- 12 Nisan 2010
- 136
- 19
carrie'cim canım bende gittim ona bikaç ay evvel...hem tarot hemde kahve falı baktırdım..memnun kalmıştım...aslında hiç umut bağlamamak gerek ama yapıyoruz işte...şimdide gülistanmıdır nedir ona gitmeyi istiyorum....ama en çokda belginin dedikleri çıkıcakmı onu merak ediyorum...
cnm sen emele gitmişmiydin
gittim güzelim...
gelecek ile dedikleri henüz olmadı...çünkü uzun vadede söylemişti...
Bu pasaklı Birsen baba tarafından akrabam. Hafiften kırıktır:) Hiç fal baktırmadım,çünkü bize bakmıyor. Ama söylediklerine göre dedikleri bir bir çıkıyormuş...
bu emel özkanlar migros karşısı emel mi?? tam benim evimden bahsedilio da:) komşumsa giderim yani...:)
canım emel yeşilyurtta ordu caddesinde :) komşu olsa ne iyi olurdu demi :) sıkıldıkça giderdin
walla ööle...bi de özkanlar migrosun orda var diolar ben onu merak ediorum sibel mi emel mi ne ööle biri.....onu bulsam hemen arkadaş olcam:)) hergün ondayım sonra:))
özkanlar migrosun ordakini bilmiyorum ben bulursan banada söyle bende gelirim...
ama bornovada tam semt ne bilmiyorum ama samyeli kafe var orda serpil diye bi kadın var belkide onunla karıştırıyor olabilirsin..
ben karşıyakada bi cafede baktırmıştım ve kadın süper baıyor tart bakmıştı bana sonrateyzemi götürdüm oda ço beğenmişti tavsiye ederim
kızlar yeni bir blog sayfası hazırlamaya karar verdim izmirdeki tüm fal cafe ve falcılar hakkında bilgileri paylaşacağım bir sayfa :) nasıl olur? yorumlarınızı bekliyorum