İzmir'deki Falcılar

Merhaba kızlar yine ben ve yine fallarım 😊artik o kadar fal haci hoca önerdim ki reklam filan olmadigini anlamissinizdir cunku tecrubelerimi paylasip yardimci olmaktan öteye birsey yapmadim😊 bu defa söyleyecegim bayan herkese bakım yapmiyor ve olumlu olumsuz herseyi pat pat söylüyor. Uzun suredir bakim yaptiriyorum kendisine hatta bazen yalvariyorum su an degil hayatinda degisiklik olsun oylw bakalim hibi geri ceviriyor. Kaliteli bir bayan sonrasini taki ediyor daha cok yasam kocu gibi ilk defa boyle biriyle karsilasacaginiza eminim. söylediklerini yasadim bizzat yasadim fakat benim icin herseyden önemli olan bir olayi hatta imkansiz olan bir olayi yasadim sayesinde verdigi dualarla yolum acildi o yuzden gönül rahatligiyla önerebilirim. Belki bakim yaptiranlar yani danisanlari vardir aranizda Medyum Buket. Telefondan bakim yapiyor kendisi 200 TL ye ama bence deger heryere gidip geldim haci hoca yol demedim bu d Çok ihtiyaci olan varsa vermek isterim yardimci olurum.

Canım bana numarasını verecektin bi ara neden donmedin? Mesaj at özelden

Canım günaydın Ahmet beyin kahve evine Erkoç'a bende gittim dediğin falcıya gercekten dedıgınız kadar iyi bir falcı nokta atıslar ve tarih konusunda net yorumları adeta beni büyüledi gecmıse dönük herseyi bilmesi ve zamane içerisinde genel olarak konuyu detaylı şekilde yorumlaması beni şok etti gercekten kendisi iyi bir falcı ben artık sabit müsterisi oldum bundan hıc bir şüphesi olmasın Erkoç beyin 3 soru sorup herseyi bilmesi ve en guzel yanı ise yıllardan beri falcılar soru cevap yapmalarından bıkmıştım ama bu sefer doğru yerde oldugum dan emın oldum kemeraltı kızlaragasına yolunuz düşerse ahmetbeyin kahve evine uğramanızı mutlaka tavsiye ederim yorumcu Erkoç a falınızı baktırınız

Kızlaragası Ahmetbeyin kahve evi Erkoç diyorum başka birsey demiyorum falda

... bu numaradan erkoç beye randevu alabılırsınız ahmetbeyinkahve evinin numarasıdır

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, önümüzdeki hafta 2 günlüğüne İzmir’e gidiyorum ama normalde İstanbul’da yaşadığım için bu sayfayı takip etmiyordum o yüzden tavsiye edebileceğiniz birileri olursa çok sevinirim🤗 Alsancak’ta konaklayacağım

Canım günaydın Ahmet beyin kahve evine Erkoç'a bende gittim dediğin falcıya gercekten dedıgınız kadar iyi bir falcı nokta atıslar ve tarih konusunda net yorumları adeta beni büyüledi gecmıse dönük herseyi bilmesi ve zamane içerisinde genel olarak konuyu detaylı şekilde yorumlaması beni şok etti gercekten kendisi iyi bir falcı ben artık sabit müsterisi oldum bundan hıc bir şüphesi olmasın Erkoç beyin 3 soru sorup herseyi bilmesi ve en guzel yanı ise yıllardan beri falcılar soru cevap yapmalarından bıkmıştım ama bu sefer doğru yerde oldugum dan emın oldum kemeraltı kızlaragasına yolunuz düşerse ahmetbeyin kahve evine uğramanızı mutlaka tavsiye ederim yorumcu Erkoç a falınızı baktırınız

Erkoç görebileceğin en dandik falcıdır söylemedi deme. hatta buraya üyeli kalıp gelip reklamını yapmış yönetimde yakalamış.... İşler ne kadar kötüyse artık

Selamlar, önümüzdeki hafta 2 günlüğüne İzmir’e gidiyorum ama normalde İstanbul’da yaşadığım için bu sayfayı takip etmiyordum o yüzden tavsiye edebileceğiniz birileri olursa çok sevinirim🤗 Alsancak’ta konaklayacağım
Selam. Valla bende çok aradım medyum emel, falcı Murat için ama kalecanın önerdiği Buket hanım müthiş. Telefonla bakım yapıyor birkaç dua öneriyor faln. Iyi geldi yani kalcayla iletişim kurark fal bakıldı. Kendi numarasını alamadım malesef. Herkes için enerji farkı olabilir. Ama ben memnun kaldım.

