Mesaj kutunuza bakar mısınızCanım bana numarasını verecektin bi ara neden donmedin? Mesaj at özelden
Canım günaydın Ahmet beyin kahve evine Erkoç'a bende gittim dediğin falcıya gercekten dedıgınız kadar iyi bir falcı nokta atıslar ve tarih konusunda net yorumları adeta beni büyüledi gecmıse dönük herseyi bilmesi ve zamane içerisinde genel olarak konuyu detaylı şekilde yorumlaması beni şok etti gercekten kendisi iyi bir falcı ben artık sabit müsterisi oldum bundan hıc bir şüphesi olmasın Erkoç beyin 3 soru sorup herseyi bilmesi ve en guzel yanı ise yıllardan beri falcılar soru cevap yapmalarından bıkmıştım ama bu sefer doğru yerde oldugum dan emın oldum kemeraltı kızlaragasına yolunuz düşerse ahmetbeyin kahve evine uğramanızı mutlaka tavsiye ederim yorumcu Erkoç a falınızı baktırınız
Selam. Valla bende çok aradım medyum emel, falcı Murat için ama kalecanın önerdiği Buket hanım müthiş. Telefonla bakım yapıyor birkaç dua öneriyor faln. Iyi geldi yani kalcayla iletişim kurark fal bakıldı. Kendi numarasını alamadım malesef. Herkes için enerji farkı olabilir. Ama ben memnun kaldım.Selamlar, önümüzdeki hafta 2 günlüğüne İzmir’e gidiyorum ama normalde İstanbul’da yaşadığım için bu sayfayı takip etmiyordum o yüzden tavsiye edebileceğiniz birileri olursa çok sevinirimAlsancak’ta konaklayacağım
tabiki ben özelden yaziyorum hemenMerhaba, acaba Buket Hanim'a bakim yaptirmak istiyorum ozel msjla doner misiniz?
Falcıları kötülemek istemem enerji meselesidir o sokakta gitmedigim cok az falcı vardır. Pınar evet güzel bir enerjisi var fakat bahsettigi tarih 2018 Ekim ne bahsettigi insani tanidim ne de öyle bir olay oldu hayırlısı olsun ☺kendi ablamın bile övdüğü Kemeraltı Neconun oraya Pınara gittim acıkcası cokta memnun kalmadım ama yinede Fiesta Cafe Nikodan bin kat iyiydi...
Sanki masa da konuşulanları dinliyorlar ya olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?