- 10 Mart 2025
- 52
- 6
- 1
- 19
Regl gününüzü bekleyin derim ondan sonra gecikirse bir kan testi verin 3Regle 7 gün var kan sonucunda çıkar mı ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl gününüzü bekleyin derim ondan sonra gecikirse bir kan testi verin 3Regle 7 gün var kan sonucunda çıkar mı ki
Kaç gün varken yaptırdın canım kan testi hayırlı olsun bu arada çiçeğimKaç çıktı testiniz acaba benim bugün 27 çıktı
Kaç gün varken yaptırdın canım kan testi hayırlı olsun bu arada çiçeğimben test yaptırmadım 5 günüm var
Merhabalar bahsettiğiniz şeylerin kanama dışında neredeyse hepsini yaşadım. Ben de sizin gibi kendimde belirtileri görmeye başladığımdan beri forumda sürekli başka annelerin belirtilerini okuyordum.
Regl günüme birkaç gün sarı bir akıntım oldu. Daha önce idrar testimde enfeksiyon olduğunu öğrenmiştim. Ondan olabileceğini düşündüm. Daha sonra o sarılık beyaz bir akıntıya dönüştü. Baş ağrısı bacak ağrısı sağ kasığımda batma gaz sancıları. İki gün önce hamile olduğumu öğrendim.
Geç döllenmeyle ilgili çok fazla bilgim yok ama sizinkine çok benzer belirtiler yaşadım.
Test yaptığımda da silik çizgi çıktı. Kan testinde pozitifi gördüm.
Umarım her şey istediğiniz şekilde olur.
Merhabalar sürekli aklımdaydınız. Sorup rahatsızlık vermek istemedim.Sizi çok tebrik ederim. Sağlıkla gelsin. Çok mutlu oldum sizin adınıza. Konunun üzerinden baya zaman geçti son durumu aktarmak isterim. Buraya yazdıktan bir hafta sonra doktora gittim ve vajinal enfeksiyonumun çok yüksek olduğunu öğrendim. İlaçları kullanınca şikayetlerimin çoğunluğu azaldı. Bu süreçte nolur nolmaz diye idrar testlerini de tekrarladım ancak negatifti. Doktorun verdiği ilaçlar gebelikte kullanılan ilaçlardandı. İlaçlarım bitti, henüz adetime bir hafta var ancak yine iki gün önce adet olacakmışım gibi bir ağrı geldi. Erken olacağım sandım o derecedeydi ancak olmadım. Şu an göğüslerim epey hassas. Muhtemelen adet olurum diye bekliyorum, sonrasında kontrole gideceğim tekrar. Hamilelik şüphesinden çıktım açıkçası ilişkiden 17 gün sonra yaptığım testte negatif çıkınca. Sonra bir daha yapmadım test. Okuduğum ettiğim her şeyden anladım ki hamileliğin en önemli belirtisi adet gecikmesi. Eğer gecikirse yine yazarım buradan. :)
Hamileliği şu an ben de eşim de düşünemiyoruz, maddi olarak geçiş sürecindeyiz. Ancak yüksek riskli hpv taşıyorum, 28 yaşındayım, bazı şeyler için geç kalmak da istemiyorum. Bu aya kadar çocuk sahibi olmak aklımın ucundan geçmiyordu, bu ay bir şüphe gelince bunu ne kadar istediğimle yüzleştim. Çocuk sahibi olmayı çok isteyen kadınların yazdıklarını okudum, hikayelerine tanık oldum burada. Bu bile benim için oldukça deneyim verici bir süreçti. Hiç bilmediğim şeyler öğrendim.
Hepimizin her şey gönlünce olsun.
Merhabalar sürekli aklımdaydınız. Sorup rahatsızlık vermek istemedim.
Enfeksiyonunuz için çok geçmiş olsun kendinize çok dikkat edin. Ben de sizinle ümitlenmiştim açıkçası. Belki ilerleyen zamanlarda güzel haberler verirsiniz.
Bazı şeylerin eksikliğini yaşamadan onların değerini bilemiyoruz.
Umarım bu süreç sizin için güzel geçer hayatınız eşiniz ve en çok da siz hazır hissettiğinizde size gelir.
Bir şeyleri çok istemenin ona sahip olmayı geciktirdiğini düşünüyorum. Gerçekten de en çok sevdiğimiz ve istediğimiz şeylerle sınanıyoruz. Hayat bu açıdan çok zor gerçekten.
Biliyor musunuz ben de içten içe çok istediğim halde öğrendikten sonra büyük bir pişmanlık yaşadım. Sonra buradaki yorumları okuduktan sonra kendimi çok kötü hissetmiştim.
Hayatın bize ne vereceği ve bizden ne alacağı asla belli olmuyor.
Hayatınızın tek gayesinin ve mutluluğunun çocuk olmadığını biliyorum. Ama burada bunu ne kadar çok hasretle bekleyen insan olduğunu da gördüm. Sokaklara baktığımız zaman çocuklarla dolu. Ama çok isteyen insanların kucakları boş kalabiliyor.
Gebe kalmadan önce buradan belirtileri okuyup bende olmayanları görünce üzülmüştüm. Olanları görünce de içten içe mutlu olup istemiştim. Ama öğrendiğimde aynı şeyleri hissetmedim.
Burada birçok konu var tüp bebek yapanlar, yumurtlama gününü hesaplayanlar, kisti olanlarlar, tek tüpü çalışanlar, eşlerinde problem olanlar, defalarca deneyip bekleyenler. Ve bir de hamile kalmak istemiyorum diyenler. Sonra neler var biliyor musunuz?
Kız bebek isteyenler, erkek bebek isteyenler.
