- 17 Ocak 2018
- 17
- 12
- 38
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende ikisine baktırdım kumrunub nokta atışları vardı özellikle tarihte şu an verdiği tarihin gelmesini bekliyorum. Kumruyu buldum instagrama astroloji35 yazınca çıkıyor. Tılsımı da bulduysan bilgi verir misinizPolat cafede kumru ve tilsim ikisi de cok iyilerdi ve dedikleri cikiyordu ancak ikisi de oradan ayrilmis durumda. Tilsam da 10 gun once ayrilmis ikisinin numarasini bilen var mi acaba ? Ondan sonrasinda oradaki gulsum ve fatosa baktirdim ancak ikisi de iyi degildi. ( tilsim ve kumru ile karsilastirilinca)
Merhaba ben burda yeniyim nasıl mesaj yazılıyor bilemedim neyse polat kafede çalışan kumru vardı ben en çok ondan memnundum direk verdipi tarih tutmuştu ama ayrılmış polat kafedeb onun nerde çalıştığını bilen varsa yardımcı olanilir mi yada telefon numarasını verebilir misiniz
Onada gittim ama çok pişman olmuştum hep olumsuz yorum yapmıştı bana ağlaya ağlaya çıkmıştım yanındanİzmir Selçuk’ta oturanlar Bedriye hocayı tanıyor musunuz![]()
Numarasını verebilir misiniz yada kendisini nasıl bulabilirimKARŞIYAKA DA LEYLA ABLAYA GİDEN VAR MI ARANIZDA HİÇ MERAK ETTİM. EVİNDE BAKIYOR. SUYA BAKIYOR ÜÇ HARFLİ ÇAĞIRIP ONA SORUYOR ÜSTÜNE TANIMADIM. BEN ÇOOK ESKİ ÜYEYİM FORUMDA ONU BULDUKTAN SONRA BAŞKA HİÇ KİMSEYİ DENEMEDİM BİLE AÇIKÇASI. ONA GİTTİKTEN SONRA DİĞERLERİNE ASLA GİTMEZSİNİZ SENE DE BİR KERE GİDİN BÜTÜN SENEYİ ANLATIR GÖNDERİR SİZ ŞOKBU ARADA BANA DA BURADAN BİRİ ÖNERMİŞTİ YILLAR YILLAR ÖNCE EVDE KAĞIDA SORU YAZIP GİTTİM KAĞIDI AÇMADAN İÇİNİ OKUDU BİRAZ KORKUYORSUNUZ ÖNCE BU NASIL OLDU DİYE AMA SONRA GEÇİYOR :) BU ARADA BAYADIR FORUMA GİRMİYORUM ÇOK FAZLA BİRİLERİ KENDİ GİRİP REKLAMINI YAPMIŞ GİBİ GELDİ BANA ÜZÜLDÜM
![]()
Bu ismi yazınca çıkmadı. Hesabı kapatmış olabilir mi?Evet bende ikisine baktırdım kumrunub nokta atışları vardı özellikle tarihte şu an verdiği tarihin gelmesini bekliyorum. Kumruyu buldum instagrama astroloji35 yazınca çıkıyor. Tılsımı da bulduysan bilgi verir misiniz
OLABİlir ama zaten polat kafede çalışmaya başlamış tekrar orayla görüşün isterseniz instagrama polat cafe yazınca çıkıyorBu ismi yazınca çıkmadı. Hesabı kapatmış olabilir mi?
Merhaba ben de baktirmistim ve cok begenmistim cok guzel ve detayli bakiyordu ancak oradan ayrilmis. Numarasi var mi veya nerede calistigini biliyor musunuzMerhaba bende fal tiryakilerindenim yalnız uzun zamandır hep aynı falcılar yüzünden baktırmamaya karar vermiştim. Kızlarağasın da bir falcıya gittim geçen hafta arkadaşlarımın tavsiye ve ısrarı üzerine İstanbuldan gelmiş Tılsım hanım Polat cafede sıra çok zaten randevulu gitmeniz gerekiyor kesinlikle tavsiye ediyorum bu zamana kadar gördüğüm en iyi bakımcı telefonla online bakımda yapıyorlarmış deneyin pişman olmazsınız...
Ben baktırdım ancak memnun kalmadın. Dediği şeylerin hiç biri çıkmadıPolat cafe gülsüm der geçerim tek kelimeyle harika