İzmir'deki Falcılar

Hepsi patlamis yani
Aynen öyle oldu. Umutlanmak istemediğim içinde artık falcılara gitmek istemiyorum. Güzel bişeyler olmasını bekliyo insan ama olmadığı zamanda hayal kırıklığı yaşıyo. Paramın gitmeside cabası. Farkettim ki parmağıma bakıp alyans göremeyince bu yaz nişanın var diye sallıyolar, bana göre hepsinin yaptığı bu :) ruhani varlıkları olanlarda bilemiyo kızlar inanın bana, sadece çook kısa bi geleceği tahmin edebiliyolar 3-5 gün gibi. Birde çok sık gitmemek lazım falcılara, belli bi zaman sonra takıntı olmaya başlıyo çünkü:)

örnekköyde pasaklı birsen varmış canım baya iyi diyorlar bende bu hafta gitcem inşallah arkadaşlarımın çoğu şokta

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum hatay nokta durağının orda medyum suna varmış hiç giden ya da duyan oldu mu acaba

yok yaşıyormuş kendisi geçen gittim çok sıra vardı dayanamadım çıktım inşallah haftaya tekrar gitcem sabah erken saatte gitmek gerekiyormuş.

Arkadaşlar revazza cafe tam bir rezalet hiç memnun kalmadım verdiğim paraya resmen acıdım Size tavsiyem polat cafe Gülsüm Müjgan cafe Tülin ikisinden şimdilik memnunum

İzmir Karşıyakada Emine. Tarot ve kahve falı için öneririm

0.505.974 19 69 numaradan ulaşabilirsiniz

Daisy Emre zamlanmış galiba :/ en son tarot için 40 verdim . Şöyle birşey de var x kişi içinde baka bilio yani foto gösteriosun onun niyetine tarot oluyor .arkadaşım istediği için bu şekilde baktı ve kısmen tuttu söyledikleri canım

arkadaşlarrrr bu ara fal baktırmak geliyor çok içimden ama yeni geldiğim için buraya öyle bildiğim bi yer yok var mı öneriniz acaba??? (tercihen alsancak ve karşısı )
Merhaba yıllardır üyeyim buraya, herkesin bir derdi var ve derman arıyor.bende sizler gibi falcı falcı hatta hoca hoca para akıtıp hüsran oldum. Bir kadın varki uluslararası kuantum yaşam koçu ve özel bir teknikle bir dakikada söylediğiniz kişinin bilinçaltını okuyor. Sonra mı ona özel sevgi telkinleri veriyor. Bu kişi sevgili anne arkadaş patron farketmez. Berbat giden ilişkim için yaptı karşıdaki kişiye telkin verdi ve resmen mucize yaşadım hemde biten giden adam o akşam aradı. Benimde daha mutlu daha iyi olmam için bir çok çalışma yaptı. Allah razı olsun isteyene iletişim bilgisi veririm herkes musmutlu olsun inşallah

Kuantum fln duydumdaaa ücret ne kadar ???ve illa yüz yüze mi olmak gerek ??? Biraz açar mısın

izmirde en iyi falcı telve cafe alsancak subesi gidin görün bence fal konsunda süper bir ekibi var benden size söylemesi işletme olarak güler yüz ve sevecen yaklaşımları bakım konusunda süper yorumcularıyla sizlere hizmet vermektedir... ....telefon ile randevu alablirsiniz...

Son düzenleyen: Moderatör:
kurum bu reklami yapamazdi hadi gidelim bakalim aksi olursa bende tersini yazarim yalniz admin bu yorumundan huylanmamis olursa tabi

Son düzenleyen: Moderatör:
Deşira biliyor mu yani ?? Ay bana iyi biri lazım ( tel no fln var mk kaça bakıyor??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…