İzmir'deki Falcılar

Merhaba o zAman bende bir fal deneyimimden bahaedeyim. Yıllar önce sanırım 2009-2010du. Kızlaragası hanı fısıltı kafede Sevinç diye bir kadına baktırdım. 4 kişi gitmiştik. Ama ordan çıktıgımızda hepimizin suratı kireç gibiydi. Söylediği isimler bulundukları yerlere kadar söylemesi alınmış çocugu cinsiyetine kadar bilmesi kaldı ki iki kuzenime evlenecekleri kişilerin isimlerine kadar Söylediler ve evet şu an her şey çıktı. Biraz önce oraya gittim 2011 yılında falı bırakmış kadın ve bir daha fal bakmıyormuş. Yine öyle birine baktırmak istiyorum.

Ben burada herkesin mesajlarina incelik ve nezaketle cevap yazıyorum karşılığında da aynı nezaketi bekliyorum. Kimseden bir çıkarım yok, düşmanlığım da yok! Beni şikayet eden kişinin kalitesi çok önemli. Ben öğretmenim falcı değilim. Tabiki de begendigim kisiyi tavsiye ederim. Burada avukat arayana da, fal hacı hoca soranlara da, özel hayatinda sıkıntısı olanlara da yardimci oldum. Hayatim hakkinda bircok seyi de msjlarda anlattim ki kendi halimde insan oldugumu arkadaslarim okuyor biliyor. Falcı sanıp fal atanlara bile aynı nezaketle yanıt verdim, herhangi bir tartışmaya girmedim kimseyle, girmem de zaten. Beni şikayet ederken demiyorum bencillik etmiyorum gene, herhangi birini sikayet ederken diyorum iki kere dusunelim. Şikayet eden kisi ya da kisiler de eminim yardimim dokunanlardir. Yaranamamak dedikleri sey bu olsa gerek biz insanogluna...

Ben burada herkesin mesajlarina incelik ve nezaketle cevap yazıyorum karşılığında da aynı nezaketi bekliyorum. Kimseden bir çıkarım yok, düşmanlığım da yok! Beni şikayet eden kişinin kalitesi çok önemli. Ben öğretmenim falcı değilim. Tabiki de begendigim kisiyi tavsiye ederim. Burada avukat arayana da, fal hacı hoca soranlara da, özel hayatinda sıkıntısı olanlara da yardimci oldum. Hayatim hakkinda bircok seyi de msjlarda anlattim ki kendi halimde insan oldugumu arkadaslarim okuyor biliyor. Falcı sanıp fal atanlara bile aynı nezaketle yanıt verdim, herhangi bir tartışmaya girmedim kimseyle, girmem de zaten. Beni şikayet ederken demiyorum bencillik etmiyorum gene, herhangi birini sikayet ederken diyorum iki kere dusunelim. Şikayet eden kisi ya da kisiler de eminim yardimim dokunanlardir. Yaranamamak dedikleri sey bu olsa gerek biz insanogluna...
Arkadasim ben seni tanidim, ne kadar guzel kalpli oldugunu cok iyi biliyorum. Her tavsiyenden de memnun kaldim, sen canini skma boyle seylere bosverrr seni bizler biliyoruz.

Çok klasiklerden olacak ama Asiye'ye fal baktiran var mi? Dedikleri cikti mi? Ben kendisine sürekli baktıriyorum çok güzel bir enerjisi var ciksa da cikmasa da baktiririm güler yüzü yeter diyorum ama bi olay icin her seferinde ayni ısrarla cumleyi kuruyor. Acaba olacak birsey mi diye dusunuyorum 🤔🤔

Kizlaragasinda Fisilti Cafe’de bir falci vardi kizlar, saclari kizilimsi. Giriste sol kosede oturuyor, ayten diye hatirliyorum ismini emin degilim.
baktirN var mi???

Çok klasiklerden olacak ama Asiye'ye fal baktiran var mi? Dedikleri cikti mi? Ben kendisine sürekli baktıriyorum çok güzel bir enerjisi var ciksa da cikmasa da baktiririm güler yüzü yeter diyorum ama bi olay icin her seferinde ayni ısrarla cumleyi kuruyor. Acaba olacak birsey mi diye dusunuyorum 🤔🤔
Siz buket demiştiniz nerede bakıyor

Siz buket demiştiniz nerede bakıyor
Buket hanım telefondan bakiyor ben ekimden beri baktiriyorum kendisine. Enerjisi güzel anda ve gecmiste zaten iyi ayrica yakın gelecekle ilgili dediklerini yaşadim. Uzun vadede dedikleri mantikli 2 tane onemli hayat cizgimle alakali. Bekliyorum ben de 🙈😊 Buket hanimin tarzi farkli seviyorum da ben falci denemeyi de seviyorum fizanda var deseler gidecegim 🔊😂

Geçmişi ve anı bildi mi peki of 😐 merak ettim
Söyle anlatayım. Yarım saati 300 tl idi, bir saati 500. Şu an nasıldır fiyat bilmiyorum. Tabiki bildiği şeyler oldu iş ve özel hayatta ama bir çok şeyi bilemedi. Yani ozellikli bir fal degildi. Ecem, efsun cafe funda cok daha iyiydi. 300e degmez. Ha memnun olani da cok ama bir suru ovulene gittim bende tutmadi

Söyle anlatayım. Yarım saati 300 tl idi, bir saati 500. Şu an nasıldır fiyat bilmiyorum. Tabiki bildiği şeyler oldu iş ve özel hayatta ama bir çok şeyi bilemedi. Yani ozellikli bir fal degildi. Ecem, efsun cafe funda cok daha iyiydi. 300e degmez. Ha memnun olani da cok ama bir suru ovulene gittim bende tutmadi
Evet dediğin doğru 300 TL veriyorsak özel olmalı değil mi ben sadece telefonda baktırıyorum yaşadığım ilde maalesef fal kahvesi yok keşke olsa

Back
X