İzmir'deki Falcılar

ben de korkarım eve gitmeye🤫 ama gayet güvenli ve hijyenik bir evi var rahat ol. soylediklerinin 10 da 9 u çıkar. alıştığımız falcılar gibi değil bu farklı biraz bi şoktan çıkıp öbür şoka giriyosun😉 numarasini özelden yazarım
Rica etsem mesajla bana da gönderebilir misin iletişim bilgilerini

KARŞIYAKA DA LEYLA ABLAYA GİDEN VAR MI ARANIZDA HİÇ MERAK ETTİM. EVİNDE BAKIYOR. SUYA BAKIYOR ÜÇ HARFLİ ÇAĞIRIP ONA SORUYOR ÜSTÜNE TANIMADIM. BEN ÇOOK ESKİ ÜYEYİM FORUMDA ONU BULDUKTAN SONRA BAŞKA HİÇ KİMSEYİ DENEMEDİM BİLE AÇIKÇASI. ONA GİTTİKTEN SONRA DİĞERLERİNE ASLA GİTMEZSİNİZ SENE DE BİR KERE GİDİN BÜTÜN SENEYİ ANLATIR GÖNDERİR SİZ ŞOK :confused: BU ARADA BANA DA BURADAN BİRİ ÖNERMİŞTİ YILLAR YILLAR ÖNCE EVDE KAĞIDA SORU YAZIP GİTTİM KAĞIDI AÇMADAN İÇİNİ OKUDU BİRAZ KORKUYORSUNUZ ÖNCE BU NASIL OLDU DİYE AMA SONRA GEÇİYOR :) BU ARADA BAYADIR FORUMA GİRMİYORUM ÇOK FAZLA BİRİLERİ KENDİ GİRİP REKLAMINI YAPMIŞ GİBİ GELDİ BANA ÜZÜLDÜM :KK43:
Leyla'nın numarasını alabilir miyim

Merhaba bahsettiğiniz kişinin telefonu var mı. Gerçekten dedikleri çıkıyor mu. Tanımadığım birinin evine gitmeye de korkarım ama sıkıntılı bir süreçten geçiyorum. Çok merak ettim.
Merhaba kek kek adlı üyenin bahsettiği falcıya ulaştınız mu banada özelden verir misiniz rica etsem

sorma valla :KK43: hayır anlamıyorum insanlarda da hiç mantık yok. ben işim gereği şirkette çok fazla kişisel gelişim eğitimine katıldım koçlukla fal ne alaka koçlar bunları görse oturup sabah akşam ağlar bizi kimlerle aynı kefeye koydular diye. ben şahit oldum böyle birine karşıyaka da bir pasajda bir kadın vardı falcı medyum adını söylemiyim şimdi:sus: bi gün bi baktım ofisinn kapısına yaşam koçu diye tabela yaptırmış sonra duydum pasajdaki bütün kızlara ben koçluk kursuna gittim diyip hem fal bakıyomuş hem derdini dinliyomuş hem de dua veriyomuş:KK62:traji komik yani..sevgilisi geri dönsün diye dua veren yaşam koçu mu olur:skandal: yaşam koçu ne yapar biliyo musunuz? sen seni bırakıp gitmiş adamı neden geri istiyosun ısrarla diye bakar ve senin ona muhtaç olmaman için neler mümkün onları sana fark ettirir filan yani. kökten çözümler üretmene yardım eder. takıntılı bir şekilde eski sevgilim bana dönsün diye hacı hoca gezerek başkasını manüpile etmenin sana zarar vereceğini görmeni sağlar. Allah aşkına medet umduğunuz insanların geçmişin araştırın. Ve birilerine böyle dualarla büyülerle iradesi dışında bir şeyler yaptırmanın vebali çok büyüktür arkadaşlar bedeli çok çok ağır olur altından kalmazsınız ömrünüzün sonuna kadar da bedel ödemeye devam edersiniz ilahi adalet var bırakın giden gitsin siz kendinize sahip çıkın. Sizi seviyorum:KK36:
Merhaba önerdiğiniz kişinin telefon numarası var mı? Leyla hanım

Cafe fiesta Deniz’i birkaç kişi denedik ve memnun kaldık.Gelecekle ilgili söylediği birkaç şey de oldu.
Şimdi yeni birini araştırıyoruz.Niyazinin yeri Güney’e fal baktıran oldu mu? Veya hakkında bir şey duyan.

Azada gittim. Eh falın büyük bir kısmı beni bana anlattı ama bildiği şeyler de oldu özel hayata dair. Ikinci kez gitmek istiyorum ama orasının daisy cafe olduğunu duyunca aşırı soğudum. Telden bakım varsa tekrar baktiracagim. Şimdilik en memnun olduğum arda. Bayram karakter analizlerinde efsane. Funda ve ecemin de bildikleri oluyor.

Back
X