İzmir'deki Falcılar

Merhaba gül hanım çok övülmüş. Nerede olduğunu bilen var mi
Ah ahh yillar sonra donup burayi okumak cok degisik bi his😃 bekarken kemeraltinin yolunu cok tutmustum fal baktirmak icin. Hey gidi gunler😬😬bahsettiginiz gul hanim eger yillar once gittigim kisiyse, yesilyurtta balkabagi adinda bir kafesi vardi. Bana dedikleri cikmadi onun😀

İzmirde Yıldıznameye bakan Emelin telini bliyormusunuz kızlar.çok önce Alsancakta baktirmistim.amacartik orda değil

Genelde forumları okurum ama yazmam. Bir dönem çok gittim falcılara ama yaklaşık 3-4 senedir hiç gitmiyorum. İzmir de Murat a müdavim olmuştuk ama hiçbiri tutmadı bende. Başka bir arkadaşımın herşeyi tuttu. Enerjiyle alakalı herhalde. Bugüne kadar yüzlerece fal baktırdım, tutan 2 tane oldu. Fısıltı cafede Canan vardı, hala var mı bilmiyorum 5 yada 6 sene önce baktırdım. Beni eşim hakkında uyardı ve bazı şeyler söyledi. Tabi o an ihtimal vermedim ama sonra yaşadıklarımda hepsini bildi dedim. Sonra tekrar gittim ama o zaman dediklerinin hiçbiri olmadı, tamamen sallamaydı. O yüzden o anki sizin ve falcının uyuşmasıyla alakalı herhalde. Yıllar yıllar önce, henüz genç bir kızken tamamen tesadüf birisi bir fal baktı. O ne dediyse yasadım. O an hayatımda evlilik yoktu, İzmir dısında yaşamayı düşünmüyordum v.s v.s. Dediklerinden henüz olmamış birşey var, o da olursa herşeyi bildi diyeceğim. Ama bu falcı değil. Tamamen tesadüf arkadaş ortamında bir kadındı. Dedikleri çıkınca bulmayı denedim ama onu tanıyanlarda irtibatı kesilmiş.
Can sıkıntısından, meraktan baktırıyoruz ama çok da bel bağlamamak gerekir. Allah ne derse o olur.

pasaklı Birsen’e baktıran var mı?

Back
X