Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orhani bul ve bulursan bize de söyle :) en memnun kaldigimiz falcıİzmirde son zamanlarda bastırdığınız memnun kaldığınız var mı?
merhaba, telefonunu verir misin,z?Evde bakan iyi bir falcı biliyorum çok tatlı ve gerçekten hisleriyle bakıyor adı Emine numarasını isterseniz size mesaj atabilirim burda bi kaç kişi adını sormuştu hatta bende gönderdim ve memnun kaldılar bilginiz olsun...
Arkadaşım merhaba bu kadın nerede oturuyor. Onerirsen bende gitmek istiyorum. Tlf falan varsa yazabiliiwinKARŞIYAKA DA LEYLA ABLAYA GİDEN VAR MI ARANIZDA HİÇ MERAK ETTİM. EVİNDE BAKIYOR. SUYA BAKIYOR ÜÇ HARFLİ ÇAĞIRIP ONA SORUYOR ÜSTÜNE TANIMADIM. BEN ÇOOK ESKİ ÜYEYİM FORUMDA ONU BULDUKTAN SONRA BAŞKA HİÇ KİMSEYİ DENEMEDİM BİLE AÇIKÇASI. ONA GİTTİKTEN SONRA DİĞERLERİNE ASLA GİTMEZSİNİZ SENE DE BİR KERE GİDİN BÜTÜN SENEYİ ANLATIR GÖNDERİR SİZ ŞOKBU ARADA BANA DA BURADAN BİRİ ÖNERMİŞTİ YILLAR YILLAR ÖNCE EVDE KAĞIDA SORU YAZIP GİTTİM KAĞIDI AÇMADAN İÇİNİ OKUDU BİRAZ KORKUYORSUNUZ ÖNCE BU NASIL OLDU DİYE AMA SONRA GEÇİYOR :) BU ARADA BAYADIR FORUMA GİRMİYORUM ÇOK FAZLA BİRİLERİ KENDİ GİRİP REKLAMINI YAPMIŞ GİBİ GELDİ BANA ÜZÜLDÜM
![]()
merhaba karşıyaka da oturuyor. numarasini burdan yazamam yasak galibaArkadaşım merhaba bu kadın nerede oturuyor. Onerirsen bende gitmek istiyorum. Tlf falan varsa yazabiliiwin
Merhaba bahsettiğiniz kişinin telefonu var mı. Gerçekten dedikleri çıkıyor mu. Tanımadığım birinin evine gitmeye de korkarım ama sıkıntılı bir süreçten geçiyorum. Çok merak ettim.KARŞIYAKA DA LEYLA ABLAYA GİDEN VAR MI ARANIZDA HİÇ MERAK ETTİM. EVİNDE BAKIYOR. SUYA BAKIYOR ÜÇ HARFLİ ÇAĞIRIP ONA SORUYOR ÜSTÜNE TANIMADIM. BEN ÇOOK ESKİ ÜYEYİM FORUMDA ONU BULDUKTAN SONRA BAŞKA HİÇ KİMSEYİ DENEMEDİM BİLE AÇIKÇASI. ONA GİTTİKTEN SONRA DİĞERLERİNE ASLA GİTMEZSİNİZ SENE DE BİR KERE GİDİN BÜTÜN SENEYİ ANLATIR GÖNDERİR SİZ ŞOKBU ARADA BANA DA BURADAN BİRİ ÖNERMİŞTİ YILLAR YILLAR ÖNCE EVDE KAĞIDA SORU YAZIP GİTTİM KAĞIDI AÇMADAN İÇİNİ OKUDU BİRAZ KORKUYORSUNUZ ÖNCE BU NASIL OLDU DİYE AMA SONRA GEÇİYOR :) BU ARADA BAYADIR FORUMA GİRMİYORUM ÇOK FAZLA BİRİLERİ KENDİ GİRİP REKLAMINI YAPMIŞ GİBİ GELDİ BANA ÜZÜLDÜM
![]()
ben de korkarım eve gitmeyeMerhaba bahsettiğiniz kişinin telefonu var mı. Gerçekten dedikleri çıkıyor mu. Tanımadığım birinin evine gitmeye de korkarım ama sıkıntılı bir süreçten geçiyorum. Çok merak ettim.
Merhaba telefon numarasını yazmanız mümkün mü acaba?ben de korkarım eve gitmeyeama gayet güvenli ve hijyenik bir evi var rahat ol. soylediklerinin 10 da 9 u çıkar. alıştığımız falcılar gibi değil bu farklı biraz bi şoktan çıkıp öbür şoka giriyosun
numarasini özelden yazarım
Nerede acaba bu Orhan nasıl bulabiliriz?Orhani bul ve bulursan bize de söyle :) en memnun kaldigimiz falcı
Calistigi kafeden ayrilmis. Kafemizdeki diger falcilarimiz daha iyi memnuniyete göre calisiyoruz ddi. Fakat o cafeden bi falci büyü var diyerek tak diye elendi gözümden zaten o kadına 2. Falimdi ilk fali cikmadi da gene de bosluktan baktirdiydim. Orhan istanbuldan geldigini soylemisti bence o gitti geri ama su istanbullu falcilarda dolanan bakırköy orhan degil. Bahsettigim genc ve burada kimse tanimiyo onu malesef.Nerede acaba bu Orhan nasıl bulabiliriz?