İzmir'deki Falcılar

ben kızlarağasının ordaki destinaya gittim aman sakın gitmeyin. hiçbir şey bilmedi hatta o kadar saçmaladı ki çok şaşırdım. ev alacaksınız dedi zaten evimiz var, bekar zannetti aşk kavgaları olmuş dedi ama evliyim ve kavga filan yok. ayrıca hamileyim bilemedi.... say say bitmez... iş yerinde sevda diye biri ayağını kaydırmaya çalışıyor dedi. o isimde hayatım boyunca kimseyi tanımadım ve devlet memuruyum ayak kaydırmalı bir işim yok :D ilk kez fal baktırdım ve bir daha asla paramı boşa harcamayı düşünmüyorum. inanmayın hepsi saçmalık

telve cafe adını yazan arkadas ben gıtdım gercekdende cok guzel ve tesekkur ederim ecem hanım diye bir bayan vardı ve gercekden mukemmeldi o yuzden buraya gırıp yorum yapmak ıstedım ve on yargıları olan fakat gıderken hadi canım ya diyen ama yinede giden biri olarak gidip görülmesini tavsiye ederim 100 de 100 bildi diyemem ama 100 de 90 cok fena bakıyor sevimli sirin ve oldukca tatlı konusuyor cok tesekkur ederim falcı ısımlerı verıp kımseyı kotulemek de ıstemıyorum ama bırcogunada ayagıyla ezıp gececek kadar ıyı yorum yapar dıyorum varsa benım gıbı kendıne guvenıp gıdenler yorum yazsın bugun cıkdım ve bu yazıyı yazdım o kadar yagmur olmasına ragmen 8 kısı vardı sırada ve hepsıde okadar ıyı bayanlardıkı hepsıyle arkadas olup tanısdık kımı 4 senedır gelıyormus ve her dedıgı cıkmıs benım hakkımda ne dedıyse 1 tanesı sapmadı atmadı oyle kafadan ısmı ecem bu bayanın unutmayın ve gıdın derım arkadaslar yasım 39 bu yasıma kadar bır suru falcı gordum ama en ıyılerı arasında dıyebılırım bu bayan....

Gittin mi??? Nasıldı???

Müjgan adını çok duydum bilen biri anlata bilirim mi Nasıl iyi mi??
ben gıtdım ılk seferınde ıyıydı ama sonradan tutmadı soyledıklerı onların 232 subesınede gıtdım mujgan hanımın 3 subesı varmıs sanırım daısy ve 232 dıger subesını bılmıyorum yalan soyleyemem 232 subesındemurat cok hızlı bakyor ve resmen atıyor 5 dakıkabıle surmuyor ve basından sagıyor resmen para makınası sanıyor kendınıherhalde yada bıze o gozle bakıyor mujgan hanım ıyı bır yorumcu sanırım ılk gıtdıgımde ıyıydı sonradan sacma sapan seyler soyledı ordakı daısydekı emre dedıgınız arkadasıda daha onceden aynı sokakda otantık cafe dıye bır yerde calısıyordu sanırım orda bakdırmısdım hıc begenmedım alsancakda 3 dukkan var bıldıgım ıyı fal bakan telve cafede ecem hanım yenı tanısdım sık cafede fatma hanım arada gıdıyorum ve fıestadakı cenk bey dıgerlerı 5 para etmez yalancılar....

Merhaba yıllardır üyeyim buraya, herkesin bir derdi var ve derman arıyor.bende sizler gibi falcı falcı hatta hoca hoca para akıtıp hüsran oldum. Bir kadın varki uluslararası kuantum yaşam koçu ve özel bir teknikle bir dakikada söylediğiniz kişinin bilinçaltını okuyor. Sonra mı ona özel sevgi telkinleri veriyor. Bu kişi sevgili anne arkadaş patron farketmez. Berbat giden ilişkim için yaptı karşıdaki kişiye telkin verdi ve resmen mucize yaşadım hemde biten giden adam o akşam aradı. Benimde daha mutlu daha iyi olmam için bir çok çalışma yaptı. Allah razı olsun isteyene iletişim bilgisi veririm herkes musmutlu olsun inşallah

ya boyle sacma sapan seylere ınanmayın allah askına resmen sahtekar bunlar kendı tanıtımını yapıyor bellı

