- 30 Ocak 2011
- 1.717
- 62
- 363
Merhaba kızlar .
Uzun zamandır giremiyordum. Öncelikle Gülsüm mü Mustafa mı diyen arkadaş gülsümü kesinlikle tavsiye etmem , evde komşunun baktığı faldan farksız parana yyazık. Dediklerinin hiç biri ççıkmadı. Baktıralı baya oldu. Mustafa o anı iyi biliyor ama ggeleceğe dair söyledikleri olmadı . Sonunda deşiraya gittim ama benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Ne içinde bulunduğum durumu bildi nede geleceğedair net bir sşeyler söyledi . Tarih isim hhiç bir sşey söylemedi. Hem zamanım hemde param boşa ggitti.
Tüline gitmeyi çok istedim ama benim aradığım zamanlarda bakmıyordu.
Sevdaya Baktıralı altı yedi ay oldu bir çok sşey yyazdı çizdi yazdıklarından bir iki sşey oldu . Iki isim vvermişti ölecek dedi ggerçekten oldu . Benim ve eşimin iş ddeğişikliği ile ilgili verdiği tarihlerde ggün tutmadı ama ayları bildi . Kızımın yeni erkek arkadaşının ismini bildi . Kızımın o dönemde o isimde hiç tanıdığı yoktu . BBilmedikleri ki benim için en önemli olan şeylerden birisi maddi durumumuz,borçlarımız. 180 milyara ev alacaksınız dedi nerde ev almak bizvar olan borçları ödemekte zorlanıyoruz.
Şimdi iki falcı arasında kararsız kaldım. Hiç baktırmadığım tülinemi gideyim , yoksa daha önce hep kahve baktırdığım sevdaya Tarot mu baktırayım. Sevdaya sadece Tarot baktıran varmı aranızda
Sevda galiba bir zamanlar yetenekliymiş , ben ve tanıdıklarımda olmamıştı , eski ve yeni duyduklarım da olumsuz.Tülin'e 2 defa baktırmıştım ,bir tutturamama hali vardı .arkadaşlarım beğenirdi onu ,şaşırırdm.son zamanlarda yıldızımız tuttu.anı,durumları ,ruh hallerini,mekanları iyi görür.bence en iyi şimdiki zaman falcısı,ayrıntılı konuşur ama vadeleri o da tutturamıyor,gelecek için "Allah bilir" diyor ,kesin konuşmuyor.tülini %100 tavsiye ettiğimden değil ama illa seçim yapacaksanız sevdadan daha iyi bence.