İzmir'deki Falcılar

Hepsi patlamis yani
Aynen öyle oldu. Umutlanmak istemediğim içinde artık falcılara gitmek istemiyorum. Güzel bişeyler olmasını bekliyo insan ama olmadığı zamanda hayal kırıklığı yaşıyo. Paramın gitmeside cabası. Farkettim ki parmağıma bakıp alyans göremeyince bu yaz nişanın var diye sallıyolar, bana göre hepsinin yaptığı bu :) ruhani varlıkları olanlarda bilemiyo kızlar inanın bana, sadece çook kısa bi geleceği tahmin edebiliyolar 3-5 gün gibi. Birde çok sık gitmemek lazım falcılara, belli bi zaman sonra takıntı olmaya başlıyo çünkü:)

örnekköyde pasaklı birsen varmış canım baya iyi diyorlar bende bu hafta gitcem inşallah arkadaşlarımın çoğu şokta

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum hatay nokta durağının orda medyum suna varmış hiç giden ya da duyan oldu mu acaba

yok yaşıyormuş kendisi geçen gittim çok sıra vardı dayanamadım çıktım inşallah haftaya tekrar gitcem sabah erken saatte gitmek gerekiyormuş.

Arkadaşlar revazza cafe tam bir rezalet hiç memnun kalmadım verdiğim paraya resmen acıdım Size tavsiyem polat cafe Gülsüm Müjgan cafe Tülin ikisinden şimdilik memnunum

Daisy Emre zamlanmış galiba :/ en son tarot için 40 verdim . Şöyle birşey de var x kişi içinde baka bilio yani foto gösteriosun onun niyetine tarot oluyor .arkadaşım istediği için bu şekilde baktı ve kısmen tuttu söyledikleri canım

arkadaşlarrrr bu ara fal baktırmak geliyor çok içimden ama yeni geldiğim için buraya öyle bildiğim bi yer yok var mı öneriniz acaba??? (tercihen alsancak ve karşısı ):eek:
Merhaba yıllardır üyeyim buraya, herkesin bir derdi var ve derman arıyor.bende sizler gibi falcı falcı hatta hoca hoca para akıtıp hüsran oldum. Bir kadın varki uluslararası kuantum yaşam koçu ve özel bir teknikle bir dakikada söylediğiniz kişinin bilinçaltını okuyor. Sonra mı ona özel sevgi telkinleri veriyor. Bu kişi sevgili anne arkadaş patron farketmez. Berbat giden ilişkim için yaptı karşıdaki kişiye telkin verdi ve resmen mucize yaşadım hemde biten giden adam o akşam aradı. Benimde daha mutlu daha iyi olmam için bir çok çalışma yaptı. Allah razı olsun isteyene iletişim bilgisi veririm herkes musmutlu olsun inşallah

Merhaba yıllardır üyeyim buraya, herkesin bir derdi var ve derman arıyor.bende sizler gibi falcı falcı hatta hoca hoca para akıtıp hüsran oldum. Bir kadın varki uluslararası kuantum yaşam koçu ve özel bir teknikle bir dakikada söylediğiniz kişinin bilinçaltını okuyor. Sonra mı ona özel sevgi telkinleri veriyor. Bu kişi sevgili anne arkadaş patron farketmez. Berbat giden ilişkim için yaptı karşıdaki kişiye telkin verdi ve resmen mucize yaşadım hemde biten giden adam o akşam aradı. Benimde daha mutlu daha iyi olmam için bir çok çalışma yaptı. Allah razı olsun isteyene iletişim bilgisi veririm herkes musmutlu olsun inşallah
Kuantum fln duydumdaaa ücret ne kadar ???ve illa yüz yüze mi olmak gerek ??? Biraz açar mısın

izmirde en iyi falcı telve cafe alsancak subesi gidin görün bence fal konsunda süper bir ekibi var benden size söylemesi işletme olarak güler yüz ve sevecen yaklaşımları bakım konusunda süper yorumcularıyla sizlere hizmet vermektedir... ....telefon ile randevu alablirsiniz...

Son düzenleyen: Moderatör:
izmirde en iyi falcı telve cafe alsancak subesi gidin görün bence fal konsunda süper bir ekibi var benden size söylemesi işletme olarak güler yüz ve sevecen yaklaşımları bakım konusunda süper yorumcularıyla sizlere hizmet vermektedir... ....telefon ile randevu alablirsiniz...
:KK70:kurum bu reklami yapamazdi hadi gidelim bakalim aksi olursa bende tersini yazarim yalniz:KK59: admin bu yorumundan huylanmamis olursa tabi :KK70:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kıslarrrrr slm yeni katıldım buraya ama 1 yıl olcak takip ettiğim neredeyse meraktan duyduğum ya da burdan okuyup bir sürü yere gittim.gittiklerimi de burda yazmaya karar verdim.çünkü bazıları gerçekten büyük hayal kırıklığı oldu reklam için yazdıklarını gittikten sonra anladım ne yazık ki şimdi listeme gelelim :)
1-destina:bana biraz karışık baktı geçen hafta sonu ordaydım mevcut durumumu yüzeysel olarak bildi sınavı olan biri başaracak dedi akşamına kardeşimin sınavdan geçtiğinin haberi geldi.yazında baktırmıştım dediklerinden çıkan bazı şeyler oldu ama benim en çok olmasını istediğim henüz olmadı öyle diim
2-neco kafe asiye:ilginç bi şekilde bildi onunda dedikleri çıktı ama en çok istediğim hala çıkmadı asiye katina tarotu bakıyorum
3-fısıltı kafe selim ilk gittiğimde söylediklerini ikinci gittiğimde1 hafta sonra falan tam tersini söyledi şok oldum
4-balkabağı gül hanım çok tatlı bi bayan ama sayılarla kişilik analizi gibi bi şeydi en çok ona verdiğim paraya üzülürüm
5-asma altı katina yazın baktırmıştım şimdi nerde bilmiyorum onunda dediği çıkan şeyler oldu.
6-aliço kafe esen yeni baktırdım daha çıkan olmadı zaten verdiği tarihlere var ama güzeldi
7-sevdam cafe sevda:bi bana çıkmıo sanırım arkadaşlarım çok memnun
8-beyzade cafe Deşira dikkatli dinlemek gerekio bana baktığı fallar çıktı çoğu zaman verdiği tarihler tutar
Daha bir sürü yer var bunlar aklıma gelenler ha bide neco kafe senem oda ilk gittiğimde söylediklerinin tam tersi şeyler söyledi bi daha ona da gitmedim ayy çok yazdım böyle işte kıslar
Deşira biliyor mu yani ?? Ay bana iyi biri lazım :(( tel no fln var mk kaça bakıyor?? :KK14:

Back
X