- 19 Şubat 2021
- 6
- 0
- 1
ben işsizdim tarık tarman ilk gittiğimde kpss kazanacakmıyım stresi vardı söyledi bana kazanacaksın 4 ay sonra iş bulacak ve çalışıcaksın ve bir miktar kendine özel birikimin olacak dedi hepside çıktı söylediği ev alacaksınız diyordu ailem için bende ne evi diyordum senin sevgilin olacak ve seni üzecek dedi çok ününü duydum ama inanmazdım herkes derdi falcı ne falcısı derdim arkadaş aracılıgıyla heves olsun diye fal baktırdım tarık tarmana ben hiçbirşey anlatmadan herşeyi tek tek saydı hayatımla ilğili ama gerçekten de hepsi oldu sevgilimden ayrıldığımda da tarık tarmanı randevu alarak baktırdım kendime ailesinin hayatını anlattı o insanlar kötü insanlar böyle ondan uzak dur dedi ve ben onu dinleyerek uzak durdum gerçekten adamın anlattığı gibi aileymiş evlenmeyi düşünüyordum birde onu dinlemeseydim kötü bir hayatım olacaktı gerçekten ve benim eskiden yaptıklarımı yaşadıklarımı anlattı çok şaşırdım sanki benim evimde yaşayan insan olsa böyle bilmez aklımda ne düşündüklerimi bile okudu adam bu kadar olmaz dedim eminim size de çok yardımı olur çünkü gerçekten baya uzmanlaşmış tarık tarman uzun oldu kusura bakmayın ama yaşadıklarımın bir kısmını anlattım rica ederim bu arada hakkınızda Allah yardımcınız olsun.Peki birşey sorsam geleceğe dair dedikleri çıktımı? Çok teşekkür ederim bu arada gerçekten ihtiyacım vardı
Çokkk çokk teşekkür ederim zaman ayırıp yanıtladığınız için umarım hep yolunda gider herşey sağolunben işsizdim tarık tarman ilk gittiğimde kpss kazanacakmıyım stresi vardı söyledi bana kazanacaksın 4 ay sonra iş bulacak ve çalışıcaksın ve bir miktar kendine özel birikimin olacak dedi hepside çıktı söylediği ev alacaksınız diyordu ailem için bende ne evi diyordum senin sevgilin olacak ve seni üzecek dedi çok ününü duydum ama inanmazdım herkes derdi falcı ne falcısı derdim arkadaş aracılıgıyla heves olsun diye fal baktırdım tarık tarmana ben hiçbirşey anlatmadan herşeyi tek tek saydı hayatımla ilğili ama gerçekten de hepsi oldu sevgilimden ayrıldığımda da tarık tarmanı randevu alarak baktırdım kendime ailesinin hayatını anlattı o insanlar kötü insanlar böyle ondan uzak dur dedi ve ben onu dinleyerek uzak durdum gerçekten adamın anlattığı gibi aileymiş evlenmeyi düşünüyordum birde onu dinlemeseydim kötü bir hayatım olacaktı gerçekten ve benim eskiden yaptıklarımı yaşadıklarımı anlattı çok şaşırdım sanki benim evimde yaşayan insan olsa böyle bilmez aklımda ne düşündüklerimi bile okudu adam bu kadar olmaz dedim eminim size de çok yardımı olur çünkü gerçekten baya uzmanlaşmış tarık tarman uzun oldu kusura bakmayın ama yaşadıklarımın bir kısmını anlattım rica ederim bu arada hakkınızda Allah yardımcınız olsun.
Rica ederimÇokkk çokk teşekkür ederim zaman ayırıp yanıtladığınız için umarım hep yolunda gider herşey sağolun
İnşallahRica ederiminsanlar yardımlaşmalı her konuda bence umarım herşey yolunda gider dediğiniz gibi inşallah
Merhaba numarasıni verebilir misinizMerhaba kızlar yine ben ve yine fallarımartik o kadar fal haci hoca önerdim ki reklam filan olmadigini anlamissinizdir cunku tecrubelerimi paylasip yardimci olmaktan öteye birsey yapmadim bu defa söyleyecegim bayan herkese bakım yapmiyor ve olumlu olumsuz herseyi pat pat söylüyor. Uzun suredir bakim yaptiriyorum kendisine hatta bazen yalvariyorum su an degil hayatinda degisiklik olsun oylw bakalim hibi geri ceviriyor. Kaliteli bir bayan sonrasini taki ediyor daha cok yasam kocu gibi ilk defa boyle biriyle karsilasacaginiza eminim. söylediklerini yasadim bizzat yasadim fakat benim icin herseyden önemli olan bir olayi hatta imkansiz olan bir olayi yasadim sayesinde verdigi dualarla yolum acildi o yuzden gönül rahatligiyla önerebilirim. Belki bakim yaptiranlar yani danisanlari vardir aranizda Medyum Buket. Telefondan bakim yapiyor kendisi 200 TL ye ama bence deger heryere gidip geldim haci hoca yol demedim bu d Çok ihtiyaci olan varsa vermek isterim yardimci olurum.
Merhaba, tabi ki gönderiyorumMerhaba numarasıni verebilir misiniz
Merhaba Leyla Hanımın numarasını gönderebilir misiniz rica etsemMerhaba telefon numarasını yazmanız mümkün mü acaba?