izmirde en iyi falcı telve cafe alsancak subesi gidin görün bence fal konsunda süper bir ekibi var benden size söylemesi işletme olarak güler yüz ve sevecen yaklaşımları bakım konusunda süper yorumcularıyla sizlere hizmet vermektedir... ....telefon ile randevu alablirsiniz...
cok tesekkur ederım kım yazdıysa ben gıtdım ve gayet basarılıydı ecem hanım bır harıka gercekden allah razı olsun bılıyor bır cok seyı

ben gıtdım ılk seferınde ıyıydı ama sonradan tutmadı soyledıklerı onların 232 subesınede gıtdım mujgan hanımın 3 subesı varmıs sanırım daısy ve 232 dıger subesını bılmıyorum yalan soyleyemem 232 subesındemurat cok hızlı bakyor ve resmen atıyor 5 dakıkabıle surmuyor ve basından sagıyor resmen para makınası sanıyor kendınıherhalde yada bıze o gozle bakıyor mujgan hanım ıyı bır yorumcu sanırım ılk gıtdıgımde ıyıydı sonradan sacma sapan seyler soyledı ordakı daısydekı emre dedıgınız arkadasıda daha onceden aynı sokakda otantık cafe dıye bır yerde calısıyordu sanırım orda bakdırmısdım hıc begenmedım alsancakda 3 dukkan var bıldıgım ıyı fal bakan telve cafede ecem hanım yenı tanısdım sık cafede fatma hanım arada gıdıyorum ve fıestadakı cenk bey dıgerlerı 5 para etmez yalancılar....
Slm canım fiesta Cenk'e bir sene önce gittim hiç birşey çıkmadı .eceme de bir sene önce gittim gecmiş ve anı bilgi kısmen ama gelecek hiç bir şekilde çıkmadı malesef :/

örnekköyde pasaklı birsen varmış canım baya iyi diyorlar bende bu hafta gitcem inşallah arkadaşlarımın çoğu şokta
pasaklıya 3 kere gıtmıs 2 kerede arkadaslarımı götürmüş biri oalrak söylüyorum gelecege daır hıcbırsey soylemıyor , eskıden soylermıs dedıelr , sureklı senın karaktrerın su karakterın bu soyle böyle hayatın avr dıyıp bı guzelde opuyor senı pışpışlayıp yolluyor asla bılmıyor benım gıtmedıgım falcı yok . sımdıye kadar kısmen 232 sevgı bıldı , bırde kaan ıyı dıyorlar daha gıtmedım . PASAKLI BIRSEN GELECEK SOYLEMIYOR BIRSEYDE BILMIYOR SAKIN GITMEYIN 5 KISININ 5 INIDE BILMEDI !

Tirede duydum çok iyi bi falcı diyorlar burger kıngın orada bi cafedeymiş giden var mı

Neco Neco kafe iranli hilal diye birine bugun fal baktirdik hayatinizda gorebilceginiz en sallama faldi. agizdan laf alip size soylemeye calismalar hic birimizin birseyini tutturamadi. bi harf bi analiz hic birsey yok. koskoca bi hic sokaga atilan para baska bisey degil. akli olan denemesin. direk ona yonlendirdiler vasat otesiydi. k iranli hilal diye birine bugun fal baktirdik hayatinizda gorebilceginiz en sallama faldi. agizdan laf alip size soylemeye calismalar hic birimizin birseyini tutturamadi. bi harf bi analiz hic birsey yok. koskoca bi hic sokaga atilan para baska bisey degil. akli olan denemesin. direk ona yonlendirdiler vasat otesiydi.

ay baya okudum beynim yandi ama cidden acil durum zamanında cok hayal kırıklıgına ugradım..... mustafa mı gülsüm mü nalan mı daha iyi karar veremiyorum sizce? ya da bir baskası?

Kııızlaar Yunan Ali ye hiç baktırmadım zaten numarası da yok bende ama değer mi kiii?? Yunan Ali Hakkı'nda yorum ve tel alabilirmiyim

ay baya okudum beynim yandi ama cidden acil durum zamanında cok hayal kırıklıgına ugradım..... mustafa mı gülsüm mü nalan mı daha iyi karar veremiyorum sizce? ya da bir baskası?
Canım fala inanma falsizda kalma polat cafe Gülsüm Müjgan cafe Tülin bunlardan birini dene derim

Yunan ali izmir alsancak kibris sehitlerinde erbil suel sokaginin arasinda telve cafede hizmet veriyor telve cafe 3 arayan arkadaslara duyrulur

bornovada falcı Asiye vardı kızlar çalıştığı kafeden 1 yıl önce ayrılmış. nerede olduğunu bilen var mı??

