- 5 Aralık 2010
- 778
- 21
- 98
ben gıtdım ılk seferınde ıyıydı ama sonradan tutmadı soyledıklerı onların 232 subesınede gıtdım mujgan hanımın 3 subesı varmıs sanırım daısy ve 232 dıger subesını bılmıyorum yalan soyleyemem 232 subesındemurat cok hızlı bakyor ve resmen atıyor 5 dakıkabıle surmuyor ve basından sagıyor resmen para makınası sanıyor kendınıherhalde yada bıze o gozle bakıyor mujgan hanım ıyı bır yorumcu sanırım ılk gıtdıgımde ıyıydı sonradan sacma sapan seyler soyledı ordakı daısydekı emre dedıgınız arkadasıda daha onceden aynı sokakda otantık cafe dıye bır yerde calısıyordu sanırım orda bakdırmısdım hıc begenmedım alsancakda 3 dukkan var bıldıgım ıyı fal bakan telve cafede ecem hanım yenı tanısdım sık cafede fatma hanım arada gıdıyorum ve fıestadakı cenk bey dıgerlerı 5 para etmez yalancılar....Gittin mi??? Nasıldı???
Müjgan adını çok duydum bilen biri anlata bilirim mi Nasıl iyi mi??
Merhaba yıllardır üyeyim buraya, herkesin bir derdi var ve derman arıyor.bende sizler gibi falcı falcı hatta hoca hoca para akıtıp hüsran oldum. Bir kadın varki uluslararası kuantum yaşam koçu ve özel bir teknikle bir dakikada söylediğiniz kişinin bilinçaltını okuyor. Sonra mı ona özel sevgi telkinleri veriyor. Bu kişi sevgili anne arkadaş patron farketmez. Berbat giden ilişkim için yaptı karşıdaki kişiye telkin verdi ve resmen mucize yaşadım hemde biten giden adam o akşam aradı. Benimde daha mutlu daha iyi olmam için bir çok çalışma yaptı. Allah razı olsun isteyene iletişim bilgisi veririm herkes musmutlu olsun inşallah
cok tesekkur ederım kım yazdıysa ben gıtdım ve gayet basarılıydı ecem hanım bır harıka gercekden allah razı olsun bılıyor bır cok seyıizmirde en iyi falcı telve cafe alsancak subesi gidin görün bence fal konsunda süper bir ekibi var benden size söylemesi işletme olarak güler yüz ve sevecen yaklaşımları bakım konusunda süper yorumcularıyla sizlere hizmet vermektedir... ....telefon ile randevu alablirsiniz...
Slm canım fiesta Cenk'e bir sene önce gittim hiç birşey çıkmadı .eceme de bir sene önce gittim gecmiş ve anı bilgi kısmen ama gelecek hiç bir şekilde çıkmadı malesef :/ben gıtdım ılk seferınde ıyıydı ama sonradan tutmadı soyledıklerı onların 232 subesınede gıtdım mujgan hanımın 3 subesı varmıs sanırım daısy ve 232 dıger subesını bılmıyorum yalan soyleyemem 232 subesındemurat cok hızlı bakyor ve resmen atıyor 5 dakıkabıle surmuyor ve basından sagıyor resmen para makınası sanıyor kendınıherhalde yada bıze o gozle bakıyor mujgan hanım ıyı bır yorumcu sanırım ılk gıtdıgımde ıyıydı sonradan sacma sapan seyler soyledı ordakı daısydekı emre dedıgınız arkadasıda daha onceden aynı sokakda otantık cafe dıye bır yerde calısıyordu sanırım orda bakdırmısdım hıc begenmedım alsancakda 3 dukkan var bıldıgım ıyı fal bakan telve cafede ecem hanım yenı tanısdım sık cafede fatma hanım arada gıdıyorum ve fıestadakı cenk bey dıgerlerı 5 para etmez yalancılar....
