İzmir'deki Falcılar

Merhaba kızlar .
Uzun zamandır giremiyordum. Öncelikle Gülsüm mü Mustafa mı diyen arkadaş gülsümü kesinlikle tavsiye etmem , evde komşunun baktığı faldan farksız parana yyazık. Dediklerinin hiç biri ççıkmadı. Baktıralı baya oldu. Mustafa o anı iyi biliyor ama ggeleceğe dair söyledikleri olmadı . Sonunda deşiraya gittim ama benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Ne içinde bulunduğum durumu bildi nede geleceğedair net bir sşeyler söyledi . Tarih isim hhiç bir sşey söylemedi. Hem zamanım hemde param boşa ggitti.
Tüline gitmeyi çok istedim ama benim aradığım zamanlarda bakmıyordu.
Sevdaya Baktıralı altı yedi ay oldu bir çok sşey yyazdı çizdi yazdıklarından bir iki sşey oldu . Iki isim vvermişti ölecek dedi ggerçekten oldu . Benim ve eşimin iş ddeğişikliği ile ilgili verdiği tarihlerde ggün tutmadı ama ayları bildi . Kızımın yeni erkek arkadaşının ismini bildi . Kızımın o dönemde o isimde hiç tanıdığı yoktu . BBilmedikleri ki benim için en önemli olan şeylerden birisi maddi durumumuz,borçlarımız. 180 milyara ev alacaksınız dedi nerde ev almak bizvar olan borçları ödemekte zorlanıyoruz.
Şimdi iki falcı arasında kararsız kaldım. Hiç baktırmadığım tülinemi gideyim , yoksa daha önce hep kahve baktırdığım sevdaya Tarot mu baktırayım. Sevdaya sadece Tarot baktıran varmı aranızda

Sevda galiba bir zamanlar yetenekliymiş , ben ve tanıdıklarımda olmamıştı , eski ve yeni duyduklarım da olumsuz.Tülin'e 2 defa baktırmıştım ,bir tutturamama hali vardı .arkadaşlarım beğenirdi onu ,şaşırırdm.son zamanlarda yıldızımız tuttu.anı,durumları ,ruh hallerini,mekanları iyi görür.bence en iyi şimdiki zaman falcısı,ayrıntılı konuşur ama vadeleri o da tutturamıyor,gelecek için "Allah bilir" diyor ,kesin konuşmuyor.tülini %100 tavsiye ettiğimden değil ama illa seçim yapacaksanız sevdadan daha iyi bence.

Beyzade kafe Deşira'ya abone oldum resmen. Pasaklı Birsen dışında beni bu kadar etkileyen bir falcı olmadı. Yıllar önce denediğimde bu kadar etkilenmemiştim ama sanırım yıllar arttıkça yeteneği de artıyor. Yakın vade ile ilgili verdiği tarihler tam olarak tutmasa da uzun vadede söyledikleri gerçekten çıkıyor. Psikolojimin bozuk olduğu dönemlerde bana çok iyi geldi. Yarım Türkçesi ile konuşması çok hoş ama biraz acımasız olabiliyor.

Sevdam Kafe Sevda'ya daha önce gittiğimdeki fikrim neyse yine aynı. Kesinlikle beklediğimiz sıraya ve verdiğimiz paraya değmedi. Yıllar önce de 1 yıl içerisinde evlilik yapacaksın demişti yine aynı şeyi dedi ama ortada kimse yok :) Ki evliliği asla düşünmüyorum. Neyse, yurt dışına gideceksin dedi ama ortada öyle bir durum söz konusu dahi değil. Bana da cin muhabbeti yaptı açıksası kadının derdi para gibime geliyor. Memnun kalmadım.

Daha sonra gittiğim diğer falcılar ile ilgili görüşlerimi bildireceğim.

kızlar ben izmir genelinde çoğu falcıya gittim onlarda beni tanır. Falcıya gidiyoruz ismin de su harf var su analiz var diyorlar ama geçen gün izmir demirköprüde bir kadına gittim. Kadın bakıyorum ablacim ama sana isim falan soylemem orda burda demem icimden gecenleri söylerim fal bu öyle seyler bekleme dedi. eli yuzu cok temiz kendi halinde bir abla,olsun abla iki salla iste dedim. evet belki isim soylemedi ama okul icinde yasadigim kavgayi aile icinde yasanilan olayi , abimin babasinin vefatiyla izmire yerlestigini fakat istanbula temelli is nedeni ile donecegini soyledi mezuniyetim icin bulamayacagim kiyafete kadar soyledi. ve saairtici ki hepsi oldu. ama mesela şoyle diyor bir haberin var bi hane icine gelecek ve tartisma yasacaksiniz buyuk bir tartisma diyor. yani hane icinde bu bu olacak bu yuzunden bununla demiyor. ilgilenen varsa yardımcı olabilirim.

Kızlar bu gün iş çıkışı dayanamadım niyazi cafe menekşeye fal baktırmak için bekliyorum daha oönce baktiran varmı

Merhaba , ben normalde Sibel den başkasına pek fal baktırmam onun falı bana çok iyi gelir ama değişiklik yapıp ctesi günü 3 kişi olarak gittik menekşe hanıma.arkadaşım tavsiye etmişti , geçmiş ve mevcut durumla ilgili çok güzel yorum yaptı çok nokta atışları var gelecekle ilgili de yorumları çok güzeldi ama tabi çıkar mı çıkmaz mı bilemiyorum ilk defa gittim çünkü ama gerçekten beni çok şaşırttı diğer iki kişi de çok memnun kaldı bir kaç arkadaşıma tavsiye ettim ben de. Umarım gelecekle ilgili yorumları çıkar siz gittiniz mi ?