Farklı farklı dertlerdeyiz gerçekten.
Derdiniz sizin için güzel şeylere sebep olsun. Aslında dert değil de nasip olsun. Siz her zaman çok güzel ve çok değerlisiniz. Bir gün bir bebeğiniz olursa siz değil o bebek çok şanslı olacak. Beklenen şeyler güzel karşılanır. Kendinize eskisinden daha iyi bakın![]()
Yoktur canım malesefkızlar benim de ilişkimden üç gün geçtikten sonra adet oldum ama biraz farklıydı iki gün yoğun kanama yaşadım sonra üç gün boyunca leke leke geldi ve bitti pıhtılıydı bu arada ama şüphelenip 20 gün sonunda beta hcg verdim <1.20 değeriydi yine de gebelik var mıdır
İlişkiden 20 gün sonra verdim yok mudurYoktur canım malesef![]()
İlişkiden 20 gün sonra kan testi verdim yoktur değil miYoktur canım malesef![]()
Yoktur canım benimde 2 ay önce reglim 2 gün yoğun 2 gün lekelenme şeklinde senin gibi pıhtılı geçti normal adet işte bu ayda 4 gün gecikmem oldu ama hamile değilim sebebi nedir ne değildir bilmiyorumİlişkiden 20 gün sonra kan testi verdim yoktur değil mi
Merhaba sonuç nedirMerhabalar,
Bir süredir forumda birçok annenin farklı deneyimlerini okuma şansı elde ettim. Tabii bu deneyimleri okumadan önce kendimde bazı durumlardan da şüphe etmiştim. Bu yüzden biraz araştırmak istedim.
Arkadaşlar, geçtiğimiz ay çok geç yumurtladım. Bunu nasıl anladım diye sorarsanız, adetime üç gün kala yumurtlama akıntısı oldu bende. Aynı gün eşimle iki kez üst üste ilişki yaşadık. Çocuk denemesi olmadı ama, iki kez üst üste ve arada bir temizlenme olmadığı için, o güne de denk gelmesinden kaynaklı şüphe duydum.
Bu ilişkiden iki gün sonra adet oldum. Başta kahverengi akıntı geldi, ardından kanama oldu ancak önceki adetlerimdeki gibi ilerlemedi. Çok yüksek bir ağrı çekmedim, kanama yoğunluğu azdı, pedlerim dolmadı ve 2 günde kesildi. 2. günün sonunda kahverengi akıntıyla birlikte sonlandı. Kendimi bildim bileli ayda bir adet olurum ve en az 6 gün dolu dolu geçer. Hiçbir adet düzensizliği çekmedim bugüne kadar en stres dolu olduğum aylarda dahi.
Başta bunu gebeliğe yormadım. Çünkü hiç aklımda düşüncemde olan bir şey değildi. Ancak adet kesildikten birkaç gün sonra, karnımda, kasıklarımda yeniden adet olacakmışım gibi bir ağrı... İki gün sürdü. Sonrasında kasıklarımda, sağ sol yumurtalarımın olduğu kısımlarda batma hisleri başladı. Geçmek bilmedi. Sarımsı akıntılar geldi. Enfeksiyon diyebileceğim bir koku yoktu. İdrarımda da bir koku gözlemlemedim. Son iki gündür fazlasıyla bir baş ağrısı yaşadım. Vücudumda bir tuhaflıklar vardı. Acaba üşüttüm mü diye düşündüm çünkü bacaklarım, sırtım, birçok bölgemde ağrılar oldu. Gece acilin yolunu tuttuk. Beta değerime baktırmak istedim. Sonuç <2 olarak geldi. Fakat acil doktoru tuhaf bir şey söyledi. Bu değerin yükselme durumu olabilir, başka bir enfeksiyon durumu görmedik kanda ve idrarda, test alıp ara ara tekrarlayın bazen idrara daha erken yansıyabiliyor dedi. Ben tam tersi olduğunu düşünmüştüm.
Özetle eve gelirken üç adet erken gebelik, 3 kaset test aldım. Erken gebelikler freely marka. Dün gece geldiğim gibi birini denedim. 3 dakika içinde gözle görülebilir bir silik çizgi çıktı. Test hatalı olabilir dedim, 3 saat sonra ikinci kez test yaptım. Onda da silik çizgi mevcut ancak ilk yaptığıma göre daha silik. Dikkatli bakınca anlaşılabiliyor.
Benim durumum bu şekilde arkadaşlar. Yumurtlama zamanımı çok iyi biliyorum. Adete iki, üç gün kala yumurtladığıma eminim. Eğer tutunmuşsa bile kaç günde döllenme olur, bu kaç güne yansır bilmiyorum. Tek bildiğim bugün 10. gün olduğu. 2 gün de adetim sürdüğü için biteli 8 gün oldu diyelim. Ve şuanda hala sağ ve sol kasıklarımda, sanki yumurtalarımda batma hisleri, hafif sızlamalar ve fazla gaz çıkarıyor gibiyim.
Durumu birkaç gün daha takip etmeyi planlıyorum. Belki bir hafta daha. Hala testler olumlu sonuç veriyorsa, tekrar kan vereceğim. Yaşadığım durum belki farklı bir tecrübe olur diye, buraya da gelişmeleri aktaracağım. Benim durumuma benzer şeyler yaşayanınız varsa, paylaşmanız beni çok mutlu eder.
Buraya kadar okuduğunuz için çok teşekkürler.
Selamlar, hamile değilim. Sadece yoğun bir vajinal enfeksiyon yaşadım. İlaçlardan sonra şikayetlerim bitti. Sonraki ay da adet oldum.Merhaba sonuç nedir