- 2 Ekim 2015
- 432
- 395
- 53
- 40
Redkit cefeyi bulamadim bana tarif edebilir misinizİlgen redkit cafede...çok büyük bir tesadüf ile baktırdım... baktırırsanız yorum yazın oldu mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Redkit cefeyi bulamadim bana tarif edebilir misinizİlgen redkit cafede...çok büyük bir tesadüf ile baktırdım... baktırırsanız yorum yazın oldu mu?
Tmm forbesi biliyorum.begendiniz mi kaca bakiyorŞirinyeri çok iyi bilmiyorum. Bir arkadaşa gitmiştim, alışveriş yaparken tesadüfen baktırdım. Forbestin oralarda cafeler sokağıydı sanırım. Bana pek bilemedi aslında bir de siz deneyin isterseniz...
Evet bende kahve diye girdim tarot diye ciktim.ruhanileri var kadinin.enerji cok onemliFal enerji işi bunu iyice anladım artık... İlgen bana tarot bakmak istedi... Ama ben bilmediğim bir yerde bilmediğim falcıya 50 TL vermek istemedim. Doğum tarihi ve kişisel bilgilerimi aldı ve sayılar, kişilik analizi falan yaptı... Öyle çok aman aman bir şey söylemedi bana...Sonra da iki soru hakkı verdi... Kartlara bakıp yorum yaptı... Kendiliğinden tarih vermedi... Ben sordum o zaman şu ay bu ay dedi... Daha önce şirinyer diye konusu geçmişti... Ama ben ismine dikkat etmemiştim. Şirinyer'e gidemem nasıl olsa diye... Tesadüf oldu tamamen...Neyse benim görüşüm böyle...
Kim bu falci bende numarayi alabilir miyimCanım özelden attım numarayı . Özelden yazdığım gibi öyle isim falan vermiyor . Ama dediği şeyi hemen yaşadım
Kaan hangi cafede acaba Alsancak ta?Kaan süpermiş bende bgn duydum..
Hangi cafede Kaan acaba?Alsancakta Kaan var ona baktırdım bence herkes denesin derim adam resmen biliyor
Kaan, daisy cafe de. Alsancak kıbrıs şehitlerinin ara sokağındaHangi cafede Kaan acaba?
Hepsi patlamis yaniKızlar selam, kahve ve tarot falına çok meraklı olduğum için izmirde birçok falcıya gittim aklımda kalanları sizlerle paylaşmak istiyorum.
232 Alsancak Murat: 3-4 kez gittim, söylediği hiçbirşey çıkmadı. Güya ayrıldığım sevgilimle evlencektik ve ilk çocuğum erkek ikincisi kız olacaktı. Mart ayında eski sevgilimle barışcağımı söyledi. Nisan geldi ama eski sevgilim gelmedi :)
Daisy cafe Müjgan: iki kez tarot baktırdım. Oda eski sevgilimle barışcağımızı ve evlenceğimizi söyledi. Geçmişi çok iyi biliyo, geçmişi bende biliyorum önemli olan geleceği söylemesi ve gelecekle ilgili söylediği hiçbirşey çıkmadı.
232 Alsancak Emel: Emel de eski sevgilimle barışcağımı, temmuzda nişanım olacağını söyledi. İki gün içinde eski sevgilin seni arayacak dedi ki aramadı( 20 gün oldu ne iki günü )
Sevdam cafe Sevda: Belki 6-7 kez gitmişimdir. Hep olumlu şeyler söyledi. Eski sevgilimle evleneceğimizi, birbirimizin kaderi olduğumuzu vs vs. Tarihler verdi sadece bir tarih tuttu 7 bakımda.
Daisy cafe ismini unuttum bayanın, sarışın bi bayandı: Eski sevgilimle evleneceğimi söyledi.
Beyzade cafe Deşira: Bakamadı falıma, sadece güzel bi evlilik yapacağımı söyledi 25 lira boşa verdim.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. İçlerinde hiç bilemeyen tamamen sallayan Emel oldu. Sonuç ise, eski sevgilimle barışmadık ve onun evlenmeyi düşündüğü yeni bir sevgilisi var.
Sirinyerde ilgeni denedin mi onu ben cok begendimHepsi patlamis yani