Ya kemeralti falcıları gercekten kotu. Burda 100 tane yorumum var. Nerdeyse hepsine gittim :D sevda artik eskisi gibi degil, selimi dediler gercekten rezalettt, angel vs aklima gelmiyor artik isimleri.aslinda alsanfqkta 232 murat da kafasina estigi gun ilgileniyor yoksa 2 dk bakip yolluyor. Acikcasi o paraya tatmin edici olmuyor.

Merhaba, acaba Buket Hanim'a bakim yaptirmak istiyorum ozel msjla doner misiniz?

Evett sonunda ben de baktirdim medyum bukete. Guzel, ilgili, uzun soluklu bir fal oldu. Ama ayni soruyu sorunca biraz sinirleniyo :D ben de takintili oldugum icin ayni soruyu yuz defa sormadan rahat edemiyorum :D Ciddi bir aile sirrimi bildi ordan sonra koptum ben zaten. Ve hani sen zaten şu zamanda bunu da gördün ailenden gibi soyledi kalakaldim. Benimle ugrasan lanet birini bildi yani ben o kisiyi tahmin ediyordum ama emin degilim yine de ama bildigin tarifini verdi. Yaptiklarini vs soyledi acik acik ben şokk. Gecmisle ilgili analizleri cok iyi yakin zamanla ilgili ilk cikan sey bugun aldigim telefonu soyledi ve bugun aradi o kisi. Bekledigim haberi almadim ama en azindan aradi bakalim gelecekle ilgili neleri bilecek. Elmira'ya bakim yaptirmayi dusunuyorum ama simdi de para suyunu cekti haftaya kaldi :D maas gunumu bekliyorum :D baktirinca yorumlara devam ederimmm

kendi ablamın bile övdüğü Kemeraltı Neconun oraya Pınara gittim acıkcası cokta memnun kalmadım ama yinede Fiesta Cafe Nikodan bin kat iyiydi...
Sanki masa da konuşulanları dinliyorlar ya olabilir mi?

kendi ablamın bile övdüğü Kemeraltı Neconun oraya Pınara gittim acıkcası cokta memnun kalmadım ama yinede Fiesta Cafe Nikodan bin kat iyiydi...
Sanki masa da konuşulanları dinliyorlar ya olabilir mi?
Falcıları kötülemek istemem enerji meselesidir o sokakta gitmedigim cok az falcı vardır. Pınar evet güzel bir enerjisi var fakat bahsettigi tarih 2018 Ekim ne bahsettigi insani tanidim ne de öyle bir olay oldu hayırlısı olsun ☺

Şık cafe veya cafeopatra fatma ya giden var mı? Aslında biliyor ama karışık bir faldi. Bir kere çok bölündü. Parça parça baktı. (Mesela boncuklu bayram analiz yapar söyler bu yoktu onda) veee senin baht kapalı sana kilit açalım. Benden önceki iki kızla da bi işlem için anlaştılar para mevzusu oldu, uzadı. Şu an başım ağrıyor. Hani kötü şey demedi ama inşallah çıkmaz o enerji gitsin diyorum. Baktiranlar yorum yaparsa sevinirim. Sarışın yaşlı bir bayan

Ben Fatma'ya 3 yil once bi arkadasimin yogun tavsiyesi uzerine gittim. Arkadasim ove ove bitiremedi ama benim hicbir seyimi bilemedi enerji tutmadi sanirim. Bayaa uzun sure bakiyor ama bana hicbir sey tutturamadi malesef.

Back
X