Yanı inanın değmedi. Uzak geleceğe inanmam hiç bir falda ama olanı, yakın geleceği de bilemedi. Bildiği durum olaylar insan tasvirleri oldu ama değmezEvet dediğin doğru 300 TL veriyorsak özel olmalı değil mi ben sadece telefonda baktırıyorum yaşadığım ilde maalesef fal kahvesi yok keşke olsa
Bazen herkesin enerjisi tutmuyor belki o yuzdendir. Herkes iyi diyor aslinda sasirdimYanı inanın değmedi. Uzak geleceğe inanmam hiç bir falda ama olanı, yakın geleceği de bilemedi. Bildiği durum olaylar insan tasvirleri oldu ama değmez
Muhtemelen. Bir çok iyi denilen kişiye gittim olmadı. Sans işi herhaldeBazen herkesin enerjisi tutmuyor belki o yuzdendir. Herkes iyi diyor aslinda sasirdim
arada buna kafa yorarken sunu da soyliyim aynö sokaktaki Sevda hanım da ayni sekilde baska bir sey icin soylemisti ben yorumun birinde yazmistim hatta ciksa da cikmasa da gidecegim diye ama cikmadiBen buraya Asiye Hanımla ilgili birsey sormustum yorumu bulamadim tekrar yaziyorumInternetimde sıkıntı var sanırım da.. Kızlarağasında Asiye Hanım'a fal baktiranlar özelden veya buradan yazabilirler mi? Bama söyledımigi gelecek ile ilgili bir olayi her seferinde ayni sekilde tanimliuor sadece bir ifadeyi farkli soylediydi sonra yine eskisi gbi soyledi ama olay genel hatlariyla ayni yani. Yorumlariniz nelerdir?? Gercekten takmıs durumdayim bu ara o olaya neden oyle ddi diye ve enerjisini sevdigim bi bayan.
Bu arada yazdigim yorumda diyeceksiniz ki Sevdanin herkese dedigi seyler evet biliyorum Sevda zaten iyi bir falci degil herkese ayni kaliplari soyluyor ben sadece örneklendirmek adina dedim. Ama asiye herkese ayni seyleri soylemedi biz kalabaliktik bi defasinda artik nasil anlattiysam arkadaslar da benle geldiarada buna kafa yorarken sunu da soyliyim aynö sokaktaki Sevda hanım da ayni sekilde baska bir sey icin soylemisti ben yorumun birinde yazmistim hatta ciksa da cikmasa da gidecegim diye ama cikmadi2017de 29 eylul ddi, 2018de dogum gununden 247 gun sonra ddi, 2019da da dogum gununden 247 gün sonra ddi olmadi ama hatta tam tersi biseyler oldu gene de fal enerji isidir diye dusunuyorum.... ama sevda hanim mi asiye hanim mi dersek asiye hanimi tercih ederim farkli bi enerjisi var olayi cikarsa kesinlikle yazacagim da lütfen bana asiye hanimla ilgili baktiranlar özelden ya da burdan yazabilir mi?
Bu topik bitmis sanırım artık ya da kimse gittigini belirtmek istemiyor eskiden böyle miydi ya buralarKızlar destinanin yerinde bir suru falci çalışmaya başlamış. Giden var mı? Bir kişi ceydayi övmüştü. Bir de alsancak his kafede baktiran var mi
Muhtemelen eski sayfalarda konusulduysa sorduklarimiz ondandır diye düşünüyorum. Şu his cafeyi deneyeceğim sanırımBu topik bitmis sanırım artık ya da kimse gittigini belirtmek istemiyor eskiden böyle miydi ya buralar
Merhaba, numarasını özelden paylaşabilir misiniz lütfen?Merhaba kızlar yine ben ve yine fallarımartik o kadar fal haci hoca önerdim ki reklam filan olmadigini anlamissinizdir cunku tecrubelerimi paylasip yardimci olmaktan öteye birsey yapmadim bu defa söyleyecegim bayan herkese bakım yapmiyor ve olumlu olumsuz herseyi pat pat söylüyor. Uzun suredir bakim yaptiriyorum kendisine hatta bazen yalvariyorum su an degil hayatinda degisiklik olsun oylw bakalim hibi geri ceviriyor. Kaliteli bir bayan sonrasini taki ediyor daha cok yasam kocu gibi ilk defa boyle biriyle karsilasacaginiza eminim. söylediklerini yasadim bizzat yasadim fakat benim icin herseyden önemli olan bir olayi hatta imkansiz olan bir olayi yasadim sayesinde verdigi dualarla yolum acildi o yuzden gönül rahatligiyla önerebilirim. Belki bakim yaptiranlar yani danisanlari vardir aranizda Medyum Buket. Telefondan bakim yapiyor kendisi 200 TL ye ama bence deger heryere gidip geldim haci hoca yol demedim bu d Çok ihtiyaci olan varsa vermek isterim yardimci olurum.
Ben deneyeceğimKizlaragasinda Fisilti Cafe’de bir falci vardi kizlar, saclari kizilimsi. Giriste sol kosede oturuyor, ayten diye hatirliyorum ismini emin degilim.
baktirN var mi???
Merhaba aytenden memnun kaldınız mı? Gitmeye niyetlendim de biCok uzun zamandır bu foruma yazmıyorum. Arada bir gözatıp yeni durumlar var mı diye bakıyorum. Bir ara burada duyduğum birçok falcıya gittim. Sevgican, Ayten, Sevda, müjgan cafeden Ali, Ecem, bağarasını bilen bilir, Sibel, Medyum Serkan, fiesta Canan... Baya olmuş değil mi? En son Aytene gittim...ilk gittiğimden çok farklı şeyler söyledi. T
aban tabana zıt... Bugün ve geçmişe dair bazı şeyleri biliyorlar... Ama Çogunun söyledikleri bir sonraki bakımda değişiyor. Eylencesine baktırın arkadaşlar sonrada gülün geçin... Tavsiye isteyenlere tek tavsiyem budur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?