sana dedikleri olmuşmuydu canım
arkadaşlar iki yıldır burayı takip ediyorum fakat artık dayanamayıp falcı yorumlarımı burda yazmak istiyorum umarım yardım olurum. beyzade cafe deşhira : 3 yıldır gidiyorum .dediklerinde ilk baktığı fallarda aynen yaşadığım şeyler oldu . en sevdiğim huyu bilmediği hissetmediği bi olayı biliyormuş gibi sadece cevap vermek için söylemiyor. en azından bilmyorum demek gibi bir erdemi var .ilk baktığı fal en güzeliydi şuanda tanıdığı için etkilenerek baktığını düşünüyorum .yakın tarih ve şuanki an da orta derece ama uzun vadade başarılı bir falcı olduğunu düşünüyorum .ortalamanın üzerinde arkadaşlar işi ticarete dökmemiş durumda . sevdam cafe sevda:bu bayanı nasıl beğenen var ve nasıl bukadar sıra var gerçekten anlamıyorum . kendim dahil giden tüm arkadaşlarıma aynı şeyleri söyledi 1 yurtdışına gidiceksin.2.şuanki hayatında olan kişi kaderin .3.birinin ölümüne çok üzülmüşsün cin yaklaşması olmuş bu yüzden aşkı zor yasıyorsun . tesadüfen harf söyleyip isim biliyor ve sizi etkiliyor tek yapabildiği bu arkadaşlar vede size gel erkek arkadısını düzelteyim diyor bir şeyler yap diyor orda sizden tekrar para alıyor yan tarafta taşçı dükkanı var ordan taş aldırıyor vede gong sesi var o şekilde fala alıyor falı enn fazla 8 dk sürüyor tamamen ticari vede hiç bir şey bilemeyen biri neden okdar sıra var anlayamadım ama okdar bekleyip o parayı vermeye değimez .neco cafe asiye : çok tatlı bir bayan bulunduğunuz durumu nokta atışı yapıyor dediklerinde tam olarak olmadı ama daha zamanı var severek gittiğim çok sıcak kanlı bir bayan abla gibi çok samimi konuşuyor .psikolok olarakta düşünülebilir.alsancak efsun cafe bütün falcıları kötü arkadaşlar hiç dedikleri olmadı. Alsancak cafe fiesta : cenk kendinden çok emin sallamaları var gelecekle ilgili asla bilemiyor. orda burcu diye bir bayan vardı çok tatlı birisiydi ayrıldı dedikleri olmuştu onun ama artık bulamıyorum bilen varsa çok sevinirim :). daha var arkadaşlar yavaş yavaş yazıcam burdan inşallah yardımcı olur

Merhaba kızlar .
Uzun zamandır giremiyordum. Öncelikle Gülsüm mü Mustafa mı diyen arkadaş gülsümü kesinlikle tavsiye etmem , evde komşunun baktığı faldan farksız parana yyazık. Dediklerinin hiç biri ççıkmadı. Baktıralı baya oldu. Mustafa o anı iyi biliyor ama ggeleceğe dair söyledikleri olmadı . Sonunda deşiraya gittim ama benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Ne içinde bulunduğum durumu bildi nede geleceğedair net bir sşeyler söyledi . Tarih isim hhiç bir sşey söylemedi. Hem zamanım hemde param boşa ggitti.
Tüline gitmeyi çok istedim ama benim aradığım zamanlarda bakmıyordu.
Sevdaya Baktıralı altı yedi ay oldu bir çok sşey yyazdı çizdi yazdıklarından bir iki sşey oldu . Iki isim vvermişti ölecek dedi ggerçekten oldu . Benim ve eşimin iş ddeğişikliği ile ilgili verdiği tarihlerde ggün tutmadı ama ayları bildi . Kızımın yeni erkek arkadaşının ismini bildi . Kızımın o dönemde o isimde hiç tanıdığı yoktu . BBilmedikleri ki benim için en önemli olan şeylerden birisi maddi durumumuz,borçlarımız. 180 milyara ev alacaksınız dedi nerde ev almak bizvar olan borçları ödemekte zorlanıyoruz.
Şimdi iki falcı arasında kararsız kaldım. Hiç baktırmadığım tülinemi gideyim , yoksa daha önce hep kahve baktırdığım sevdaya Tarot mu baktırayım. Sevdaya sadece Tarot baktıran varmı aranızda

Back
X