Ben yanlış anlamışım pardon numarası yok bende bahsi geçen falcınınMerhaba numarasıni verebilir misiniz
Merhaba bende fal tiryakilerindenim yalnız uzun zamandır hep aynı falcılar yüzünden baktırmamaya karar vermiştim. Kızlarağasın da bir falcıya gittim geçen hafta arkadaşlarımın tavsiye ve ısrarı üzerine İstanbuldan gelmiş Tılsım hanım Polat cafede sıra çok zaten randevulu gitmeniz gerekiyor kesinlikle tavsiye ediyorum bu zamana kadar gördüğüm en iyi bakımcı telefonla online bakımda yapıyorlarmış deneyin pişman olmazsınız...Merhabalar,uzun zamandır yazmadım...izmirde falcı yok sanırım şöyleee iyi bilen:) kızlarağasında gitmediğim yok sanırım..Destinanın Yerinde Ceyda iyi ama çıkmadı, geçmişi çok iyi biliyor,Pınar da iyi de bana çıkmadı ama arkadaşa bildi ,Kahveci Neco da mekanı seviyorum kahve için ama iyi bir falcıya rastlamadım, Nurhan,Sevda,Ömer,Aysel,Canan,Ayten,Okşan,o sokakta her cafede bi fal baktırmışımdır kim bildi derseniz hiçbiri o yüzden baktırmıyorum uzun zamandır ,orda ya da başka yerde varsa öneriniz denediğiniz beğendiğiniz duyduğunuz yazın hadi kızlar..ama buraya reklam amaçlı yazmayın lütfen insanlar zaman ayırıp umut bağlayıp gidiyor fos çıkmasın
merhaba leyla hanımın numarasını gönderebilir misiniz?KARŞIYAKA DA LEYLA ABLAYA GİDEN VAR MI ARANIZDA HİÇ MERAK ETTİM. EVİNDE BAKIYOR. SUYA BAKIYOR ÜÇ HARFLİ ÇAĞIRIP ONA SORUYOR ÜSTÜNE TANIMADIM. BEN ÇOOK ESKİ ÜYEYİM FORUMDA ONU BULDUKTAN SONRA BAŞKA HİÇ KİMSEYİ DENEMEDİM BİLE AÇIKÇASI. ONA GİTTİKTEN SONRA DİĞERLERİNE ASLA GİTMEZSİNİZ SENE DE BİR KERE GİDİN BÜTÜN SENEYİ ANLATIR GÖNDERİR SİZ ŞOKBU ARADA BANA DA BURADAN BİRİ ÖNERMİŞTİ YILLAR YILLAR ÖNCE EVDE KAĞIDA SORU YAZIP GİTTİM KAĞIDI AÇMADAN İÇİNİ OKUDU BİRAZ KORKUYORSUNUZ ÖNCE BU NASIL OLDU DİYE AMA SONRA GEÇİYOR :) BU ARADA BAYADIR FORUMA GİRMİYORUM ÇOK FAZLA BİRİLERİ KENDİ GİRİP REKLAMINI YAPMIŞ GİBİ GELDİ BANA ÜZÜLDÜM
merhabaaa numarasını paylaşabilir misiniizzMerhaba kızlar yine ben ve yine fallarımartik o kadar fal haci hoca önerdim ki reklam filan olmadigini anlamissinizdir cunku tecrubelerimi paylasip yardimci olmaktan öteye birsey yapmadim bu defa söyleyecegim bayan herkese bakım yapmiyor ve olumlu olumsuz herseyi pat pat söylüyor. Uzun suredir bakim yaptiriyorum kendisine hatta bazen yalvariyorum su an degil hayatinda degisiklik olsun oylw bakalim hibi geri ceviriyor. Kaliteli bir bayan sonrasini taki ediyor daha cok yasam kocu gibi ilk defa boyle biriyle karsilasacaginiza eminim. söylediklerini yasadim bizzat yasadim fakat benim icin herseyden önemli olan bir olayi hatta imkansiz olan bir olayi yasadim sayesinde verdigi dualarla yolum acildi o yuzden gönül rahatligiyla önerebilirim. Belki bakim yaptiranlar yani danisanlari vardir aranizda Medyum Buket. Telefondan bakim yapiyor kendisi 200 TL ye ama bence deger heryere gidip geldim haci hoca yol demedim bu d Çok ihtiyaci olan varsa vermek isterim yardimci olurum.
Cidden 3 kişiye baktırdım ve hepsi de inanılmaz kötüydü sadece sohbet ederek para kazanma derdindelerMerhabalar,uzun zamandır yazmadım...izmirde falcı yok sanırım şöyleee iyi bilen:) kızlarağasında gitmediğim yok sanırım..Destinanın Yerinde Ceyda iyi ama çıkmadı, geçmişi çok iyi biliyor,Pınar da iyi de bana çıkmadı ama arkadaşa bildi ,Kahveci Neco da mekanı seviyorum kahve için ama iyi bir falcıya rastlamadım, Nurhan,Sevda,Ömer,Aysel,Canan,Ayten,Okşan,o sokakta her cafede bi fal baktırmışımdır kim bildi derseniz hiçbiri o yüzden baktırmıyorum uzun zamandır ,orda ya da başka yerde varsa öneriniz denediğiniz beğendiğiniz duyduğunuz yazın hadi kızlar..ama buraya reklam amaçlı yazmayın lütfen insanlar zaman ayırıp umut bağlayıp gidiyor fos çıkmasın
Bulunca bana da atar mıısnızmerhaba leyla hanımın numarasını gönderebilir misiniz?
Merhaba ben burda yeniyim nasıl mesaj yazılıyor bilemedim neyse polat kafede çalışan kumru vardı ben en çok ondan memnundum direk verdipi tarih tutmuştu ama ayrılmış polat kafedeb onun nerde çalıştığını bilen varsa yardımcı olanilir mi yada telefon numarasını verebilir misinizBulunca bana da atar mıısnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?