İzmir'deki Falcılar

merhaba canım,
izmirde çok iyi falcı bilmiyorum ama baktırdıklarım arasında en iyiler;
1. telvecem cafe - ecem
2. fiesta cafe- sevgi
3. destinanın yeri-ceyda

Merhabalar, Leyla hanımın telefon numarasını verebilir misiniz lütfen

Niyazinin yerinde Güney vardı birkaç ay önce, gerçekten tane tane ve aşırı güzel açıklayarak bakmıştı.. Ama benim gönlümde kahveci necco dakilerin yeri başka.. eskiden orda nihan abla vardı malesef ayrılmış ama şimdi asiye ve canan da gerçekten çok iyi.. asiye kısa ama öz ne varsa söylüyor, canan da hem kapsamlı hem doğru yönlendirme yapıyor açıkçası bunların dışında diğerleri boşa para harcamak.. hele de o Polattakiler, sevdamdakiler, 232dekiler falan hep hikaye.. eğer kalkıp gitmek zor gelyorsa Instagram'da narfal/onlinefal var ordaki bazıları yorumcular da (Behram/gülce)çok güzel yorumluyor..

An itibariyle vazgeçtim. Gidebilirsiniz. Kadının tahmınlerı ımkansız geldiği için tutmaz diyordum. 1 tane kaldı o da tutarsa pes diyeceğim.

Yakin zamanda yasadigim guzel bir fal deneyimim oldu msjlarimda bi yere yazdim merak eden okuyabilir. Ama ben birsen pasakli ve polar cafedekilere baktirmistim cok alakasiz seyler soyluyolar yani sanki benim falim degil baskasininkine bakiyolar zaten o an tadim kaciyo 3 soylediginden 3 ude tutmazsa sinir oluyor insan diyolar ya yok gunune denk gelmek lazim yok bilmem ne. Ben para verip cafede o falcilara baktirmayi cok uzun zaman oldu birakali. Komsumuzun kardesine denk geldim kadin medyummus ona baktirdim herseyide nokta atisi yapti isim tarih vererek soyledi su tarihler senin icin onemli vs gbisinden herseyden once kardesimin hayatinda kimse yokken evlencegini soyledik aman iste fal dedik geçtik ama bildi kadin. Neyse telefonda yonlendirmeyle bakiyor ses kaydi falan yapabiliyosunuz baya uzun cunku akilda tutmak mumkun olmuyor. Baktigi is adamlari falan varmis sabit ayni kisiler danisiyolarmis ona hayirli olurmu gbisinden.

Merhabalar, baktırdığınız kişiye nasıl ulaşabiliriz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…