anlattı çok şaşırdım sanki benim evimde yaşayan insan olsa böyle bilmez aklımda ne düşündüklerimi bile okudu adam bu kadar olmaz dedim eminim size de çok yardımı olur çünkü gerçekten baya uzmanlaşmış tarık tarman uzun oldu kusura bakmayın ama yaşadıklarımın bir kısmını anlattım rica ederim bu arada hakkınızda Allah yardımcınız olsun.

Çokkk çokk teşekkür ederim zaman ayırıp yanıtladığınız için umarım hep yolunda gider herşey sağolun

Merhabalar,uzun zamandır yazmadım...izmirde falcı yok sanırım şöyleee iyi bilen:) kızlarağasında gitmediğim yok sanırım..Destinanın Yerinde Ceyda iyi ama çıkmadı, geçmişi çok iyi biliyor,Pınar da iyi de bana çıkmadı ama arkadaşa bildi ,Kahveci Neco da mekanı seviyorum kahve için ama iyi bir falcıya rastlamadım, Nurhan,Sevda,Ömer,Aysel,Canan,Ayten,Okşan,o sokakta her cafede bi fal baktırmışımdır kim bildi derseniz hiçbiri o yüzden baktırmıyorum uzun zamandır ,orda ya da başka yerde varsa öneriniz denediğiniz beğendiğiniz duyduğunuz yazın hadi kızlar..ama buraya reklam amaçlı yazmayın lütfen insanlar zaman ayırıp umut bağlayıp gidiyor fos çıkmasın

Merhaba numarasıni verebilir misiniz

Merhaba bende fal tiryakilerindenim yalnız uzun zamandır hep aynı falcılar yüzünden baktırmamaya karar vermiştim. Kızlarağasın da bir falcıya gittim geçen hafta arkadaşlarımın tavsiye ve ısrarı üzerine İstanbuldan gelmiş Tılsım hanım Polat cafede sıra çok zaten randevulu gitmeniz gerekiyor kesinlikle tavsiye ediyorum bu zamana kadar gördüğüm en iyi bakımcı telefonla online bakımda yapıyorlarmış deneyin pişman olmazsınız...

merhaba leyla hanımın numarasını gönderebilir misiniz?

merhabaaa numarasını paylaşabilir misiniizz

Cidden 3 kişiye baktırdım ve hepsi de inanılmaz kötüydü sadece sohbet ederek para kazanma derdindeler

Bulunca bana da atar mıısnız
Merhaba ben burda yeniyim nasıl mesaj yazılıyor bilemedim neyse polat kafede çalışan kumru vardı ben en çok ondan memnundum direk verdipi tarih tutmuştu ama ayrılmış polat kafedeb onun nerde çalıştığını bilen varsa yardımcı olanilir mi yada telefon numarasını verebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…