Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kime baktırdınız acaba nerede lütfen söyleyinİzmir de sağlam biri var fena analiz etmişti beni bi kaç söylediğine inanmadım ama onlar da çıktı hala görüşürüm
Geçmiş olsun en kısa zamanda cevap verirseniz umarımRahatsız olduğum için cevap veremiyorum lütfen kusura bakmayın
Buket hanımın nosunu rica etsem yollar mısınız bana da![]()
Bahsettiğin orhan mı bilmiyorum ama bende var forumdan birisinden aldım numarayı mesaj olarak atıyorum bi sorKızlar demli kahvedeydi en son orhan vardı numarası olan ya da yeni çalıştığı yeri bilen var mi?
Hadi yaaa çok sağol bildiğiniz iyi bi falcı var mı pekiKadın dolandırıcı cıktı sakınn
Yok o degilmis malesef. Ama halen aramaktayim Orhani goren duyan olursa lutfen numarasini alip bana versinBahsettiğin orhan mı bilmiyorum ama bende var forumdan birisinden aldım numarayı mesaj olarak atıyorum bi sor
Pınara yıllar evvel gitmistim bana cikmamisti ama cok net cümleler kurdu hic unutmuyorum falini keske ciksaydiArkadaşım azata bende gidiyorum. 232 den sonra nişantaşı cafeye geçti oda alsamcakta. Ben gayet başarılı buluyorum. En azından söylediklerinin yarısı çıkıyor ☺ Ayrıca bayadır girmiyordum forma, yine his cafede batu nişantaşı kafede berk de iyidir. İçlerinde ki en başarılısı da bana göre berk. İki kelime söylüyor çarpılmış gibi oluyorum. Kemeraltındaki neco kafeden pınar da tavsiye ederim. Ara sıra zaman zaman bu yorumculara baktırıyorum.
Bu dualı yaşam koçları da yeni türedi vallahi biz boşuna okumuşuz meslek sahibi olalım diyeArkadaşlar Allah aşkına ya yaşam koçu fal mı bakar ya yaşam koçu büyü mü yapar delirmeyin yaşam koçluğu bambaşka bi şey gerçek yaşam koçlarına yazık. eskinin sahtekar falcı büyücüleri şimdi çıkıp kendini yaşam koçu diye tanıtıyor umut tacirliği bu resmen düşmeyin bu tuzaklara kendinizle oynatmayın. açın gözünüzü. desteğe ihtiyacınız varsa ya gerçek yani fal bakıp dua falan vermeyen yaşam koçuna ya da psikoloğa gidin kendinizi kandırtmayın göz göre göre
sorma vallaBu dualı yaşam koçları da yeni türedi vallahi biz boşuna okumuşuz meslek sahibi olalım diye![]()