Merhaba , ben normalde Sibel den başkasına pek fal baktırmam onun falı bana çok iyi gelir ama değişiklik yapıp ctesi günü 3 kişi olarak gittik menekşe hanıma.arkadaşım tavsiye etmişti , geçmiş ve mevcut durumla ilgili çok güzel yorum yaptı çok nokta atışları var gelecekle ilgili de yorumları çok güzeldi ama tabi çıkar mı çıkmaz mı bilemiyorum ilk defa gittim çünkü ama gerçekten beni çok şaşırttı diğer iki kişi de çok memnun kaldı bir kaç arkadaşıma tavsiye ettim ben de. Umarım gelecekle ilgili yorumları çıkar siz gittiniz mi ?

Merhaba... Menekşe hanım nerde bakıyor acaba?

merhaba arkadaslar bana kayıbı bulacak bir medyum yada falcı lazım varmı etrafınızda bilen cok önemlii basına gelen yada deneyimleyen birisi varsa bana yazabilir mi ?

Merhaba yıllardır üyeyim buraya, herkesin bir derdi var ve derman arıyor.bende sizler gibi falcı falcı hatta hoca hoca para akıtıp hüsran oldum. Bir kadın varki uluslararası kuantum yaşam koçu ve özel bir teknikle bir dakikada söylediğiniz kişinin bilinçaltını okuyor. Sonra mı ona özel sevgi telkinleri veriyor. Bu kişi sevgili anne arkadaş patron farketmez. Berbat giden ilişkim için yaptı karşıdaki kişiye telkin verdi ve resmen mucize yaşadım hemde biten giden adam o akşam aradı. Benimde daha mutlu daha iyi olmam için bir çok çalışma yaptı. Allah razı olsun isteyene iletişim bilgisi veririm herkes musmutlu olsun inşallah

bana özelden iletişim verebilirmisin rica etsem

telve cafe adını yazan arkadas ben gıtdım gercekdende cok guzel ve tesekkur ederim ecem hanım diye bir bayan vardı ve gercekden mukemmeldi o yuzden buraya gırıp yorum yapmak ıstedım ve on yargıları olan fakat gıderken hadi canım ya diyen ama yinede giden biri olarak gidip görülmesini tavsiye ederim 100 de 100 bildi diyemem ama 100 de 90 cok fena bakıyor sevimli sirin ve oldukca tatlı konusuyor cok tesekkur ederim falcı ısımlerı verıp kımseyı kotulemek de ıstemıyorum ama bırcogunada ayagıyla ezıp gececek kadar ıyı yorum yapar dıyorum varsa benım gıbı kendıne guvenıp gıdenler yorum yazsın bugun cıkdım ve bu yazıyı yazdım o kadar yagmur olmasına ragmen 8 kısı vardı sırada ve hepsıde okadar ıyı bayanlardıkı hepsıyle arkadas olup tanısdık kımı 4 senedır gelıyormus ve her dedıgı cıkmıs benım hakkımda ne dedıyse 1 tanesı sapmadı atmadı oyle kafadan ısmı ecem bu bayanın unutmayın ve gıdın derım arkadaslar yasım 39 bu yasıma kadar bır suru falcı gordum ama en ıyılerı arasında dıyebılırım bu bayan....

nekadara bakıyor ?

Merhaba. Menekşeye fal baktırdım. Varolan durum analizi iyiydi . Karşısında kendinizi rahat hissediyorsunuz . İyi ve Kötü her şeyi söylüyor . Geleceğe dair üç dört tane vade verdi . En yakını ikibucuk ay bakalım geleceğe dair söyledikleri çıkacak mı.
Şimdi gitmek istediğim tek falci kaldı o da Tülin daha önce onbeşe bakıyormus şimdi yirmi beş lira

• Beğen
Reactions: nyu
merhaba. polat cafe gülsüm, beyzade cafe deshira, fiesta cafe canan. bu üçünden hangisini önerirsiniz? ya da önerebileceğiniz başka bi isim var mı. geçmişte yaşanan bi olayla ilgili baktırmak istiyorum yani gelecek odaklı olmasa da olur şuan geçmişi iyi bilen birisi lazım. müjgan cafe ali bey nasıl acaba hala o cafede mi? teşekkürler

merhaba. polat cafe gülsüm, beyzade cafe deshira, fiesta cafe canan. bu üçünden hangisini önerirsiniz? ya da önerebileceğiniz başka bi isim var mı. geçmişte yaşanan bi olayla ilgili baktırmak istiyorum yani gelecek odaklı olmasa da olur şuan geçmişi iyi bilen birisi lazım. müjgan cafe ali bey nasıl acaba hala o cafede mi? teşekkürler
Müjgan cafe Ali uzun zamandır yok. Olsaydı bir tek onu tavsiye ederdim.

Arkadaşlar Aliço cafede Esen hanım varmış, geleceği çok iyi bildiği söyleniyordu. Geçen gün gittim ayrılmış. Şu an nerde bakım yapıyor bilen var mı?

Aliço'ya bir arkadaş götürmüştü fal için. Bakan kişinin Esen olduğunu zannediyordum ama Yeliz olduğunu öğrendim baktırdıktan sonra... Yeliz bazı şeyleri bilmişti. Ama Esen'i de denemek isterim.Esen'i bulursanız bizimle de paylaşırsanız sevinirim.

Pardon Aliço cafede falıma bakan falcının adı Yeliz değil Leyla'ymış. Kart vermişti emin olamadım oradan kontrol ettim.

Back
X