İzmir'deki Falcılar

ya tabi umut bağlamamak gerek...ben fala neden gittiğimi soranlara aynen şu cevabı veriyorum: gidip psikiatriste 3 basamaklı haneleri ödeyip kafa olarak rahat ama cep olarak zorlanacağıma fal baktırıp eğleniorum rahatlıyorum...ben de fal bakıorum ama öölesine hani bildiğimden diil..ben olayın eğlencesindeyim ama tutturunca insanlar hayatımdaki şeyleri olmasa bile o süre zarfını güzel geçiriorum...olmasada olmaz zaten bu kadar basit..olacakları tabiki de bir tek tanrı bilir...gülistan nerdeydi ya unuttum ben onu...ona da giderim :)

cnm sen emele gitmişmiydin

Bu pasaklı Birsen baba tarafından akrabam. Hafiften kırıktır:) Hiç fal baktırmadım,çünkü bize bakmıyor. Ama söylediklerine göre dedikleri bir bir çıkıyormuş...

hafiften kırık bayanın yeri nerdedir peki :)
ya da teli falan var mı özelden telini atsan cnm?

canım emel yeşilyurtta ordu caddesinde :) komşu olsa ne iyi olurdu demi :) sıkıldıkça giderdin

walla ööle...bi de özkanlar migrosun orda var diolar ben onu merak ediorum sibel mi emel mi ne ööle biri.....onu bulsam hemen arkadaş olcam:)) hergün ondayım sonra:))

walla ööle...bi de özkanlar migrosun orda var diolar ben onu merak ediorum sibel mi emel mi ne ööle biri.....onu bulsam hemen arkadaş olcam:)) hergün ondayım sonra:))

özkanlar migrosun ordakini bilmiyorum ben bulursan banada söyle bende gelirim...

ama bornovada tam semt ne bilmiyorum ama samyeli kafe var orda serpil diye bi kadın var belkide onunla karıştırıyor olabilirsin..

özkanlar migrosun ordakini bilmiyorum ben bulursan banada söyle bende gelirim...

ama bornovada tam semt ne bilmiyorum ama samyeli kafe var orda serpil diye bi kadın var belkide onunla karıştırıyor olabilirsin..

yok yok samyeline bizzat kendim gittim ve önceki sayfalarda anlattım...o diil bu..bu başka biri çok kişiden duydum ama tam evini bilmiorum...ama anladığım benim apartmanda veya yan apartmanımda :)

sen bence bi dolan bugun sizi apartmanı ve yan apartmanı :) komşuysa değerlendirmek lazım :)

ben karşıyakada bi cafede baktırmıştım ve kadın süper baıyor tart bakmıştı bana sonrateyzemi götürdüm oda ço beğenmişti tavsiye ederim

kızlar yeni bir blog sayfası hazırlamaya karar verdim izmirdeki tüm fal cafe ve falcılar hakkında bilgileri paylaşacağım bir sayfa :) nasıl olur? yorumlarınızı bekliyorum

ben karşıyakada bi cafede baktırmıştım ve kadın süper baıyor tart bakmıştı bana sonrateyzemi götürdüm oda ço beğenmişti tavsiye ederim

yeni yeni arkadaşlarla birlikte yeni adresler gelmeye başladı ne güzel kaydirigubbakcemile2

ama ben samyeliye gittim sadece, şu küçükparkta seronomu neydi bi cafe vardı oraya gidecekti bir arkadaş
gittimi acaba, ona dair bişey okumadım sanki, yada gözümdenmi kaçtı acaba CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…