Damadı tırt diyorlarMuğla’da bir yere gitmiştim fakat çok yüksek fiyat çekmişti size tavsiyem aydın Bağarası bülbül hoca hoş kendisi vefat etmiş ama oğlu ve damadı bakıyormuş
Arkadasim ben seni tanidim, ne kadar guzel kalpli oldugunu cok iyi biliyorum. Her tavsiyenden de memnun kaldim, sen canini skma boyle seylere bosverrr seni bizler biliyoruz.Ben burada herkesin mesajlarina incelik ve nezaketle cevap yazıyorum karşılığında da aynı nezaketi bekliyorum. Kimseden bir çıkarım yok, düşmanlığım da yok! Beni şikayet eden kişinin kalitesi çok önemli. Ben öğretmenim falcı değilim. Tabiki de begendigim kisiyi tavsiye ederim. Burada avukat arayana da, fal hacı hoca soranlara da, özel hayatinda sıkıntısı olanlara da yardimci oldum. Hayatim hakkinda bircok seyi de msjlarda anlattim ki kendi halimde insan oldugumu arkadaslarim okuyor biliyor. Falcı sanıp fal atanlara bile aynı nezaketle yanıt verdim, herhangi bir tartışmaya girmedim kimseyle, girmem de zaten. Beni şikayet ederken demiyorum bencillik etmiyorum gene, herhangi birini sikayet ederken diyorum iki kere dusunelim. Şikayet eden kisi ya da kisiler de eminim yardimim dokunanlardir. Yaranamamak dedikleri sey bu olsa gerek biz insanogluna...
Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız. Ben de sizin samimiyetinize inandigim icin önerdiklerinize bakim yaptirdimArkadasim ben seni tanidim, ne kadar guzel kalpli oldugunu cok iyi biliyorum. Her tavsiyenden de memnun kaldim, sen canini skma boyle seylere bosverrr seni bizler biliyoruz.
Öyleymis duyduk bugün yarım saat bi seans aldım kendisindenburada en iyi falaKazen bakar söylemedi demeyin...
Uslanmadim ben yanilmaktanFazla iyi niyet göstermemek gerekiyor demek ki...
Siz buket demiştiniz nerede bakıyorÇok klasiklerden olacak ama Asiye'ye fal baktiran var mi? Dedikleri cikti mi? Ben kendisine sürekli baktıriyorum çok güzel bir enerjisi var ciksa da cikmasa da baktiririm güler yüzü yeter diyorum ama bi olay icin her seferinde ayni ısrarla cumleyi kuruyor. Acaba olacak birsey mi diye dusunuyorum
Buket telefonda bakiyor biraz pahali 200 tlye bakiyor ama kesinlikle degerSiz buket demiştiniz nerede bakıyor
Bana dedikleri hiç çıkmadı hem de yüksek fiyattıKızlar GÜLİSTAN gerçekten memnun kalan var mı
Bana numara atabilir mısınız mesajlaBuket telefonda bakiyor biraz pahali 200 tlye bakiyor ama kesinlikle degerAsiye'yi ilk defa duydum ben yaa nasil
Buket hanım telefondan bakiyor ben ekimden beri baktiriyorum kendisine. Enerjisi güzel anda ve gecmiste zaten iyi ayrica yakın gelecekle ilgili dediklerini yaşadim. Uzun vadede dedikleri mantikli 2 tane onemli hayat cizgimle alakali. Bekliyorum ben deSiz buket demiştiniz nerede bakıyor
Geçmişi ve anı bildi mi peki ofBana dedikleri hiç çıkmadı hem de yüksek fiyattı
Geç gördüm kusura bakmayin. Hemen atiyorum mesaj kutunuza bakabilirsinizBana numara atabilir mısınız mesajla
Söyle anlatayım. Yarım saati 300 tl idi, bir saati 500. Şu an nasıldır fiyat bilmiyorum. Tabiki bildiği şeyler oldu iş ve özel hayatta ama bir çok şeyi bilemedi. Yani ozellikli bir fal degildi. Ecem, efsun cafe funda cok daha iyiydi. 300e degmez. Ha memnun olani da cok ama bir suru ovulene gittim bende tutmadiGeçmişi ve anı bildi mi peki ofmerak ettim
Evet dediğin doğru 300 TL veriyorsak özel olmalı değil mi ben sadece telefonda baktırıyorum yaşadığım ilde maalesef fal kahvesi yok keşke olsaSöyle anlatayım. Yarım saati 300 tl idi, bir saati 500. Şu an nasıldır fiyat bilmiyorum. Tabiki bildiği şeyler oldu iş ve özel hayatta ama bir çok şeyi bilemedi. Yani ozellikli bir fal degildi. Ecem, efsun cafe funda cok daha iyiydi. 300e degmez. Ha memnun olani da cok ama bir suru ovulene gittim bende tutmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?