İzmir'deki Falcılar

Canım bahsettıhımız kısı kızlaragasında ahmetbeyin kahve evinde erkoç

Kızlar, Alsancakta önereceğiniz falci var mı? Murat, kaan, müjgan, ecem, sevgi, cenk bu kişilere gittim.

Bence kızlarağasında ahmetbeyin kahve evindeki erkoçu denemelısın

Kızlar, Alsancakta önereceğiniz falci var mı? Murat, kaan, müjgan, ecem, sevgi, cenk bu kişilere gittim.
His cafe Işıl var genel durumu bildi,çoğunlukla da Efsun cafe de Fundaya gidiyorum uzun bakıyor kahve falına kartlarla beraber.

Ben sürekli fal baktıran biriyim. Çok fazla da takıntılı bir insanım. Onca yerde onca kişiye fal baktırdım. Ama bu baktırdığım kişi hepsinden bin kat iyiydi. Tam tamına nokta atışları yapıyor. Kahveciler sokağı kemeraltında Ahmet beyin kahve evi var orda Erkoç diye bir falcı var. Eğer gerçekleri duymak istiyorsanız oraya gitmenizi öneririm.

Ben sürekli fal baktıran biriyim. Onca yerde onca kişiye fal baktirdim. Çok fazla da takıntılı bir insanım. Kolay kolay baktırdığım falları beğenemiyorum ama bu baktırdığım kişi hepsinden bin kat iyiydi. Tam tamına nokta atışları yapıyor. Kemeraltı kahveciler sokağında ahmey beyin kahve evi var. Orda Erkoç diye bir falcı var. Eğer gerçekleri öğrenmek istiyorsanız oraya gitmenizi öneririm.

Tam nerede kahveciler sokağında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…