pasaklıya 3 kere gıtmıs 2 kerede arkadaslarımı götürmüş biri oalrak söylüyorum gelecege daır hıcbırsey soylemıyor , eskıden soylermıs dedıelr , sureklı senın karaktrerın su karakterın bu soyle böyle hayatın avr dıyıp bı guzelde opuyor senı pışpışlayıp yolluyor asla bılmıyor benım gıtmedıgım falcı yok . sımdıye kadar kısmen 232 sevgı bıldı , bırde kaan ıyı dıyorlar daha gıtmedım . PASAKLI BIRSEN GELECEK SOYLEMIYOR BIRSEYDE BILMIYOR SAKIN GITMEYIN 5 KISININ 5 INIDE BILMEDI !örnekköyde pasaklı birsen varmış canım baya iyi diyorlar bende bu hafta gitcem inşallah arkadaşlarımın çoğu şokta
Canım fala inanma falsizda kalma polat cafe Gülsüm Müjgan cafe Tülin bunlardan birini dene derimay baya okudum beynim yandi ama cidden acil durum zamanında cok hayal kırıklıgına ugradım..... mustafa mı gülsüm mü nalan mı daha iyi karar veremiyorum sizce? ya da bir baskası?
Canım banada numarasını özelden gönderirmisin rica etsem??Canım özelden attım numarayı . Özelden yazdığım gibi öyle isim falan vermiyor . Ama dediği şeyi hemen yaşadım
asiyeyi sanırım ben biliyorum ,40lı yaşlarda toplu bir bayan mı senin dediğin kişibornovada falcı Asiye vardı kızlar çalıştığı kafeden 1 yıl önce ayrılmış. nerede olduğunu bilen var mı??
sana dedikleri olmuşmuydu canımasiyeyi sanırım ben biliyorum ,40lı yaşlarda toplu bir bayan mı senin dediğin kişi
arkadaşlar iki yıldır burayı takip ediyorum fakat artık dayanamayıp falcı yorumlarımı burda yazmak istiyorum umarım yardım olurum. beyzade cafe deşhira : 3 yıldır gidiyorum .dediklerinde ilk baktığı fallarda aynen yaşadığım şeyler oldu . en sevdiğim huyu bilmediği hissetmediği bi olayı biliyormuş gibi sadece cevap vermek için söylemiyor. en azından bilmyorum demek gibi bir erdemi var .ilk baktığı fal en güzeliydi şuanda tanıdığı için etkilenerek baktığını düşünüyorum .yakın tarih ve şuanki an da orta derece ama uzun vadade başarılı bir falcı olduğunu düşünüyorum .ortalamanın üzerinde arkadaşlar işi ticarete dökmemiş durumda . sevdam cafe sevda:bu bayanı nasıl beğenen var ve nasıl bukadar sıra var gerçekten anlamıyorum . kendim dahil giden tüm arkadaşlarıma aynı şeyleri söyledi 1 yurtdışına gidiceksin.2.şuanki hayatında olan kişi kaderin .3.birinin ölümüne çok üzülmüşsün cin yaklaşması olmuş bu yüzden aşkı zor yasıyorsun . tesadüfen harf söyleyip isim biliyor ve sizi etkiliyor tek yapabildiği bu arkadaşlar vede size gel erkek arkadısını düzelteyim diyor bir şeyler yap diyor orda sizden tekrar para alıyor yan tarafta taşçı dükkanı var ordan taş aldırıyor vede gong sesi var o şekilde fala alıyor falı enn fazla 8 dk sürüyor tamamen ticari vede hiç bir şey bilemeyen biri neden okdar sıra var anlayamadım ama okdar bekleyip o parayı vermeye değimez .neco cafe asiye : çok tatlı bir bayan bulunduğunuz durumu nokta atışı yapıyor dediklerinde tam olarak olmadı ama daha zamanı var severek gittiğim çok sıcak kanlı bir bayan abla gibi çok samimi konuşuyor .psikolok olarakta düşünülebilir.alsancak efsun cafe bütün falcıları kötü arkadaşlar hiç dedikleri olmadı. Alsancak cafe fiesta : cenk kendinden çok emin sallamaları var gelecekle ilgili asla bilemiyor. orda burcu diye bir bayan vardı çok tatlı birisiydi ayrıldı dedikleri olmuştu onun ama artık bulamıyorum bilen varsa çok sevinirim :). daha var arkadaşlar yavaş yavaş yazıcam burdan inşallah yardımcı olursana dedikleri olmuşmuydu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?